Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:02 | juni 15, 2011

Skönsång

Hej min vän. Hoppas att allt är väl med dig. Idag är det svalt och skönt. Ska strax fara till kontoret och sedan ska jag möta upp min älskade mor. Pojkarna har kommit iväg till skolan och Livis fick sitta skönt i sin vagn under en promenad till förskolan. Imorgon är det skolavslutning. Det kommer bli mycket sång. Förra året när Mio gick i 6-års så sjöng de ”Se mig för här är jag, låt mig få komma nära… Min enda längtan nu och här, Älska mig för den jag är!”, vet du vilken jag menar? Den är i alla fall så oerhört fin och när han sjöng så grät jag. Imorgon är det Tristan som ska sjunga den och igår gav han mig ett smakprov. Han sjöng så gulligt med sin ljusa stämma att jag nästan grät då med 🙂

Imorse väckte Liv mig med orden "Mamma, jag är lite trött". Hon pratar hela meningar och hela tiden. Jag vaknade i alla fall med ett leende.

Imorse väckte Liv mig med orden "Mamma, jag är lite trött". Hon pratar hela meningar och hela tiden. Jag vaknade i alla fall med ett leende av de orden.


Mysigt inbäddad i sin snuttefilt i vagnen, på väg till förskolan, tittar hon på mig med bus i ögonen.

Mysigt inbäddad i sin snuttefilt i vagnen, på väg till förskolan, tittar hon på mig med bus i ögonen.


Önskar dig en fin dag.

Önskar dig en fin dag.


All kärlek ♥


21 kommentarer21 kommentarer om “Skönsång”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh hannah … ja älskar skolavslutningar vet inte vf kanske för de e så fint .. kommer alltid dit me me ett lende på läpparna går där ifrån totalt sönder gråten hahaha
  å idag lär de inte va nått undantag då vi har 2 på samma tid 🙁 å ja har 2 gossar å båda vill ha sin mamma me på sin avslutning lite dumt att ..
  så idag fyller man år men de blir inget kalas 🙁 får ta de en annan gång istället 😉
  ha en skön dag
  kram

  Svara
 • Grattis på födelsedagen! 🙂

  Svara
 • tack fina 🙂

  Svara
 • Stort grattis till dig savis.Kram.

  Svara
 • tack fina marita 😉 kram

  Svara
 • God morgon finis och STORT GRATTIS! Hoppas att det löser sig med de båda avslutningen, man kan ju inte dela på sig  nu är det även din dag så du får fira er alla tre ikväll med er favoritmat
  Puss puss
  /H

  Svara
 • tack söta hannah 🙂
  skolavslutningen var helt underbar för ena pojken .. han sjung för hela skolan på eget intativ…. nya jimmy jansson.. gissa vem som var stolt som en tupp sen å helt sönder gråten sen 😉
  stående aplåder i 4 minuter…
  jo födelsemiddan blev thai mat 😉 underbart gott men tårtan blir till helgen …
  ha en underbar kväll fina
  pusss

  Svara
 • gloömde å tilllägga att min son tillängade sången till sin mamma som fyllde år …
  😉

  Svara
 • Jag förstår dig Hannah. Den är jättevacker den melodin.
  Tur att jag inte har några barn, jag skulle vara lika blödig som dig tror jag. 😉

  Svara
 • Godmorgon min fina vän.Visst är skolavslutningar något alldeles speciellt?Jag var i Fredags här till två av barnbarnen.Jag grät också när dom sjöng så fiint.Gråter och blir berörd för det minsta lilla nu för tiden.Här är det ingen större reda med solen ganska svalt faktiskt.Idag ska jag fixa lite hår och förhoppningsvis bli lika fin som du blev.Ha en skön dag med din fina Mamma.Puss o kram.

  Svara
 • Skolavslutningar är alltid lika fina o känslosamma! Jag har fällt många tårar i sofia kyrka här i Jönköping genom åren. Önskar er en fin dag och härlig avslutning imorgon.
  kramar

  Svara
 • Sången du skriver om är ju ”Älska mig” med Ainbusk Singers eller Josefin Nilsson är det väl som sjunger solot!!! Den är ju megafin, man får nästan gåshud av att höra den!

  Svara
 • skolavslutningar e så underbart. vi hade vår här nere förra vecka . mysigt i kyrkan me de två stora barnen och lillfisen fick va med mamma.
  Önskar dej en härlig dag kram

  Svara
 • Ah langtar tills mina killar har sana fina sangfyllda skolavslutningar, an ar dom for sma.
  Och stort grattis pa fodelsedagen Savis, onskar dig en underbar dag!
  Kramar

  Svara
 • tack så mycke fina 🙂

  Svara
 • Den låten är jättefin! <3

  Svara
 • Du ser ju ut som en docka,fagra kvinna!
  Min Stella pratar oxå som en kvarn,hjärtat smälter verkligen när hon nasalt piper:”jag älskar dig,har saknat dig mamma”…suck
  Glad sommar!

  Svara
 • Fin bild på dig Hannah! Så sommarfräsch i håret nu 🙂 Åhh den är sången är så jättefin!! Jag sjöng i kyrkokör när jag var yngre, och den gillade jag mycket. Men skolavslutningar… ujuj vad rörande! Vi hade sommaravslutning på förskolan i veckan och alla föräldrarna satt i ring och sjöng ihop med barnen. Min lille prins älskar att sjunga och kan alla sångerna perfekt. Han och hans bästa kompis Linnéa sjöng högt och klart, samtidigt som han satt och vickade i takt med foten… såååå söta! Jag fick kämpa hårt för att inte gråta 🙁 Den blomstertid nu kommer är också en tårdrypande sång… Grattis på födelsedagen Savis och kram på er alla fina!

  Svara
 • tack fina 🙂
  önskar dig en härlig å mysig kväll kram

  Svara
 • Vilken busblick! Tänk att Liv kom till er. Jag tänker ofta på mina två döttrar och vilken tur jag har att få just dem. Jag är lika gammal som dig och barnen är 14 år och 10 år.
  På tal om en annan sak…när dras Trassel vinnaren?
  vh
  Mamma M

  Svara
 • Min stora tjej gick ut 6-års igår.
  Hennes första skolavslutning :).
  Nu går hon två dagar till, sen har hon sommarlov.
  När hon börjar skolan sen i augusti börjar jag jobba igen efter 2 års föräldraledighet. Känns väldigt främmande!
  Hoppas ni har en fin dag med skolavslutningar!!
  Kram

  Svara