Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:32 | juni 16, 2011

Bilder från skolavslutningen

Hej fina vän. Hoppas du är vid gott mod. Ligger i sängen med feber och mår prutt så här kommer lite bilder från pojkarnas skolavslutning. Är för trött för att skriva och mitt huvud håller på att sprängas. Imorgon är jag tillbaka igen och då förhoppningsvis utan en bankande skalle.

Barnen har en super mysig skola. Avslutningen hålls alltid på berget. Barnen sitter i mitten framför scenen och alla vuxna trängs längs sidorna. Mysigt!

Barnen har en super mysig skola. Avslutningen hålls alltid på berget. Barnen sitter i mitten framför scenen och alla vuxna trängs längs sidorna.


Alla barnen följde med spänning vad som hände på scenen. Nja, i alla fall nästan alla :-)

Alla barnen följde med spänning vad som hände på scenen. Nja, i alla fall nästan alla 🙂


Ju äldre man är desto längre upp i backen sitter man. I mitten av backen satt två coola killar och spanade.

Ju äldre man är desto längre upp i backen sitter man. I mitten av backen satt två coola killar och spanade.


Bakom denna oskuldsfulla min lurar ett busfrö av sällan skådat like.

Bakom denna oskuldsfulla min lurar ett busfrö av sällan skådat like.


Efter avslutningen var det ett farväl till kompisarna och fröken inne i klassrummet. William och Oskar var mest intresserade av gräddtårtan.

Efter avslutningen var det ett farväl till kompisarna och fröken inne i klassrummet. William och Oskar var mest intresserade av gräddtårtan.


Mios klass träffades på skolgården efter avslutningen. Tårtgruppen hade gjort ett strålande jobb.

Mios klass träffades på skolgården efter avslutningen. Tårtgruppen hade gjort ett strålande jobb. Minns du min tårta förra året?


Tre coola kusiner! Det var Tristan första skolavslutning.

Tre coola kusiner! Det var Tristan första skolavslutning.


Nu ramlade nog mitt huvud av. Måste hitta det så att jag kan somna.
God natt min vän, ses imorgon ♥


23 kommentarer23 kommentarer om “Bilder från skolavslutningen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackare som är sjuk. Jag kan säga att vi har varit sjuka i två (!) veckor. Feber, halsfluss och förkylning. Totalt orkeslösa har vi varit. När man dessutom har en liten vild ettåring så blir det ju absolut ingen vila, så tillbakavägen har varit lång. Hoppas verkligen att det inte är vad du råkat ut för.
  Härliga sommarbilder! Fina killar!! Nej, jag minns inte tårtan förra året, vad hände med den? 🙂 KRAM

  Svara
 • Krya på dig kram till dig Hannah! Hoppas du får sova gott i natt och att du vaknar frisk imorgon. Hmm, tårtan…har för mig att du misslyckades med baket och köpte färdiggjorda bottnar tillslut…eller så var det så att tårtan blev supergod och du var stolt över dig själv. Ja, mitt huvud är inte heller på skaft som du märker 😀

  Svara
 • Gokväll Hannah! fina bilder! här får du krya på dig kramar! hoppas du kan somna nu o vakna pigg imorgon!
  kramar<3

  Svara
 • Usch din stackare, KRYA PÅ DIG!
  KRAM

  Svara
 • Åååå vad kul med sommarlov!!! Jag är så blödig för avslutningar och tyckte det va jobbigt när tjejen slutade förskolan förra veckan…
  Hoppas nu din huvudvärk försvinner med!!
  Kram

  Svara
 • Krya på dig! Fina ungar du har… Har firat min fem-åring idag. Sitter nu lätt rödgråten efter att ha skrivit lite i bloggen om den där dagen för fem år sen. När kärleken på riktigt kom in i vårt liv.
  Kram!
  http://blogg.mama.nu/beatatjata/

  Svara
 • Krya på dig!! kramis

  Svara
 • Stackars dig!!!! Ta o koka färsk ingefära lite citron o färsk chili(efter smak)
  Smaka av m honung( jag brukar inte ta det för det blir för sött, ta mer chili istället) Koka en en liter o ha i kylen häll upp o värm. Ska drickas varm o het;) Sen ner i massa filter så du svettas ORDENTLIGT!!!! Tar ca två dagar sen är man pigg som en mört!!!
  Funkar för mig!
  Sen hjälper ju alltid mysiga krämer!!!!!! TUSEN TACK! Helt underbara!!!!
  Krya på dig!

  Svara
 • Krya på dig Hannah! KRAM från mig och lilla meja 🙂

  Svara
 • En stor krya på dig kram.

  Svara
 • Hej!
  Krya på dig fina Hannah, jag vet hur det känns att ha ont i huvudet brukar ha migrän då och då. Hoppas du vaknar som en ny och pigg Hannah =) Läser din blogg varje dag men har inte kommenterat på länge, har haft så mycket otur på sista tiden så nu hoppas jag att vinden blåser åt mitt håll. I dag kom jag hem från 4 dagars vistelse med sonen på sjukhus så jag känner mig trött och slut. Väl hemma fick han feber och har legat med 40 graders feber brvid mig i soffan. Nu vill jag att min morgondag ska börja bra och att din redan är bättre! STOR kram!

  Svara
 • Usch, din stackare. Jag hoppas att du piggnat på dig tills idag! Har ni några planer för sommarlovets första dag?
  Här blir det hektiskt i helgen! Ikväll åker vi hem till några vänner för att äta gott och umgås, imorgon kväll blir det 60 årskalas för min mamma och på söndag firar jag och mannen vår ettåriga bröllopsdag! Tänk vad tiden går!
  Det blir till att försöka vila med benen högt däremellan någon gång!
  Ha en riktigt skön helg!!
  Stor kram
  Victoria (31+6)

  Svara
 • Det är något speciellt med skolavslutning, mysigt!
  Krya på dig!
  kram Malinapralina

  Svara
 • Det är verkligen något visst med skolavslutningar!
  Ängla hade sin första och det var så mysigt :).
  Hoppas att du snart piggar på dig! Här har barnen precis haft magsjuka :(. Man inväntar sin tur och lever på hoppet :).
  Kram Zara

  Svara
 • Många som är sjuka nu!! 🙁
  Tur man sitter och häckar mest på nätet och slipper bli utsatt för otäcka virus och dyl….;)

  Svara
 • Krya på dig!
  Önskar dig och familjen en härlig helg!
  Kram

  Svara
 • Åh vilken härlig tid det är nu med skolavslutningar och ett långt sommar lov som väntar.
  Hoppas Du mår bättre nu!
  Kram

  Svara
 • Krya pa dig fina Hannah! Hoppas att du blir val omhandertagen av sotisarna i familjen : )

  Svara
 • Anar att du ligger till sängs idag med Hannah, och skickar därför en till jättestor kryapådig-kram. Jag tänker på dig.♥

  Svara
 • Hej Hannah!
  Du delade med dig av den fina låten ”The Story” för några veckor sedan. Jag skulle vilja dela med mig av en fantastisk låt som får mig att gråta, ”What Are Words” med Chris Medina. Låten tillägnar han sin fästmö.
  Krya på dig!
  Stor kram.

  Svara
 • krya på dig fina hannah..
  hooppas att du mår lite bättre nu
  kram

  Svara
 • Usch stackare! Tänker på dig….. Krya på dig-kramar i massor!!♥

  Svara
 • Ännu fler kramar och krya på dig ordentligt nu.

  Svara