Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:17 | juni 17, 2011

Lägerkärlek

Mmm, vad mycket gott det har ätits ikväll. Kul att du delar med dig. Gillar såå när jag får höra vad som händer i ditt liv och hur du mår. Så tack, Det är alltid lika spännande! Jag ligger i sängen… igen. William och Liv sover och jag och Peter ska titta på film. Mio är hos sin pappa så det har varit väldigt lugnt ikväll 🙂 Saknar honom dock, min lilla vilda, tokgubbe.
Här har det ätits tacos så illamåendet tog över. Kunde inte hejda mig i mitt frosseri. Jag gör alltid en röra av köttfärsen, grönsakerna och så knäcker jag tacoskal i bitar över allt och toppar med gräddfil, salsa och guacamole, då blir det som en tacosallad.

Livan valde att blanda sin tacos i sin mugg med vatten. Fräscht.

Livan valde att blanda sin tacos i sin mugg med vatten. Fräscht.


William äter helst sin köttfärs och grönsaker i mjukt tortillabröd.

William äter helst sin köttfärs och grönsaker i mjukt tortillabröd.


Fick en söt diskborste av min kära svärmor Marianne. Disk är ju ett nödvändigt ont så varför inte göra det hela lite roligare?
En färgglad borste i en "vas"...

En färgglad borste i en "vas"...


... som föreställer en blomma.

... som föreställer en blomma.


Efter middagen jäste vi på soffan. Ingen av oss orkade ens en glass.
Imorgon måste jag vara pigg igen.

Imorgon måste jag vara pigg igen.


a612
Imorgon bitti ringer väckarklockan 05.00. William ska iväg på sitt första läger med sitt fotbollslag. De ska bo över i en stor gympasal några timmar hemifrån, spela turnering och ha disco på kvällen. Han är eld och lågor 🙂 Vi har packat, köpt luftmadrass och sovsäck. Åh, vad kul han kommer att få det. Minns du när du åkte på ditt första läger av något slag?
Jag minns det som något spännande och att jag var alldeles pirrig och hade svårt att sova kvällen innan. Det jag minns från lägret var att jag blev kär och kom hem med ett krossat hjärta 😀
God natt.
Var rädd om dig.
Kram ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Lägerkärlek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Diskborste? ser mer ut som en toa-borste

  Svara
 • Toaborste? hmmmm.Nu behöver du nog glasögon.

  Svara
 • Jag förstår William är helt salig som ska på läger.Visst Hannah minns man första lägret som det var i går.Jag gick i 6:an och vi skulle på läger i Danmark hela klassen.Minns att jag fick ett nytt urtjusigt nattlinne i rött.Kär blev jag i en dansk det är jag fortfarande men inte i samma dansk haha.Fiiina minnen man har med sig hela livet.Häftig toab… nej jag menar diskborste.Kram igen.Många kramar kan det bli på en dag eller hur?

  Svara
 • Hmm jag minns inget läger från tidig ålder men dock från högstadiet. Roliga minnen även om högstadiet var en period man inte saknar i sig 🙂 Minns att vi tältade i Båstad i ÖSREGN och tältpinnarna lossnade ur gräsmattan och tältet kollapsade, att killarna drog loss pinnarna gjorde sitt också. Hoppas W får många roliga minnen!

  Svara
 • Vi va på läger en sommar med fritids, vid en sjö. Vi hade med oss en liten packning med mugg och bestick och flytväst. Det va folk från alla små förskolor runtomkring. Riktigt kul faktiskt 🙂 Hoppas huvudvärken släppt.
  Kram

  Svara
 • William är så otroligt söt. Hoppas att han får kul på lägret.
  Minns att jag åkte på lägerskola första gången i lågstadiet. Jag var så nervös för att sova borta i flera dagar, men när jag väl var där kändes det toppen! Vi lekte pusskull och hade disco. En av tjejerna hade fått tag på en mascara som vi målade oss med för att impa på killarna. 🙂
  Sovgott!

  Svara
 • Söt borste, hurra för allt som gör diskandet lite roligare (om det är möjligt). du, vaaaar har du köpt Livans klänning? Är den i plysch? Jag har en nästan identisk till MIG och skulle gärna köpa en matchande till Olivia. Det är ju så sött att matcha 😉
  kram på dig och hela fina familjen!
  Victoria

  Svara
 • Rolig borste! 🙂 Jag minns ett läger vi fick cykla till, ganska långt var det. På kvällen berättade vi spökhistorier och gick spökvandring i skogen… Spännande!
  Ikväll ska jag på cocktailparty!!! 😀 Det är verkligen inte ofta som vi är på fest nuförtiden så det ska jag känner mig alldeles pirrig 😉 Ha en mysig helg alla fina! Kram

  Svara
 • God morgon! min dotter har också åkt iväg på
  fotbollscup i helgen. Hon har varit mycket förväntansfull men tyvärr blev det ett bakslag kvällen innan hon skulle åka. Hon ville att vi skulle åka med, tyvärr fanns det ingen möjlighet, då vi ska på bröllop idag. Men det gör ont i mamma hjärtat när man ser henne lite ledsen. Nu har hon varit borta en natt och det tycks funka bra, hon är glad. Ha en trevlig helg finaste Hannah. kram

  Svara
 • Oj vad konstigt det blev i slutet! Min lille skrutt är här och sprattlar vid datorn så jag blev visst lite förvirrad…

  Svara
 • Vilken fin och rolig borste! Ja alla fina färgglada hjälpmedel är välkomna!

  Svara
 • Hej Hannah! Vill bara berätta att den snygga randiga fotöljen som du har, jag såg en likadan i filmen ”How Do You Know” tänkte på dej direkt jag såg den 🙂

  Svara