Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:09 | juni 19, 2011

Nope, nej, inget för mig

Nu har jag vilat en stund med Liv och Peter och William har äntligen kommit hem. Snart kommer Marianne och Urban och vi ska äta en god söndagsmiddag. Regnet strilar fortfarande utanför fönstret och himlen är blygrå. Det är rått i luften så jag ska tända ljus. Det kan jag sakna från vinterhalvåret, man tänder mer levande ljus då. Det är så fint och inger en så mysig känsla.
Nu har jag provat mascaran och jag tyckte inte om den. Den var inget för mig. Trist 🙁

Den får ett Nope av mig. Borsten var smsl, som jag gillar, men för mjuk och mascaran var för fibrig och torr.

Den får ett nope av mig. Borsten var smal, som jag gillar, men för mjuk och mascaran var för fibrig och torr.


Nu kommer våra gäster 🙂
Puss och kram ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Nope, nej, inget för mig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fy så otäckt det lät med fotspår och en mördad man. Jag sover ej ensam med Alice helst, min sambo var på konferans förra v så då sov syster över 🙂 kändes betryggande.
  Tror att vårt hus är hemsökt, vi har varit med om en del konstigheter och även folk som varit hos oss. Men är inte rädd för det direkt, värre med annat. Ha en bra kväll kram

  Svara
 • Nu äger jag ju iofs inget smink själv, och sminkar mig aldrig av förklarliga skäl. Men mitt otränade ögat tycker iaf(för vad det nu är värt!!) att mascaran ser jätte bra ut!!
  Fast vad vet jag…;)

  Svara
 • Nej jag tycker inte heller den ser bra ut.Men men bättre tur nästa gång.Så himla svårt med dessa mascaror.Kör fortf. med Lancomes definicills tror jag den heter.Önskar dig och familjen en trevlig Söndag.Kram.

  Svara
 • Mascaror är alltid svårt. Hittar jag nån jag gillar brukar jag hålla mig till den. Såg att du använde samma kräm till ansiktet som jag för en tid sedaan – en ACO fukt i blå liten pumpflaska. När jag skulle köpa en ny förra veckan har de slutat med den på vårt apotek??!! 🙁 Vet inte om det är överallt eller bara här. Har du köpt nån på länge? Har du nåt tips på nån liknande….vet inte hur jag ska klara mig nu 🙁
  Snyggt läppglans du har på bilden! Vad är det för sort och färg??
  Ha en trevlig söndagkväll!!
  KRAM, Carina

  Svara
 • Hannah, har du testat Fiberwigmascaran?
  Den är superbra och ger superfina lååånga fransar.
  Rekomenderar den verkligen!
  Kram

  Svara
 • Den är suverän =)

  Svara
 • Men jag tycker allt du är somrigt fin ändån! 🙂

  Svara
 • Jag har kört Kanebo 38 i många år men bytt till Fiberwig (ej lyx utan den första, det finns två st)Många flygvärdinnor är såld på den 😉 Sitter bra och länge, ger långa fransar och tvättas bort med varmt vatten den är kanon!!! Inte så billig dock 220:- Men absolut värd vartenda öre =)

  Svara
 • Oj glömde berätta nu har Claris och min Invisble Friend kommit tack för tipset 😉 Dessutom var jag bland dom första så en slant gick till barnhemmet i Kolkata 😉 Kolla in min blogg där är ett långt inlägg om Invisble Friend 😉 Kram och fortsatt trevlig söndag kväll!!!

  Svara
 • Vad har du på läpparna??? jättefin färg! Ha en härlig söndag me familjen!!! /Anna

  Svara
 • Det är min absoluta favorit mascara, fast jag använder den den svarta som heter Cil Arcitect! Tycker den är bättre än alla dyra mascaror. Men det där är så individuellt eftersom man har olika fransar :)..
  Kram

  Svara
 • God morgon! Ja du har ju redan fått en hel del tips på mascaror men jag måste ändå tipsa om en mascara som jag tycker är kanon, Oriflames
  Wonder lash. Sitter bra och har en kanon bra borste. Ha en bra dag i regnet. kram kram:D

  Svara