Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:32 | juni 19, 2011

Sömnlös i Sigtuna

Hej min vän. Idag är det en söndag som man verkligen kan vara inne med gott samvete. En sann slappardag. Det regnar och är kallt ute men det bekommer inte mig. Nu blir allt bara grönare och vackrare och nu behöver vi inte vattna lika mycket och spar på vattenkostnaden 🙂
Inatt har jag inte sovit en blund. Jag har knappt vågat andats. Satte på larmet och låste in mig och Liv i sovrummet. Tänker aldrig mer vara själv en natt i det här hemsökta huset. Imorse såg jag stora leriga fotspår runt huset! Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. Uppdaterar med fotspåren. Gick ut och fotade dem. Det här är utanför vår dörr på baksidan.
img_4311

Ingen av oss går här för jorden är nylagd.

Ingen av oss går här för jorden är nylagd.


Ser närt in till galen ut. Håret på skaft och ett ansikte utan vare sig sömn eller smink.

Ser näst intill galen ut. Håret på skaft och ett ansikte utan vare sig sömn eller smink.


Liv vaknade strax efter TIO idag så hon har i alla fall sovit mycket och gott. Åt nyss frukost och vi går båda runt i pyjamas fortfarande.

Liv vaknade strax efter TIO idag så hon har i alla fall sovit mycket och gott. Åt nyss frukost och vi går båda fortfarande runt i pyjamas.


Liv leker i sitt prinsess-tält så jag passar på att skriva till dig.

Liv leker i sitt prinsess-tält så jag passar på att skriva till dig.


Snart kommer Peter och William hem och senare i eftermiddag kommer även svärmor Marianne och Urban. Längtar!
Ska ta mig en uppiggande dusch och ta till alla tänkbara skönhetsknep för att se levande ut igen 🙂 Köpte en ny mascara häromdagen. Min Lancome är torr som fnöske så jag hade inget val. Provade på en ny. Lash Architect från L´oréal. Det finns en nyare variant av denna som jag sett på tv-reklam (med modellen Milla Jovovich). Den är det mycket fibrer i som förlänger fransarna jättemycket och gör dem tjockare. Tycker inte om när det är för mycket fibrer. Det är snyggt precis när fransarna är nymålade men efter en stund ramlar det ner och så blir man svart under ögonen istället.
Hoppas att denna är bra.

Hoppas att denna är bra. Har du provat den?


Bra och smal borste. Den kostade 99 kronor på Åhléns. Så det är även ett bra pris. Återkommer med resultat.

Bra och smal borste. Den kostade 99 kronor på Åhléns. Så det är även ett bra pris. Återkommer med resultat.


Vad ska du göra idag?
Hej på en stund.
All kärlek ♥
Ps. Läste precis på Aftonbladet.se att en man blev mördad, och hittades nu på morgonen, här i närheten! Fy sjutton! Det gjorde inte min nattskräck bättre.


13 kommentarer



13 kommentarer om “Sömnlös i Sigtuna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch… jag ryser när jag läser dina rader om den hemska natten. Jag är så glad att jag har en stor hund som dessutom vaktar hemmet när jag är själv hemma, kanske kan vara nåt för er oxå. Va skönt för dig att hela huset snart fylls med nära och kära :-).
  Kram, kram

  Svara
 • Jag hatar med att sova själv. Min sambo åker snart iväg en vecka på jobbresa, TUR jag har barnen den v iallafall!!

  Svara
 • God middag söta du.Usch usch stackars dig.Inget kul och känna sig så rädd på natten.Jag har ett fruktansvärt minne av för mååånga år sedan när min man var bortrest och jag skulle sova ensam med barnen.Vi hade en stor genomgående lägenhet.Jag brukade kolla båda ytterdörrarna innan vi gick och la oss men denna kväll hade jag missat det.Vaknade mitt i natten att där stod en man med cowboyhatt och tittade på mig.Oj sa han jag har nog gått fel så gick han igen.Jag glömmer det aldrig så länge jag lever.Det tog många år innan jag kom över chocken.Som tur var så sov barnen gott i sina sängar.Han ville ju inget illa men ändå.. Mascaran har jag inte testat.Jag behöver snart en ny så jag väntar på betyg från dig först.Puss o kram på dig vacker.

  Svara
 • fy va otäckt … att hitta såna spår..
  när vi bodde i hus så hade vi ett spöke.. han gjorde inget ´mot oss .. snäll va han… men katten å hundarna regaerade på han varje gång han gick förbi.. både ja å barnen har sett han ett par ggr.. första gången var man livrädd men man vande sig vid han..
  idag e de stor städ som gäller, från imorron e de slut på ledigheten då e de jobb som gäller igen…
  ha en fin dag å hoppas inte att ja skrämde upp dig 😉
  kram

  Svara
 • Hej underbara Hannah!
  Fy vad otäckt med fotspåren! usch!!
  Jag har läst din blogg i flera år nu och har tagit mig i kragen att starta en egen blogg. På den bloggen har jag gjort en länk till de bloggar jag läser. O din blogg är en av dem. Så jag bara undrar om det är okej att jag har länkat till din blogg??
  http://jagelina.blogg.se
  Kramar Elina

  Svara
 • Jag är likadan och skrämmer lätt upp mig. Vill helst bo ett antal våningar upp för att känna mig trygg 😉 Men fotstegen har säkert en naturlig förklaring!! Kanske nåt djur, ni bor ju nära naturen.. Eller nån granne som glömt var den bor efter en festlig kväll? Hörde också om mord i Sigtuna på radion, tänkte på dig. Tycker man läser mycket om våld och mord nuförtiden. Tråkig utveckling! Läste om 3 st 19 åringar som mördat och styckat en kropp och filmat det och advokaten tyckte de skulle få STRAFFRABATT, löjligt! Dödsstraff skulle de ha! Nä nu tycker jag vi tänker positiva tankar! Kram på dig och familjen!

  Svara
 • Men fy va laskigt, hoppas att det reder ut sig var det ar for fotspar. Inte ska man behova vara radd i sitt hem, det ar ju ditt tempel, din trygga plats. Jag hoppas att du kan komma till ro igen och bara fa kanna gladje och karlek nu med dina narmaste!
  Stor kram

  Svara
 • Fy vad otäckt!! Skönt att dina nära och kära kommit hem nu i alla fall. Hemma vill man ju känna sig trygg!! Ta hand om varandra!! KRAM!!

  Svara
 • du är alltid söt med eller utan smink sötaste:) Du har så långa fina fransar avis hihi
  Stor kram

  Svara
 • glömde skriva Åh men fy va otäckt.. kommit på va det kan vara ?

  Svara
 • Om det nu är ”spöken” som varit hos er eller bara något annat konstigt. Men jag har själv upplevt övernaturliga saker hemma, och mitt psyke klarar det bara inte, det som hände då var hemskt för psyket och jag skulle aldrig fixa något mer, livrädd! Och hemma vill man bara vara ifred och känna sig trygg! Min lilla hund som sover med mig är väl för rädd/ängslig han också så han kan då inte skydda mig ;p

  Svara
 • Men fy!!!! Får rysningar när jag läser!

  Svara
 • hjälp vad läskigt! Nästan så att man inte vill veta att någon gått där ute… blir nog tryggare när häcken och trädgården växt till sig lite 🙂

  Svara