Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:05 | juni 20, 2011

Följ dina drömmar

God måndag vacker. En ny vecka och nya möjligheter. Det är mycket som man vill, går och drömmer om och önskar göra. Gillar orden ”Wish it, Dream it, Do it”.
Igår åt vi en god söndagsmiddag med Marianne och Urban. Sill och potatis till förrätt  och grillad kyckling omlindad i bacon till varmrätt.

Fick vackra rosor.

Fick vackra rosor.


a226
Till efterrätt åt vi jordgubbar med grädde.

Till efterrätt åt vi jordgubbar med grädde.


Marianne och Urban hade köpte med sig massor av fin sill från Deras lilla sillhandlare i Boarp. Nu har vi så det räcker till Midsommarafton på fredag.

Marianne och Urban hade köpte med sig massor av fin sill från deras lilla sillhandlare i Boarp. Nu har vi så det räcker till Midsommarafton på fredag.


a516
Har di sett så mycket bus det lyser om Liv? William är en lugna och Mio och Liv de busiga.

Har du sett så mycket bus det lyser om Liv? William är den lugna och Mio och Liv de busiga.


När William packade en väska till sitt fotbollsläger så packade Liv en också. Nu släpar hon runt på den och vägrar packa upp den.

När William packade en väska till sitt fotbollsläger så packade Liv en också. Nu släpar hon runt på den och vägrar packa upp den.


Vi har tagit med Marianne och Urban ut till vårt kontor. De har inte sett det nu när kök och möbler är på plats.
a86
Fick flera frågor om mitt läppglans jag hade igår. Det är från YSL. Köpte det på Åhléns när jag köpte min mascara (Zara, jag har bara provat den en gång. Vill du ha den så skickar jag den till dig? Du skrev att det var din favorit). Läppglanset var på halva priset och kostade 130 kr. Expediten sa att färgen skulle utgå, trots att det var den populäraste, därav rea-priset.
Skynda fynda! Kunde inte fånga den härliga corallfärgen på bild. Här ser den mer rosa ut än vad den är.

Skynda fynda! Kunde inte fånga den härliga corallfärgen på bild. Här ser den mer rosa ut än vad den är.


Önskar dig en underbar start på veckan.
All kärlek ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Följ dina drömmar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilka superfina rosor! Åh, så vackra.
  Wish it, dream it, do it, är inte alltid så lätt men jag gör så gott jag kan. Ibland tar livet vändningar och blir inte alls som man planerat, tänkt och önskat. Då får man försöka acceptera det och kämpa på för att komma vidare.
  Stor kram till dig!

  Svara
 • Wish it, dream it, do it? Jamen visst! I wish och dream att jag får många, många läsare till min blogg så att jag blir känd, rik, får massa gratissaker och inbjudan till Let´s dance. Eller hur var det nu… Måste man kanske vara känd först? Eller lika söt som du?! Eller kanske blogga hos Bloggfamiljen? Jag kanske ska wisha och dreama att jag är världens bästa cyber-stalker, redan på god väg 😉
  http://blogg.mama.nu/beatatjata/2011/06/08/lika-som-bar/

  Svara
 • Va mysigt med svensk midsommar och sill & potatis jag riktigt langtar efter det. Tyvarr sa kommer vi till sverige 1 manad forsent men det ska anda bli harligt med svensk sommar!Har saknat GB & Marabou och nyheterna maste ju testas. Och super fint lappglans alskar korall sa om inte Zara vill ha det sa vet du vart du kan skicka det ; )
  Kramar

  Svara