Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:14 | juni 20, 2011

Plockmat

Hej igen. Mio har kommit hem och ordningen är återställd 🙂

Han har varit hos sin pappa och varit ute och åkt båt med honom, min syster, hennes Filip och sin lill-kusin Tristan. Mysigt!

Han har varit hos sin pappa i helgen och varit ute och åkt båt med honom, min syster, hennes Filip och sin lill-kusin Tristan. Mysigt!


Vi har precis dukat av efter en långlunch här hemma med Marianne och Urban. Det blev plockmat. Grillad kyckling, mini-tomater, sill, ägg, surdegs-pain riche, melon, parmaskinka och annat gott. Gillar plockmat och många olika smårätter, för då sitter man länge och småäter och pratar.
img_4353
Älskar bröd, helst vitt, med massor av bredgott på. Farligt gott!

Älskar bröd, helst vitt, med massor av bredgott på. Farligt gott!


Nu har de grå molnen skingrat sig och solen skiner. Ska passa på att sitta ute och njuta av det en stund nu.
Puss och kram ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Plockmat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Supergott med plockmat,enkelt och precis som du säger man sitter längre & umgås:)
  Skönt att vädret blivit bättre hos er, här blåser det halv storm och regnar. Typiskt för ikväll är det avslutning på fotbollen med korvgrillning på schemat… kram

  Svara
 • Ja, det är nåt särskilt med plockmat! Man kan mixa som man vill och prata medan man äter på ett annat sätt än då man äter en vanlig måltid. Dessutom kan man ju duka fram mat som passar alla och ändå får ihop det så det passar som plockmatsmåltid…

  Svara
 • Lilla Mio, han är så söt. Har han slutat fälla såna där underbart roliga kommentarer? Du fick mig alltid att skratta när du berättade om honom.
  Hoppas du njutit av solen. Här i Götet känns det som höst, och jag har också tänt ljus idag.
  Ha en fin kväll!

  Svara
 • Oj, det var visst igår du tände ljus…dagarna går så fort! 🙂

  Svara
 • Godkväll,
  vart tog sommaren vägen,tycker det räcker med deppigt höstväder nu…javisst ja vi bor ju i sverige och då ska man vara glad om solen över huvud taget visar sig-uuuähähä.
  Ha en finfin kväll,fru vacker

  Svara
 • oftast allt farligt är gott ju 🙂

  Svara
 • Mums mums mums älskar plockmat.Det ser verkligen gott ut.Som du säger man sitter ju så lääänge och äter och pratar. Jag tycker ju också helst om vitt bröd.Men ibland försöker jag vara lite duktig och äta en och annan mörk torr brödskiva.Håller med surfwannabie.Var tog Sommaren vägen???Känner hur deppigheten är på stort G.Ha en underbar kväll.Puss o kram.

  Svara
 • Hej! Du är lika vacker som alltid! 🙂
  En fråga: Umgås din syster med ditt ex (Mios pappa)? Varför? Har dina två pojkar samma pappa? Så jag hänger med i svängarna 🙂 Kramar Sara

  Svara