Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:05 | juni 22, 2011

En ny favorit

Hej min vän. Har nyss kommit hem. For hem, efter mitt möte i stan, och hämtade bilen så jag kunde storhandla, och då menar jag verkligen storhandla. Skämdes nästa lite. Det är kalas och Midsommarafton och då går det åt mycket mat. Men inte bara mat utan även chips, godis och annat onyttigt. Fyllde två papperskassar med sådant ”skräp”.
Imorgon ska William ha sitt kalas. Hans riktiga födelsedag är egentligen i juli men då är många av hans vänner bortresta och även han själv, så vi bestämde att han skulle ha det imorgon. Till hans stora glädje. Han önskade sig en marängtårta med jordgubbar som födelsedagstårta. Det kommer bli Surfwannabies recept, med även bananer och daim i, och på midsommarafton har jag valt att göra Marpans Änglapaj. Tack för hjälpen 😀
När jag var på väg till bilen med vagnen full av kassar såg jag den, min nya favoritklänning. Den ropade på mig och det stod mitt namn över hela klänningen. Det fanns bara en kvar i min storlek (36) så det var ett tecken, den var tvungen att följa med mig hem.
Jag tror jag är kär…
img_4405

By Rachel Zoe för Lindex. 399 kronor.

By Rachel Zoe för Lindex. 399 kronor.


Fick flera frågor om min outfit idag. Vad glad jag blev 🙂
Jeansen och ponchon har jag köpt på Gina Tricot. Ponchon kostade 149 kr. Ett riktigt fynd! Skorna är ett par höga espandrillos med snörning runt vristen från det spanska märket Castaner (har även ett par svarta som jag älskar). Såg att Lizette skrev om det märket för ett tag sedan. Det var genom henne jag hittade dem i en liten butik i Göteborg. Läs hennes inlägg HÄR så kan du se några fler modeller.
Snart blir det tävling.
Hej på en stund.
Puss ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “En ny favorit”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • hej fina hannah
  jätte läcker kläning .. så fin .. men se till att använda underkläning under ell vita trosor 😉
  dina rosa syns 😉
  inget illa menat nu…
  då har vi samma storlek på kläder… bär s me ..
  ha en fin kväll
  puss

  Svara
 • Åh, du är såå vacker! En av världens snyggaste människor enligt mig! KRAM

  Svara
 • jag tror jag är kär oxå…synd att jag har köpstopp:)
  Lycka till med festligheterna,William och de andra kidsen kommer älska tårtan(gör den inte för tidigt bara så marängen blir för mjuk-en stund innan servering räcker)
  Besos!

  Svara
 • Åh vad fin både du och klänningen är! kram

  Svara
 • Där står verkligen skrivet HANNAH på den klänningen med STOOORA BOKSTÄVER.Du är sååå fin i den.Den kan jag verkligen se dig i med en blomsterkrans i håret på Midsommar.I morgon blir det stora handlardagen här.Tror det var rätt smart av dig att handla redan idag.Har en känsla av att det är massor med folk i affärerna i morgon.Ha en skön kväll fina du.Kram kram.

  Svara
 • Jag förstår att du blev kär i den klänningen!! JÄTTEFIN!!
  Kram

  Svara
 • Åh vilken snygg klänning, riktigt somrig och fin:)
  En fråga: är den genomskinlig så att man måste ha ngn sorts underkjol under?
  Kram

  Svara
 • Lycka till med Änglapajen, roligt att du vill testa den. Tänk på att marängbotten ska vara seg bara : ) Jättefin klänning, jag köpte en liknande kortare modell på Indiska igår, kan inte motstå vita sommarklänningar trots att det är lite opraktiskt med färgen.
  Lycka till med kalaset imorgon, vi hoppas på fint väder.

  Svara
 • woooow aå fin du blev i den klänningen förstår att det stod Hannah på den 😉 I dag var jag in i en butik hemma i Västerås nere i hamnen Tullhuset living det stod NETTAN med stora tjocka bokstäver på två Odd Molly plagg som reades 😉

  Svara
 • Superfin klänning på supefin tjej 😉 .
  Till de andra som frågade så visade Hannah oss häromveckan sina underklänningar att ha under dylika klännigar.
  Hoppas William får en toppen dag i morgon!!!
  Kram!

  Svara
 • Vad fin klänning, förstår att den ropade på dig 🙂 Jag har oxå shoppat klänningar idag men på H&M! Dom har otroligt mycket kul nu tycker jag 🙂 Jag är sån som gillar när skärningen (heter det så?) kommer under bysten och inte på höfterna. Vad föredrar ni? GLAD MIDSOMMAR å GRATTIS William!

  Svara
 • Hejsan!
  Vet att du har testat Neu Lash men jag har vart så rädd att köpa Neu Lash pga, tänk om sina fransar inte återgår till sin vanliga längd om man slutar. Vet du nått om det?
  Grattis i efterskott William:)
  Kramar Marika

  Svara
 • Fina Hannah, jag måste bara säga att jag tror aldrig du varit så snygg som i denna långa page..!!! SJUKT SNYGGT!!!
  kram

  Svara
 • Hanna åh så fin du e!!!
  Men vilken härlig klänning!! verkligen fin vil me haaa. var hittade du den?
  Mysigt för william med kalas 🙂 kram

  Svara
 • Åh vad fin! Jag tror att jag också håller på att bli kär! 🙂
  Kramar!

  Svara
 • Som en dröm! Du ar sa brun och jattefin i klanningen. Denna sommar har jag verkligen inte fatt mycket solbranna. Inte ens fran vara 3 veckor i Miami. Den forsvann snabbt. Glad midsommar pa er! kram towe.

  Svara
 • Å du vackra Hannah. Underbar vacker!! Tack för att man får följa din blogg!! Hoppas du får en fin midsommar. Var rädd om dig!

  Svara