Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:21 | juni 22, 2011

Jag trotsar regnet

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl. Här syns ingen sol på himlen, än så länge. Vill så gärna ha sommarvärme nu när det faktiskt ska vara det 🙂
Sitter i bilen på väg in till stan. Åker snålskjuts in med Peter så jag slipper köra runt där bland blådårarna till taxicahufförer och ha hjärtklappning för att typer tutar på mig när jag tydligen tar för lång tid på mig när jag ska fickparkera (som jag dessutom är usel på). Tar pendeltåget hem och då kan jag verkligen ta det cool.

Vägrar acceptera grå himmel och sval luft. Har ändå solglasögon och struntar i jackan. Det är ju sommar!

Vägrar acceptera en regngrå himmel och sval luft. Har ändå solglasögon på mig och struntar i jackan. Det är ju sommar!


Så snart jag kommer hem så ska lägga upp en tävling till Dig. Jag kommer lotta ut tre NeuLash till ett värde av 895 kr/st. Tro det eller ej men använder man NeuLash så får man otroligt långa fransar. Jag trodde inte på det, men när jag själv provade så blev jag helt chockad. Minns du?
Önskar dig en underbar dag!
Kärlek och Omtanke ♥


11 kommentarer11 kommentarer om “Jag trotsar regnet”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men hej där vacker 😉
  du gör helt rätt i att ha solglasögon & ingen jacka 🙂
  Kram L

  Svara
 • Du gör helt rätt som trotsar vädret. Det ska dessutom bli sol och varmt i eftermiddag.
  Vilka fina skor du har! Var kommer dom ifrån??
  Önskar dig en skön dag.

  Svara
 • Hej snyggning! Klart du ska klä dig somrigt, sol i sinne… eler vad man nu säger haha..
  Nu ska jag bege mig söderut till storstaden Malmö.. känner oxå mig nervös när jag ska irra omkring med bilen i en stor stad jag inte känner mig hemma i dessutom..
  Vad är det för fina skor och poncho?!
  Ha en fin dag du med!
  Kram

  Svara
 • Håller med föregående talare, vart kommer ponchon och skorna ifrån? 😀 Du är så himla fin Hannah, du skiner som en sol!

  Svara
 • Åh, vad fin du var idag! Snygga jeans! Vart är de köpta?
  Kram och ha det gott!! /Carina

  Svara
 • Ha, ha, gillar skarpt din solglasögonattityd. Du ser ut som en filmstjärna. 🙂 Det där med NeuLash låter bra, det skulle jag verkligen behöva då mina ögonfransar inte ens är hälften så långa som dina. Ha en fin dag! Kramis

  Svara
 • Här är en till som brukar ha solglasögon fast inte solen skiner.Hmmm kanske därför folk tittar lite skumt på mig.Jag älskar dom så mycket så jag får ren panik när jag slarvat bort dom.Du är vacker som en dag Hannah på bilden.Supersnygga skor snygg poncho WOW säger jag bara vad grann du e tös.NeuLash har jag önskat mig lääänge men tycker den är för dyr för min plånbok.Men nu ska här tävlas tjohooooo.Ha en underbar dag snygging.

  Svara
 • Jag håller fullständigt med er,snygg outfit!
  Min plånka är oxå tunn som en sommarräv så det hade varit välkommet att vinna fransmedlet.
  Kram kram

  Svara
 • Å va kul med tävling, tänkte köpa Neulash för jag är så sugen på att testa! Nu får jag testa lyckan och tävla!!
  Helt rätt med solisar och ingen jacka 🙂

  Svara
 • Det finns alltså folk som ger 900:- för mascara!?!? WOW…
  Jag köpte 3 pack Mabelline på flyget för 100:- Tror det var såna där ”wigwam”…tror jag de heter…*noll koll* Jag använder aldrig smink, utan köper mest för att kunna ge andra…:)

  Svara
 • Så snygg outfit, sommarfräscht! Ser fram emot tävlingen du ska lägga upp!
  Sommarkram från Skåne

  Svara