Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:34 | juni 23, 2011

En doft av himmelriket

Hej min vän. Hoppas att allt är väl. Vilken sketans otur vi har med vädret. Här öser regnet ner ! William som ska ha fotbollskalas utomhus. Får helt enkelt be en stilla bön att det blir uppehåll vid 15-tiden 🙂
Liv och pojkarna vaknade klockan halv tio idag. Skön sovmorgon för oss alla. Problemet är bara att jag nog sovit för länge för jag vaknade med världens huvudvärk.
Tänker inte gå utanför dörren på ett bra tag. Det finns inget dåligt väder bara dåliga kläder, som min mamma sa, känns som det sämsta ordspråket i historien just nu.

Frukost och kaffe intas just nu i soffan. Ligger under en filt i min mysdress.

Frukost och kaffe intas på soffan. Ligger här under en filt i min mysdress.


Igår kväll när jag och pojkarna hade filmkväll såg vi The Green Hortnet med bl aCameron Diaz. Den gillade pojkarna. Nu ska jag titta på Hereafter med Matt Damon. Tror jag kommer gråta så jag har laddat med näsdukar.

Igår kväll när jag och pojkarna hade filmkväll såg vi The Green Hortnet med bl a Cameron Diaz. Den gillade pojkarna. Nu ska jag titta på Hereafter med Matt Damon. Tror jag kommer gråta så jag har laddat med näsdukar.


Du vet ju att jag har en fetisch på dofter, särskilt sköljmdedel. Hela familjen doftar blå Comfort eller den blåa från Softlan. Brukar blanda sköljmedel och vatten i en flaska och spruta på möbler och kläder 🙂
Nu har jag hittay en ny favorit. Håll i dig… Strawberry & Lily Kiss.
Doftar magiskt. Helt ljuvlig. Tror jag vill dricka upp den eller bada i den.

Doftar magiskt. Helt ljuvligt. Tror jag måste dricka upp den eller bada i den.


Nu ska jag passa på att titta på film. Barnen är utvilade och mätta efter frukosten så nu är det perfekt att ta en egostund.
Puss och kram ♥


18 kommentarer18 kommentarer om “En doft av himmelriket”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hoppas hoppas vädret blir bättre tills imorn iaf!! Å lycka till med kalaset 🙂

  Svara
 • Hej
  Jag älskar sköljmedel jag med 🙂 har haft den där och den var verkligen ljuvlig. Nu har jag Comfort apple and camomil. Doftar också härligt.
  Inget vidare väder idag 🙁 hoppas dock på bättre imorgon då vi ska gifta oss 🙂 Ska bli lovely.
  Önskar dig och din familj en fin midsommar 🙂
  Kram kram

  Svara
 • Lycka till i morgon Katja.Önska er ett långt och lyckligt äktenskap.Håller tummarna för fiint väder.Kram Marita.

  Svara
 • Sköljmedel funkar alldeles utmärkt som balsam också… 😉

  Svara
 • Solen har tittat fram nere på Västkusten så jag har precis hängt ut tvätten på tork. Det luktar så gott när den får torka ute i vinden, sommarkänslor! 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 • Du är inte ensam älskar också sköljmedel 🙂 Har du provat Softlan Aroma Therapy, passion 🙂 ? Den luktar ljuvligt och håller länge på kläderna!!
  Kramar

  Svara
 • Jag har också blivit helt nerkärad i det sköljmedlet! Brukar alltid köpa Aroma terapi men denna är snäppet bättre!
  Det luktar verkligen så himla fräscht och det är synd att det inte går in mer i tvättmaskinen 🙂

  Svara
 • God middag vacker.Här fullständigt öser regnet ner.Inget roligt alls detta skitväder.Hoppet ligger på nästa vecka när dom lovat 25-27 grader och SOL.På tal om sköljmedel Icas eget blå flaska luktar som en sommaräng på sommaren helt underbar.Håller tummar och tår för att vädret ska fint kl. 15,00.I dag har jag börjat en 6 v. lång förhoppningsvis solig och skön semester.Bara att vara ledig och slippa ställa klockor känns underbart.Lycka till med Williams fest idag.Puss o kram.

  Svara
 • Härligt det låter Marita, hoppas du får en skön semester med MYCKET sol och mysiga dagar. 🙂 Kram till dig.

  Svara
 • Tack Melinda.Hoppas allt är bra med dig.Stor kram Marita.

  Svara
 • Hej!Har aldrig skrivit någon kommentar förrut, blir den första! Tycker att du verkar vara en fantastisk mamma till dina fina små älsklingar. Och d
  u värnar och tar hand om små hjälplösa fågelungar som ligger på vägen, beundrar dig! Roligt att följa dig i dina vardagsbestyr och att du även har stunder när du känner dig nedstämd och låg, vilket jag kan känna igen. Skönt att veta att man inte är ensam om det! Önskar dig och dina finaste en riktigt Glad Midsommar! PS Bilden av dig i den nya vita sommarklänningen är helt underbar! DS

  Svara
 • Jag har lärt mig nu att du verkligen älskar Ajax och sköljmedel och det bevisas inte minst av doften på dina kläder! 🙂 😉
  Är riktigt less på att det är höstväder mitt i sommaren. Nu får det faktiskt ta och växla om så att vi kan vara ute och njuta av värmen och solen. Det man gått och längtat efter hela långa vintern…
  Många stora midsommarkramar till bästa bloggerskan.

  Svara
 • Glömde…hoppas det går bra med tårtbaket och att Williams fest blir lyckad.

  Svara
 • My god jag måste spana in det sköljmedlet nästa gång jag handlar. Ny drog, sniffa sköljmedel? 😉

  Svara
 • Mums, jag luktade på det sköljmedlet när jag var i affären..men eftersom jag redan hade flera flaskor hemma så får det vänta lite. 🙂 Glad midsommar! Kramis Ps: Ska nog också ta och blanda sköljmedel i en flaska.. Tack för tipset! 🙂

  Svara
 • Men gud va smart att spraya på möblerna! : )

  Svara
 • Tack Marita för lyckönskningar 🙂 Du verkar verkligen vara en genuint god/omtänksam människa 🙂 en stor kram till dig.

  Svara
 • Jag har oxå förälskat mig i det sköljmedlet……underbart gott! 🙂 kram

  Svara