Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:34 | juni 23, 2011

En strålande kalasdag

Hej min vän. I samma stund som Williams kalas började så skingrade sig molnen och solen tittade fram. Inget regnmoln så långt ögat kunde nå. Stekpannan byttes ut mot grillen och regnställen mot fotbollsshorts 🙂 Vilken tur!

I väntan på att alla skulle komma spelade några av killarna fotboll... inomhus :-) På barnens födelsedag stänger jag av mina öron och tänjer på alla gränser.

I väntan på att alla skulle komma spelade några av killarna fotboll... inomhus 🙂 På barnens födelsedagar stänger jag av mina öron och ögon och tänjer på alla gränser.


När hamburgarna var uppätna började orgien i godis, chips, kakor och bullar. Mmmm!

När hamburgarna var uppätna började orgien i godis, chips, kakor och bullar. Mmmm!


a330
a425
Fotbollsgänget.

Fotbollsgänget.


Olle, William och kusinen Lance.

Olle, William och kusinen Lance.


Dags för tårtan.

Dags för tårtan.


Gjorde Surfwannabies tårta. Marängbotten, banan, grädde med krossad daim, vanlig grädde och massor av jordgubbar. Så god!

Gjorde Surfwannabies tårta. Marängbotten, banan, grädde med krossad daim, en till marängbotten, vanlig grädde och massor av jordgubbar. Så god!


Liv är den som tar störst plats i Williams hjärta. Han älskar henne så vackert mycket.

Liv är den som tar störst plats i Williams hjärta. Han älskar henne så vackert mycket.


a104
Efter mat och bus var det dags för fotbollsmatch. Peter och Mios pappa Daniel tog med barnen ner till fotbollsplanen och styrde upp matchen. Williams lag laddade med ett vrål.

Efter mat och bus var det dags för fotbollsmatch. Peter och Mios pappa Daniel tog med barnen ner till fotbollsplanen och styrde upp matchen. Williams lag laddade med ett vrål.


Vännerna Kristoffer och Lill-Magnus var så klart inbjudna, men vi drack kaffe och åt upp alla rester när de andra spelade fotboll. Kändes inte riktigt som vår grej :-) Vi är mer kaffe och skvaller-typerna.

Vännerna Kristoffer och Lill-Magnus var så klart inbjudna, men vi drack kaffe och åt upp alla rester när de andra spelade fotboll. Kändes inte riktigt som vår grej 🙂 Vi är mer kaffe och skvaller-typerna.


Vad gör du? Jag ska börja förbereda inför morgondagen och Midsommaraftonsfirandet. Jag ska ju göra egen västebottensostpaj och Änglapaj. Ska nog laga de redan ikväll. Om jag gör det imorgon och det blir katastrof så har jag ingen plan B.
Var rädd om dig.
All kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “En strålande kalasdag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vilken tur med vädret:) Du måste köpa en lott idag också;)
  Måste bara säga att vad lik Liv är sin farmor. Har sett det förut men på ett kort lite längre ner, när ni är ute o äter med henne så är det ju jättelikt. ( nu menar jag ju inte att Liv ser ut som en äldre dam;) utan att man ser drag) Har fler påpekat att de ser lika ut? Kram

  Svara
 • Härligt att solen tittade fram.Vilket underbart kalas det blev.Sigtunas snyggaste morsa är du utnämnd till nu.Jag har också börjat förbereda för morgondagen.Jag hoppas verkligen plan A håller för jag har ingen plan B.Här ska det både ätas sill lunch och senare på kvällen tänder vi grillen tillsammans med familj och goa vänner.Önskar Sigtunas snyggaste morsa en riktigt glad Midsommar.Kram på dig.

  Svara
 • Hoppas verkligen att det fina vädret vi har haft här i norra Sverige i dag håller i sig till imorgon. Jag har förberett för att äta ute och eftersom vi ska vara ganska många så ryms vi knappt inne, jag har inte heller någon plan B. Ska föresten också göra änglapaj imorgon men jag kallar den för Pavlovatårta, men det verkar vara samma sak :). Glad midsommar på er!

  Svara
 • Hej Hannah!
  Ser ut som ni haft en kanonfödelsedag! 😀 Gullig syskonkärlek mellan William o Liv. 🙂 Blev nyfiken på denna änglapaj du skulle ordna till midsommarfirandet imorgon, vad är det för typ av paj?
  Önskar Trevlig Midsommar dig o din familj!
  Kramar!

  Svara
 • Hej Hannah. Jag är urdålig på att kommentera nu för tiden men jag läser din blogg flera gånger om dagen!! Jag tänkte på er när det sprack upp o solen tittade fram i em:) Vilket underbart kalas!
  Du är så vacker innefrån och ut!!! Ville egentligen bara säga det 🙂 gladmidsommar!!

  Svara
 • Hej Hannah, jag har inte varit inne och skrivit på länge. Köpt en liten hundvalp…men nu vill jag önska dig och din familj en riktigt trevlig midsommar.
  Din tårta som du gjorde till barnen. Tror du att man skulle kunna få receptet???lät så himla gött.
  Kram på dig

  Svara