Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:40 | juni 23, 2011

Stora killar

God kväll. Härligt att det är midsommarafton imorgon. Tycker om när vänner, grannar och familj samlas för gemenskap och god mat. Mina midsomrar har dock sett olika ut varje år. Någon gång har jag varit själv en annan gång utomlands där man inte firat alls och en gång firade jag och syster på pizzerian i Kungsängen och det firandet slutade i slagsmål. Jag fick en snyting av en gubbsjuk fulltratt som inte kunde ta ett nej och syrrans försvarade mig genom att slå till honom i huvudet med sin handväska. Det hela var rätt komiskt. Särskilt så här i efterhand.
Williams (för tidiga) födelsedagskalas avslutades med att jag bjöd han och en vän på bio i Kista. Han ville ta med sig Lance. De gick på Pirates of the Caribbean 4 och sedan kikade de i affärer.

Willaim och Lance fick känna på att vara riktigt stora. Gå på bio och shoppa på egen hand. Det uppskattades.

William och Lance fick känna på att vara riktigt stora. Gå på bio och shoppa på egen hand. Det uppskattades.


När jag hämtat dem så åkte vi och yrde film och löste in an gammal trivinst som jag hade i väskan. e fick skrapa varsin. Vi vann 25 kronor till som vi byte till en ny lott. Sedan gick vi hem utan ett öre i vinst.

När jag hämtat dem så åkte vi och hyrde film och löste in en gammal trissvinst som jag hade i väskan. De fick skrapa varsin. Vi vann 25 kronor till som vi bytte till en ny lott. Sedan gick vi hem utan ett öre i vinst.


Hemma väntade Mio. Innan de somnade tittade de på komedin Grown Ups och åt ostbågar. Nu snarkar och fiser de ikapp på övervåningen.

Hemma väntade Mio. Innan de somnade tittade de på komedin Grown Ups och åt ostbågar. Nu snarkar och fiser de ikapp på övervåningen.


Kram ♥


10 kommentarer10 kommentarer om “Stora killar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Tack för berättelsen om ditt midsommar firande på pizzerian i Kungsängen. Den fick mig att skratta, även om jag förstår att det inte var så kul att råka ut för en gubbsjuk idiot. Ser dock en väldigt arg Maggan Graaf framför mig. 🙂 Ja, herregud vilka konstiga midsomrar man firat genom åren. Imorgon ska jag fira ensam. Jag har laddat upp med god mat och film. Tycker faktiskt det ska bli helt okej, vädret är ju ändå så kasst. Det kommer ju fler midsomrar, eller hur?
  Puss & kram & godnatt!

  Svara
 • Våldsamma gubbar gillar vi inte! Hoppas Maggans handväska lämnade avtryck på honom 😉
  Å vad roligt för William, hoppas han är nöjd med dagen och hoppas ditt bak blev succé! Själv har jag bakat syltmuffins ikväll för imorgon, blir picknik i det gröna (om vädret tillåter)

  Svara
 • Shoppingbilden pa pojkarna, dom ar ju bara for sota! Men halsa dom att dom ser ju mega coola ut och helt inne. Tror inte dom vill se sota ut. Ha en bra midsommar! kram towe.

  Svara
 • Skickar dig en stor kram och önskar hela din familj en glad midsommar.
  Kram kram från mig

  Svara
 • God middag fina.Åhh så söta dom är Lance och William.Roligt och vara ute och shoppa lite själv och få lov att känna sig stora.Ja du är en fin Mamma/moster Hannah.Visst har Midsomrarna sett väldigt olika ut genonm åren.En aning mer stillsamma nuförtiden av förklarliga skäl.Önskar dig och familjen en underbar Midsommarhelg.Alla ni som sitter ensamma idag ska veta att ni finns i mina tankar.Puss o kram.

  Svara
 • Jättefina killar!!

  Svara
 • Hoppas ni får en härlig midsommar!
  kram

  Svara
 • Trevlig midsommar fina Hannah önskar jag dig och din familj! Kram

  Svara
 • Fin bild på killarna 🙂 Minns själv när man fick shoppa själv med nån kompis första gångerna!
  Hoppas du och din familj får en vacker midsommarhelg!
  Trevlig midsommar både till dig och alla andra som håller till här på Bloggfamiljen 🙂
  Kram
  Anna

  Svara
 • Ja, det har blivit en del annorlunda midsommarfiranden genom åren…:) Den här midsommaren kommer jag att fira tillsammans med hunden eftersom jag är nyseparerad. Exet beslutade sig för att åka ut till våra gemensamma vänner med sin nya så då stannar jag hemma…. Fast iochförsig är hunden ett trevligt sällskap:) Glad midsommar allihopa!

  Svara