Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:23 | juni 26, 2011

Smoothie

God söndag min vän. Hoppas att du har haft en skön och fin helg. Här hemma har vi tagit en lugn morgon och ingen av oss har inte gjort många knop. Ser dock att Peter börjar bli lite stressad för grannarna började fixa i sina trädgårdar för flera timmar sedan 🙂
Började sortera lite tvätt och para ihop strumpor. Förstår inte varför vi har så många strumpor än mindre varför de bara finns en av varje?! Har en hög med strumpor i olika mönster och färger som saknar en strumpvän.
Började morgonen med att ta fram min mixer som jag köpte på Ge Kå´s förra sommaren.

Perfekt att börja morgonen med en god smoothie.

Perfekt att börja morgonen med en fräsch smoothie.


Hallon, blåbär, vaniljyoghurt och lite socker var en god blandning.

Hallon, blåbär, vaniljyoghurt och lite socker var en god blandning.


img_4534
Har du några tips på goda smoothies?
Kram ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Smoothie”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det är så gott med smoothie 🙂 Jag brukar blanda jordgubbar, turkisk joggi, en skvätt vispgrädde och lite bubbelvatten.

  Svara
 • Ser fruktansvärt gott ut.Skulle kanske inhandla en sådan mixer.Dottern åker till Ullared på Torsdag så det passar ju bra och skicka bud med henne.

  Svara
 • Mango och hallon:-)

  Svara
 • För att göra den mer nyttig (bort med sockret och vaniljyoughurt!) så tar du 2 ägg, bär och naturell youghurt – supergott, nyttigt och mättande…funkar med all frukt och gott med lite linfrö i.

  Svara
 • Vaniljyogurt, banan och fryst mango. super fräscht så här nu på sommaren.

  Svara
 • MIn son (3år) älskar smoothie gjord på frysta hallon & blåbär, en halv banan, havre- eller sojamjölk, en skvätt apelsinjuice och en skvätt linfröolja! Vill man gotta till det ännu mer kan man ha i lite vaniljsocker!

  Svara
 • Hej! Smoothies är goda och kan varieras efter smak och tycke! Här är två av mina favoriter: http://hovkonditorn.blogspot.com/search/label/smoothie
  Kram Katarina

  Svara
 • Hej, köp Sanna Ehdins smoothie bok. Fantastisk. Massa goda nyttiga smoothies. Jag brukar alltid göra till barnen oliká typer av smoothisar. Häller alltid i massa nyttiga saker för att dom ska få i sig bra vitaminer. Tex vetegräs, gojibär, rawcacao mm

  Svara
 • Dundergott! Skickar du lite till mig 😉

  Svara