Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:18 | juni 29, 2011

Hemkört

God kväll min vän. Vilken vacker dag det har varit. Strålande sol och varmare än varmast 🙂
Har varit i farten sedan tidigt imorse därav min frånvaro. Förlåt! Pojkarna har pappavecka nu så jag har myst med dem på morgonen sedan körde vi in dem till stan. Jag och Peter tog med Liv på en av hennes roligaste dagar. En heldag på Skansen! Hennes mungipor har oavbrutet nuddat öronsnibbarna.
Väl hemma så har vi njutit av solens sista strålar, fått pizza hemkört och bara myst. Vill ta vara på det sista av kvällen innan vi somnar så imorgon ska du få en kavalkad av bilder från denna fina dag. Är säker på att du har förståelse för det 🙂 Imorgon ska jag även berätta vilka tre som blev de lyckliga neuLash-vinnarna.

Kebabpizza mec extrasås på sidan om och så en oxfilépizza med bea. Flottigt och gott.

Kebabpizza med extrasås på sidan om och så en oxfilépizza med bea. Flottigt och gott.


a236
Liv sitter just nu och kammar (läs luggar) mitt hår och flätar (läs sliter av tussar) mitt hår. Vill man vara fin får man lida pin.

Liv sitter just nu och kammar (läs luggar) mitt hår och flätar (läs sliter av tussar) mitt hår. Vill man vara fin får man lida pin, men jag tror ändå att det bor en liten sadist i henne.


Vi hörs snart.
Kärlek ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Hemkört”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad kul för Liv att få en heldag av mammas o pappas odelade uppmärksamhet. Och att dessutom få det på Skansen måste ju varit toppen :).
  Vi har hängt på stranden hela dagen :).
  Kram

  Svara
 • Hannah, tack för din blogg! Den är underbar att läsa : ) Verkligen härlig! Ha en fortsatt skön sommar!
  Hälsningar
  Sara

  Svara
 • Gokväll! Vad mysig dag ni verkar haft med er lilla dotter. Klart du ska ta vara på kvällen Hannah o njuta, det gör jag med fast jag vandrar med packningen mellan huset o taikonlådan. Nu ska jag straxt kojsa när temperaturen gått ner lite. Imorgonbitti ska jag hänga på låset på volvo, har en knarrande ratt o vill veta vad det beror på…felsökning= 12340 kr….det var den semestern det!nä, så mycket hoppas jag inte det ska kosta. Sov så gott fina!
  kram

  Svara
 • Mysigt med en heldag med bara ett av barnen- få rå om lite extra! =)
  Önskar dig en fortsatt bra vecka, hoppas du får en natt med mycket sömn och en morgondag med mycket sol! Kram

  Svara
 • Så klart ni ska ta vara på sommardagarna utan att du ska behöva ursäkta dig.
  Jag vill passa på att tacka för tipset om Lindex-klänningen i vitt. Jag hade också tur och hittade en i min strl den sista annars bara 42 och uppåt, jag är inte lika lång och fin som du men det gör inget. Jag kommer ju inte använda den på samma fest direkt…hihi
  Hoppas på tur i neulash-tävlingen, kanske kan få lite längre ögonfransar eftersom benen inte går att göra något åt.
  Ha en fortsatt skön sommar!
  Kramis

  Svara
 • Hehe, vilken liten sadist. Paminner om Dixie. Hon klappar mig pa haret och vips sa har hon en tuss har i handen. Inte sa snall som hon ser ut. Mmm svensk pizza, nasta vecka aker vi till Sverige och da maste jag nog inta en svensk flottig oxfilepizza. Det var lange sen sist. Onskar dig en fin dag! kram towe.

  Svara