Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:27 | juni 30, 2011

Fryser i frysen

Liv vaknade precis efter att ha sovit en timme. Undrar man var hon är så hittar man henne vid frysen där hon försöker nalla glass. Minst tio gånger om dagen står hon där och rotar. Nu har glasslådan flyttats upp några våningar.
liv1

Tagen på bar gärning med en glass i handen.

Tagen på bar gärning med en glass i handen.


Hon kädde på sig själv så jag måste nog ta av henne strumporna och den långärmade tröjan.
Om Peter undrar var jag är så hittar han även mig i frysen.  När jag är som varmast och känner att jag håller på att svettas ihjäl då ställer jag mig i frysen. Svalkar i alla fall för stunden 🙂
Puss


10 kommentarer10 kommentarer om “Fryser i frysen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej fina du.Lilla Liv vilken lite busfia va?Mitt lilla barnbarn på 20 mån. hon har exakt koll var Mormor har glassen det lär dom sig snabbt dom små liven.Det är ju så svårt och stå emot tårarna efter glass.Men som sagt vad Mamma o Pappa inte vet har dom inte ont av eller hur? Kram på dig finaste.

  Svara
 • Go kvläll fina Hannah, hoppas du överlevt värmen. Vilken liten sötis i kylen, dem är för goa dem små liven. Kul att du är nöjd med mascaran 😀 Jag har en liten undran, finns Joolz vagnarna som syskonvagn? Kan behöva en sådan 😉 Många svalkande kramar från mej

  Svara
 • Ni har verkligen jätte söta barn! Nu blev jag sugen på glassbåt som jag har i min frys 😉
  En fråga, säljer ni era barnvagnar nånstans i Skåne? Min syster ska ha barn i höst och jag vet att hon letar vagn. Vad ligger era på i pris? Hon vill ha en smidig vagn, gärna där framhjulen går att svänga på. Tacksam för tips!

  Svara
 • Hej, jag svarar istället 🙂 Hjulen går att svänga på, kostar 8.999kr (inkl. sitt- och liggdel). Malmö: Beba Barnbutik, Babyproffsen Toftanäs. Österlen: Villa Magnolia. Helsingborg: Babyproffsen (först i slutet av juli). Din syster kommer inte bli besviken!

  Svara
 • Hej Peter!
  Tack för svar, ska informera min syster! Ha en fin helg!

  Svara
 • Haha, känner igen det där… spelar ingen roll hur många glassar de får så hör man titt som tätt, ”men jag har ju inte fått nån glass idag….” Eller så kommer ungen med ett lass grann-barn å alla ska ha glass… det blir många köp hos glassbilen under en sommar:) kram!!!

  Svara
 • Hejsan Hannah:-)
  söt liten glass”tjuv” vår lilla kille på 3 år är oxå en liten glass tjuv även min bakchocklad brukar vara i farozonen då jag har den i en utdragslåda i köket.Bara en snälla mammabrukar det låta och man faller och ger med sig eller kN Jg ta 1 ruta efter maten..ja vad gör man:-)
  Här i Luleå har vi det mycket varmt på dagarna och även tropiska nätter helt underbart.Vi har båt så vi far ut med båten varje dag.Sommaren är en härlig tid.
  Blir sugen på att fara till Skansen då jag såg dina fina bilder.
  Nu blir det sängen för mig! HA det gott och önskar dig en trevlig helg.Kram

  Svara
 • Vilka härliga skansenbilder! Åh vad jag blev sugen på att packa in ungarna i bilen och åka upp till Stockholm…! Söt bustjej ni har! Ha en fortsatt härlig sommar!
  Kram

  Svara
 • Lilla Liv som är så söt hon växer och blir stora tjejen =)Tiden bara springer i väg !
  Vill önska dig en trevliga helg kramis

  Svara
 • lilla livan bus 🙂
  Tycker jag känner igen det där.. om de fick (mina) skulle de hämta glass 10 ggr om dagen hihih
  Ville önska dej en härlig helg o hoppas ni slipper regnet som drar över här nu kram på dej

  Svara