Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:55 | juli 1, 2011

Vinnarna!

Hej vackra vän. Hoppas att din dag har börjat på bästa sätt.
Nu är vinnarna i neuLash-tävlingen dragna. Kanske är det Du…
Ett  STORT Grattis till:
Emily Bohman
Evelina Wiklöf
Kim Eldh
Snart kommer ni ha fransar likt spindelben 🙂
a
Vinsten skickas till den adress du har uppgett i din profil.
Önskar dig en god fredag.
Kärlek ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Vinnarna!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh, vad jag blir glad att jag vann!!! DU har verkligen förgyllt min tidigare mycket dystra fredag. Har fått tråkiga nyheter under förmiddagen och har gråtit och tyckt synd om mig själv. Hoppas verkligen på det här serumet, även om jag aldrig kan bli lika strålande vacker som du så kanske mina fransar kan bli lite finare. Världsligt och helt oviktigt, men jag behöver lite ytlig glamour i min rehabilitering. Jag tar ett steg framåt och två bakåt men hoppas ändå på en härlig sommar med barnen. Kram till er alla fina, Kimsan.

  Svara
 • Stort grattis Kimsan.Hoppas allt annat löser sig igen.Efter regn kommer solsken sägs det glöm aldrig det.Kram kram.

  Svara
 • tack tack tack hanna,grät när jag läste att jag vunnit du är helt underbar,nu ska jag försöka få tillbaka mina fransar efter allt som hänt.jag tycker du är en helt fantastisk kvinna som jag ser upp och beundrar varje dag.tack från djupet av mitt hjärta
  mvh emily bohman

  Svara
 • Tack snälla söta underbara Hannah! Jag vill inte ”härma” dom två fina och värdefulla vinnarna men jag gråter också nu!! TACK!!!!!! Så det där nu när jag tyvärr ej haft möjlighet att fagligen kolla din blogg så jag kollade igenom lite nu! SKIIIIIIIITTTTTTTT vad jag jag blev tror inte att du anar!!
  Det har varit en väldigt tuff period nu i två år och jag har mått väldigt dåligt, min mamma blev sjuk och det hände tråkiga saker så jag blev så fruktansvärt gald nu och ´är så glad att n¨gon vill förgylla min vardag det här var mer än guld värt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Svara