Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:36 | juli 3, 2011

Sunk-lunk

God söndagkväll min vän. Idag har jag inte gjort ett jota. Verkligen ingenting! Nästan så jag får ångest över min slapphet idag. Tror inte ens att jag har borstat mina tänder 🙂
Vädret räddar mitt samvete lite då det varit grått och trist. Å andra sidan varför inte njuta istället? En dag utan måsten, stress eller krav är ju fantastiskt! Vi vaknade vid tio alla tre. Liv har dragits med i vår sega söndagslunk och har mest strosat runt och inte varit i närheten av sitt vanliga småvilda jag.

Idag körde Liv på bohemstilen.

Idag körde Liv på bohemstilen.


a22
Hon låg ute i en solstol och funderade.

Hon låg ute i en solstol och funderade...


a42

... och funderade lite till.


a52

För att slutligen sätta sig och skriva.


Oj, såg inte att klockan snart är tolv. Är inte ens trött. Tur att jag har tre filmer kvar att se. Romantisk komedi, en film baserad på verkliga händelser eller en thriller, hm, vad ska jag välja?
Puss och kram ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Sunk-lunk”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah! Vill bara skriva att jag tycker du är fantastiskt vacker!! Kan du kanske börja med lite mer dagens outfits bilder, där du även skriver var du handlar dina kläder? Brukar kika in på din blogg 1 gång om dagen för att hämta inspiration innan jag ska klä mig! 🙂
  Må allra bäst!

  Svara
 • Hej vacker!
  men hur söt får man lov att vara ?! Liv är ju bara så go i dessa bilder 😀

  Svara
 • när kommer tävlingen :)?fina bilder du lagt upp under helgen,,härligt!!!kram på dig

  Svara