Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:47 | juli 4, 2011

Retro Ray ban

Hej min vän. Fick ett par Ray Ban av min kära svärmor som hon själv bar på det 70-talet. Riktigt snygga och helt rätt!

Ser nästan som nya ut trots sina 30 år på nacken.

Ser nästan som nya ut trots sina 30 år på nacken.


Lite Flowe Power. jag som älskar Behemstilen kommer ha dessa mycket i sommar.

Lite Flower Power över dem. Jag som älskar Bohemstilen kommer ha dessa mycket i sommar.


Puss ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Retro Ray ban”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men gud va häftigt.Tänk att hon sparat dom och att du fick dom.Jag tror du är en mycket ÄLSKAD svärdotter Hannah.Du är verkligen skitsnygg i dom.Kram på dig bästaste du.

  Svara
 • Nice!

  Svara
 • Hej Hannah
  Vad anänder du för läppenna? eller har du fyllt i dem med kosmetisk läppenna! Snyggt var det iaf. kram

  Svara
 • Du måste verkligen gilla läppar då du ofta undrar om mina 🙂 Använder aldrig läppenna och skulle aldrig våga tatuera in en kontur runt läpparna. Men det kanske är fint, har fått för mig att det ser onaturligt ut och det blir en skarp ful kant. Tack för att du tyckte jag var fin 🙂
  Puss
  /H

  Svara
 • Jag tycker du har fina läppar ja=) såg ut som att det var någon läppenna du hade på dig och jag är ute efter rn bra just nu. man vill ju förstås få tips om makeup och så. Jag vill också ha såna putläppar men får nöja mig med mina tunna… Tack för svar.
  Kramis

  Svara
 • Kramis matilda

  Svara
 • Du klär verkligen i modellen…själv ser man ut som en uggla i dem 😛

  Svara