Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:34 | juli 11, 2011

Frukost vid lunch

God måndag min kära vän. Hoppas att allt är väl. Vi är i vanlig ordning morgonsega och har precis ätit frukost 🙂
Älskar långa frukostar utan stress och gärna med en bra tidning eller bok att läsa mellan tuggorna.

Eftersom jag inte är särskilt duktig när det kommer till hembakat bröd så brukar jag köpa olika varianter av bröd man sätter in i ugnen i tio minuter. Precis som nybakat :-) Med extra mycket bredgott, som smälter, och hushållsost så blir jag salig.

Eftersom jag inte är särskilt duktig när det kommer till hembakat bröd så brukar jag köpa olika varianter av bröd man sätter in i ugnen i tio minuter och så blir det precis som nybakat 🙂 Med extra mycket bredgott, som smälter, och hushållsost så blir jag salig.


Nu ska vi borsta gaddarna, kamma till osss och fara ner till någon strand i närheten. Här uppe på åsen är det molnigt och trist men är det som igår så skiner solen en bit härifrån.

Nu ska vi borsta gaddarna, kamma till osss och fara ner till någon strand i närheten. Här uppe på åsen är det molnigt och trist, men är det som igår så skiner solen en bit härifrån.


Vad har du för planer idag?
Önskar dig en underbar start på veckan, gott mod och en väldans massa kärlek.


4 kommentarer4 kommentarer om “Frukost vid lunch”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah. Här kom en mini liten regnskur just.
  Haft fika besök under fm och ska snart till Kristianstad, är ju marknad o så där. Leta en dop present mm. Tar en kopp o en fralla först.
  Önskar er en fortsatt trevlig måndag.

  Svara
 • Här är det mulet men VARMT. Vi är påväg till en bondgård med barnen, de är saliga 🙂 Ha en bra vecka. Kram

  Svara
 • Åh jag önskar att jag kunde äta allt du äter hela tiden men då skulle jag se ut som en elefant tillslut. Och det är typ så jag känner mig nu ändå :O(
  Nu om en liten stund blir det en långprommis.
  Hoppas ni får en superfin dag du fina!
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • Jag har tänkt samma sak. Vad underbart att kunna äta allt det goda du äter hela tiden och ändå vara så smal. Det skulle vara som en dröm 🙂
  Kram

  Svara