Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:19 | juli 16, 2011

SOOOL!

Hej vacker. Idag har solen skinit och vi har varit iväg hela dagen. Nu ska vi grilla och njuta av dagens sista soltimmar. Har massor av bilder att visa dig och saker att berätta, du måste bara vänta ett par timmar 🙂

Större delen av dagen har spenderats på magen och knä på stranden i sanden och i havet bland havstroll.

Större delen av dagen har spenderats på magen och knä på en brygga, på stranden i sanden och i havet bland havstroll.


Vi hörs om en stund.
Puss och kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “SOOOL!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det lät härligt med sol! I Uppsala har det varit rejält mulet hela dagen. Har i princip varit inne hela dagen, jättetrist! Längtar efter solen och värmen! KRAM

  Svara
 • Visst va det härligt i Torekov idag! Vi var där samtidigt som er idag, hade en skrikande liten 1-åring med mig när ni fiskade krabbor! Vill bara säga att du har en väldigt fin familj, och du är riktigt toppensnygg!! (väldigt kul att se dig i ”verkligheten”, det va ett tag sedan sist, Baldershage för säkert 15 år sedan, när du och din syrra upptäde:):)!!!
  Kram carro

  Svara
 • Javisst njuter man i allra högsta grad av det fiina vädret.Torekov så vackert.Jag förstår att ni njuter av att vara där.Här har vi också njutit av dagen.Badat,solat lekt med barnbarnen ätit en god grillad biff med klyftor och bea mums mums.En dag som denna och man känner sig härligt nöjd och trött.Puss och massor med kärlek till dig Hannah

  Svara
 • Vad kan det vara för spännande du har att berätta??? Jättenyfiken.

  Svara
 • go kväll finnah
  e du gravid 🙂
  här i gbg så har solen lyst me hela dan underbart väder synd bara att man hann bara njuta av den en liten stund .. . ligger ff sjuka här hemma 🙁 å på måndag ska man börja jobba igen…. suck hur ska detta gå 😉
  hoppas ni har haft en jättefin kväll
  puss å kram

  Svara