Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:30 | juli 18, 2011

Home sweet home

God måndag vacker. Hoppas att allt är väl. Vi är hemma igen! Kom hem inatt efter en lång bilresa. Vi mötte upp Marianne och Urban, på en McDonalds längs med motorvägen, som var på väg hem från Sigtuna. Nu är vi alla tillbaka i våra egna hem.
Tänkte på vad konstigt det måste vara för Liv som somnar i bilen och på morgonen vaknar upp i sin egna säng hemma. Hon kan inte ha fattat någonting, men glad var hon 🙂

Innan städningen påbörjades igår åt vi frukost. Liv såg allt att jag skulle ta en bild på mig själv och tog tillfället i akt att posa :-) .

Innan städningen påbörjades igår åt vi frukost. Liv såg allt att jag skulle ta en bild på mig själv och tog tillfället i akt att posa 🙂 .


Efter städningen ville Liv bada i poolen, trots regntung himmel och kyla. Efter doppet fick hon värma sig inrullad i en filt hos William.

Efter städningen ville Liv bada i poolen, trots regntung himmel och kyla. Efter doppet fick hon värma sig inlindad i en filt hos William.


Du vet ju min avsky mot att packa upp väskorna efter våra resor. Nu när jag packade inför Båstad fick jag lov att packa ur en väska full av kläder sedan vi var i Göteborg i våras. Jag tar bara upp de kläder som ska användas, tvättar och låter resten ligga kvar. Kan titta på väskorna och rysa, sedan låtstas jag om som om de inte finns där. Nu har jag i alla fall bestämt mig för att ta tag i alla väskor och IKEA-säckar IDAG! Nu ska jag bryta min uppackningsfobi 🙂
Men först måste jag skriva till dig och kanske hittar jag på något annat också. Jag kommer hitta på många undanflykter för mig själv 🙂
Liv började dagen med att rita.

Liv började dagen med att rita.


Hon älskar att sjunga, spela instrument och måla. Något har hon ärvt av mig! Ibland undrar jag om Peter har gjort henne själv då hon utseendemässigt är en mini-me av honom.

Hon älskar att sjunga, spela instrument och måla. Något har hon ärvt av mig! Ibland undrar jag om Peter har gjort henne själv då hon utseendemässigt är en mini-me av honom.


Vad har du för planer i veckan? Jag ska leta sista-minuten-resor. Vill så gärna fara till värmen, havet och vita sandstränder. Min drömresa just nu är Santorini. Har du varit där? Det ser så oerhört vackert ut på bilder. Påminner om Skiathos där Mamma Mia-filmen spelades in.
Önskar dig en underbar dag.
Puss och kärlek ♥


17 kommentarer17 kommentarer om “Home sweet home”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hanna!
  Var på Santorini i september förra året och det är en av den bästa o mysigaste grekiska öar jag varit på, men jag skulle inte åka dit med småbarn. Det är mest stenstränder tyvärr, det är väl det som var negativt med ön. Men får ni tillfälle så åk dit själva, för det är en romantisk ö med fantastisk solnedgång som jag aldrig har sett någon annanstans. Det sägs att vykort som säljs i Grekland är tagna just på Santorini.
  Ha en fin dag. Kram från Ulla

  Svara
 • Ja visst är det skönt att komma hem igen efter man varit iväg några dagar 🙂
  Hoppas du hittar någon bra resa.
  Kram

  Svara
 • hej finah
  italien har ja aldrig varit i men vill dig
  denna vecka består av jobb, att man ska fortsätta krya på sig samt en begravning 🙁
  önskar er en fin vecka
  kram

  Svara
 • Haha, åh, vad jag känner igen mig! Jag tycker inte heller om att packa upp. Har fortfarande en ouppackad väska sen vi var i Tyskland för två veckor sen:) Det brukar alltid sluta med att jag letar förtvivlat efter en tröja eller något annat som ligger kvar – och sen tar jag tag i det;)
  Önskar dig en härlig dag! Här vankas matpaj och smulpaj:)
  Kram

  Svara
 • Santorini är fint. Jättemysig ö med flera olika strandvarianter. Stränderna är inte alls mest steniga, som någon skrev. Det finns en svart, en vit och en röd strand. Den svarta, som finns på Kamari, är dock stekhet att gå på och rekommenderas inte för små två-åringsfötter! Överlag så är Santorini inte så kul för barn, faktiskt.

  Svara
 • Haha 🙂 Jag är precis likadan med att packa upp. Har ett par motorcykelväskor som står ouppackade i hallen efter helgens mc-tur i Västergötland. Dom blänger på mig varje gång jag går förbi, men jag blänger tillbaka och låter dom stå…
  Berätta gärna hur det går med väskorna – om dom faktiskt blir uppackade idag eller om det kommer ”annat emellan” 😉
  Kram
  Anna

  Svara
 • 🙂 Visst är det väl tråkigt att packa upp, har dock kommit så långt att jag tvingar mig på en gång att i alla fall tömma väskan när jag kommer hem. Sen kan det ligga i högar en ”liten” stund innan jag orkar ta tag i det.
  När det gäller Grekland så kan jag inte hålla med om att Skiathos är likt Santorini alls. Skiathos är ju ganska flakt om man jämför, däremot en otroligt vacker ö. Och väldigt barnvänlig. Har varit där 2 gånger, dock utan barn. Lycka till med letandet. 🙂

  Svara
 • Åh jag längtar precis som du!!! Vi var till Skiathos när jag var gravid med vår äldsta son (8 år sen!!!) och har inte varit där sen dess!! Vill så jättegärna till Grekland! Gillar Kreta också som också är barnvänligt, men har inte varit till Santorini. Vi bor i England nu och det blir så många Sverige resor på semestern, men nu har vi sagt att vi måste ta tag i en ”riktig” utlandsresa..Lycka till!

  Svara
 • Hejjar på dig Hannah! Du klarar det. Packa upp så får du det ur världen 😉
  Åh, Santorirni hade inte varit fel. Älskar Mamma Mia-filmen och hade absolut själv också besöka ön.
  Kramar
  http://www.lisahallen.blogspot.com

  Svara
 • Godeftermiddag! på tal om att packa upp efter en resa så gör jag precis som du…men varför!?vi var på öland v 27 och rena kläder ligger fortfarande kvar i en del väskor samt de bästa ikeakassarna haha. Hoppas du hittar en härlig resa till er! här i sverige ska det ju de kommande 10 dagarna vara väldigt växlande.
  kramis

  Svara
 • Välkomna hem!
  Åhh, vet precis hur det är med väskorna. Packar bara upp smutstvätten, sen ligger allt annat kvar där i. Och väskan ligger kvar å golvet där jag la den, och det brukar oftast vara mitt på golvet, helst där man går som mest =)
  Min mamma har sagt att jag o min far har samma syndrom =) Sådan far, sådan dotter.
  Kram kalas

  Svara
 • Fina ni! Ja hon är verkligen lik sin far 🙂 Åå tipsa gärna om sista minuten resor! Min semester börjar på måndag! 4 orörda veckor HÄRLIGT 🙂

  Svara
 • Välkomna hem, jag vill verkligen inte rek. Santorini med små barn. det är en magiskt vacker ö men stora höjdskillnader och mycket vågor. Vi har rest runt i greklands ö värld i många år med våran dotter och hon minns fortfarande med fasa över alla branta trappor och stup och vågor. Jag kan verkligen rek. Lefkas underbart för barn och vuxna långgrunda stränder och små vikar mao helt perfekt när barnen är med. Kram

  Svara
 • Det är sant, alla bilder från Santorini är underbara. Åkt båt förbi ön och den är magisk. m Men tyvärr har jag hört att barnfamiljer som besökt ön har varit besvikna just för att det har varit svårt med stränderna. Min absoluta favorit är Kreta och byn Platanias. Långa underbara stränder och fantastisk mat. Vad ni än väljer så önskar jag er en trevlig resa. Kram!

  Svara
 • Hej fina du.Skönt att vara på hemmaplan igen.Visst är Liv lik sin Pappa jättelik.Håller med Thelma min favvis är Kreta och Platanias.Helt underbart ljuvligt.Tyvärr är ju inte resorna speciellt billiga nu.Jäkla ocker priser.Men visst vill man ha lite mer reda med sol och värme? Detta varannandags väder kan ju göra en knäpp.Hoppas ni hittar ngt.spännande resmål.Puss o kram.

  Svara
 • Är faktiskt precis hemkommen från vår bröllopsresa som vi hade i Skiathos. Åh, så fantastiskt det var. Dock är Santorini ett strå vassare. En helt otroligt vacker grekisk ö. Långa stränder, god mat och fantastiska vyer. Min svåger (som kommer från Asien) tycker att Santorini är som Europas Thailand. 🙂 Lycka till med letandet! Stor kram!

  Svara
 • Hej! Har också precis kommit hem från vår honeymoon men som avslutades just på Santorini:) Håller med ovanstående att det inte är en barnvänlig ö, men för kärleksboost ABSOLUT! Vi bodde jättebra i Kamari och det finns mycket fint att uppleva och se på ön. Missa t.ex. inte solnedgången i Oia om det nu blir att ni åker dit. Lycka till! Kram

  Svara