Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:38 | juli 22, 2011

Födelsedag, vänner och kyrkbesök

God fredag min vän. Helgen är snart här. Inte för att det är någon större skillnad för oss. Vi har just nu helg varje dag 🙂
William tackar för alla Grattis-hälsningar. Jag lät honom läsa alla och han blev nästan lite generad av alla tjejer som grattade honom här ♥
Det ser ut att bli fint väder trots att regn har förutspåtts. Vi som har bokat biobiljetter till Harry Potter i eftermiddag. William fick det i födelsedagspresent och med tanke på att det skulle regna valde vi en matiné. Men det är inte hela världen, jag ska ju till Grekland nästa vecka 🙂
Igår fick William välja vilken restaurnag han ville äta födelsedagsmiddag på. Han har tre ställen som är hans absoluta favoriter. Det är Jensens Böfhus, Japanska Sakura och Kinahaket Hong Kong. Valet föll på favoriten Hong Kong.
a137

Hm, vad hände?

Hm, vad hände?


a318
Titt ut!

Titt ut!


a515
Efter kinamat for vi till våra gamla hoods i Kungsängen och min vän Jessica. Hennes dotter Alva-Leigh och pojkarna är äldsta vänner så födelsedagsfika och presenter blev det hemma hos dem också. Efter det for vi till mamma och Gunnar och kyrkan. Den här veckan har det massor av roliga aktiviteter för barn. Pojkarna träffade alla sina kompisar från när de gick på förskola och skola där. Vi hade en härlig dag och kväll.
hela kyrkområdet är ombyggt med bilbanor, linbana, hoppborgar, bowling och annat kul.

Hela kyrkområdet är ombyggt med bilbanor, linbana, hoppborgar, bowling och annat kul.


a712
Liv...

Liv...


... och Alva-Leigh åkte linbana.

... och Alva-Leigh åkte linbana.


William fick äntligen vara i gruppen för de stora barnen i källaravdelningen med biljardbord, soffor och häng. I år har man längtat tills man fyller den magiska åldern tio.
Liv skrattade när jag berättade att tågbannan på småbarnsavdelningen var Mios gamla som han hade när han var två, tre år.

Liv skrattade när jag berättade att den här tågbanan på småbarnsavdelningen var Mios gamla som han hade när han var två, tre år.


Vad har du haft för dig? Berätta gärna. Jag tycker om att höra från dig 🙂
Idag kommer jag berätta vilka tre som vunnit bågar från Synoptik och Vouge. Så håll ögonen öppna, kanske är det Du.
Önskar dig en underbar dag.
Var rädd om dig.
All kärlek ♥


15 kommentarer



15 kommentarer om “Födelsedag, vänner och kyrkbesök”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Vilken härlig födelsedag ni verkar ha haft;)
    Hoppas ni få en lika bra dag idag!
    Kramar Victoria http://www.victoriasprovkök.se

    Svara
  • Vilken superdag han verkar haft W..:)!!
    Imorgon åker vi äntligen ner till vackra Båstad, men blir det inte bättre väder kommer jag blir GALEN, tur barnen iaf kan bada i mormor och morfars pool som är inomhus ifall vädret inte är med oss…
    Tänkte lämna barnen i Båstad ett par dagar för att åka en sväng till Österlen, har aldrig varit där, tips på mysiga restauranger, fikapaus och shopping..har du det??
    kram

    Svara
  • God Fredag finaste Hannah.Vilken födelsedag William hade igår? För står om han är supernöjd.Kul att ni ska till Grekland tjohoooo.Då kan regnet kvitta.Här i Skåne öser regnet ner har gjort sedan igår Em.Idag ska jag träffa min kära systeryster som har kommit hem på visit från Las Vegas.Det ska bli jättekul.Vi ses bara en gång om året tyvärr.Vi hoppas kunna ta en tripp óch hälsa på henne till Vintern.Det tror jag skulle vara en fantastisk upplevelse.Ni har varit där eller har jag fel? Hoppas på vinst idag så kanse solen tittar fram i Skåne igen.Puss o Kram hela dan.

    Svara
  • Hej Hannah!
    Glömde att gratulera William i går, sorry.
    Ett JÄTTE STORT GRATTIS på 10-årsdagen i efterskott till William från mig.
    Hoppas att du hade en fin födelsedag.
    Kram

    Svara
  • Åh vad skönt det låter med Grekland, jag funderar på att åka dit nästa år med barnen. Antingen dit eller till Turkiet. I år blir det en vecka i paris. Jag var en långweekend med de i London i våras och det gick jättebra så nu provar vi Paris. Min man är tyvärr inte ett dugg intresserad av att resa så vi åker själva. Ett par dagar på Skara sommarland tänte vi hinna med också, ska passa på att testa deras camping och se om vi gillar att tälta så såna grejer har inhandlats idag. Har du campat med dina barn? Hur funkade det isf?
    kram

    Svara
  • Hej!
    Vilken lyckad födelsedag William fick igår, härligt! han strålar! Idag har jag jobbat en stund,liksom även imorgon o söndag, sedan 2 veckors semester. Då blir det ett par dagar på Elitefotbollscup i örebro o Gustavsviks badland, lånar med syrrans yngre barn, så då blir det fart o fläkt i både taikonlådan o i badet.Vad härligt att ni fick tag i en Greklandsresa, myysigt!Nu ska jag röja här i huset.
    Ha det så bra!
    Kramis

    Svara
  • Hej Hannah!
    Ååhh vilken mysig födelsedag William hade tillsammans med Er! 🙂
    Jag kom precis på att min dröm är nog din verklighet! Gå in och läs på min blogg så får du se! 🙂 http://jagelina.blogg.se
    Ha de gott! 🙂
    Kramar Elina

    Svara
  • Vilken härlig födelsedag William ser ut att haft! Ni har det alltid så mysigt, tycker jag!!
    Vad använder du för ansiktskräm nu på dagarna? Min blå pumpflaska från ACO är nu helt slut och jag måste införskaffa mig nån ny…..vet inte alls vad jag ska köpa 🙁
    Nu ska vi packa oss in i bilen för att åka till svärmor och grilla! Får passa på medans det är uppehåll!
    KRAM så länge!!

    Svara
  • Vilken mysig och rolig födelsedag! Är på väg hem från Tylösand till Göteborg igen, nu blir det en veckas semester hemma innan vi ska neråt igen fast då till Skåne. Vilken grekisk ö blir det? Kram

    Svara
  • Hej fina Hanna:) Grattis med kramar i efterskott till William på hans födelsedag!!:)
    Vilka fina/mysiga bilder du tagit:) Ser att ni/ William verkligen haft en kanon födelsedag, med fina presenter, mat roliga aktiviteter!! Han strålar som en solstråle av lycka på bilderna:)
    Du hittar alltid på så fina/roliga saker med barnen och maste säga att man blir så glad av din blogg!!:)Du ser alltid så pigg/ fräsch och glad ut:)
    Ha en fin helg:) Och ha det så jättehärligt i Grekland!! Varm kram Helena i Helsingborg.

    Svara
  • Åh, Harry Potter! Den är himla bra sista filmen. Så bra att jag kan tänka mig att se den en gång till ;)! Det ser ut som att ni hade en underbar födelsedag. Idag skulle det minsann åska och regna så jag har hållt mig inomhus, men istället har det varit fuktigt och jättevarmt. Inte jätteskönt väder direkt. Nu ligger jag och vilar och maken ordnar middag och leker med lillkillen. Perfekt start på helgen :)! KRAM

    Svara
  • Hej,
    befinner mig nere i Serbien, Pancevo på semster. Varit inne i centrum och shoppat lite nya sommarskor och sandaler imorgon bär det av ner till Montenegros kust, resa på nästan 10 timmar (50 mil), men det är det värt. Blir nästan lite för varmt ibland, men när man läser hur vädret är hemma då njuter man fast 38 grader för någon dag sedan blir nästan lite för bra. Idag har vi haft sköna 28 grader. Grattis i efterskott till dina gulliga William. Ni ser ut att ha haft en härlig dag. Varma hälsningar från Serbien!

    Svara
  • Vilken härlig födelsedag William verkar ha fått! Hoppas att ni gillade filmen! Såg den förra helgen med ett par av mina kusinbarn och de var helt saliga efteråp.
    Eftersom solen inte behagat visa sig hos oss idag blev det en shoppingdag. Trots att man bara ska titta kommer man hem med massa påsar =)
    Kan tipsa om en jättemysig butik vi har i stan som heter Förr. De har även ett härligt fik där det idag avnjöts supergod blåbärspaj – mums! De har även en web-butik som jag absolut tycker att du ska kika på. de säljer bla. Green Gate, Pappelina, Ittala, Marimekko, Afroart och mycket mera.
    http://www.forr.se är adressen
    Hoppas ni får en härlig helg!
    Kram Sara

    Svara
  • Hej Hannah!
    Nu är jag tillbaks hemma vid datorn, efter en Stockholms-semester som blev lite som en cirkus. Mer om det en annan gång. :S
    Ska bli så mysigt att läsa ikapp på din underbara blogg nu. Ge gärna William en stor grattiskram i efterskott från mig. Han är så himla söt och verkar så förståndig och kärleksfull.
    Önskar dig en härlig helg, och du jag tycker det är så himla bra att du finns och förgyller tillvaron. Kramisar♥

    Svara
  • Ser ut som att ni alla har haft en underbar dag!
    Själv är jag/har varit med hela stora familjen i en herrgårdsflygel. Kika gärna in på bloggen! Hoppas dagen slutar lika bra som den startade! Kram

    Svara