Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:22 | juli 25, 2011

Lek och bus

God måndag kära Du. Hoppas att allt är väl. Jag sitter i bilen på väg in till stan med Peter och barnen. Ska lämna pojkarna för nu är det dags för deras pappaveckor och så har jag och Peter ett möte. Känner mig alltid lika låg när de ska fara. Kommer sakna dem så men jag vet att två veckor går jättefort och att de har det bra.
Igår var vi på ett lekland här i närheten. Lek och Buslandet. Det var vi och fyra andra familjer så vi fick nästan hela leklandet för oss själva 🙂

När vi om dit sov Liv i sin vagn så jag passade på att äta en god räksallad.

När vi kom dit sov Liv i sin vagn så jag passade på att äta en god räksallad.


a224
a322
När pokarna kom till mig och Liv i bollhavet var det dags för bollbombning av mig.

När pojkarna hoppade in i bollhavet var det dags för bollbombning av mig.


a517
Kolla in Livans min :-) Första åket var läskigt...

Kolla in Livans min 🙂 Första åket var läskigt...


... men efter det kunde hon inte få nog.

... men efter det kunde hon inte få nog.


a813
a914
a109
a1111
Vad har du för planer i veckan? Jag ska packa upp våra väskor för att sedan packa om min 🙂
Önskar dig en underbar start på veckan.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Lek och bus”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon fining.Ser ut till att ha varit en lyckad Söndag med en massa bus.Jag förstår att du känner dig låg när killarna ska iväg till sina Pappor men passa på och vårda kärleken och egentid med lilla snaäckan.Två veckor går snabbt ska du se.Nu har ni ju en underbar Greklandsvistelse framför er bara DU och PETER.Idag ska vi inte göra någonting bara mysa och slappa.Helgen har varit hektisk så det passar bra med en slappemåndag.Puss o kram till underbara Hannah.

  Svara
 • Så underbara bilder 🙂
  Man blir så glad av att titta in hos dig.
  Jag förstår att det måste vara jobbigt att vara från killarna. Nu har jag mina hos mig jämnt men när de är någon vecka hos farmor i Sigtuna blir jag alldeles nipprig av längtan efter dem.
  Stor kram Cina!

  Svara
 • Det är ju SÅ roligt med lekland!! Undra vilken som tycker det är roligast, jag eller barnen 😉
  På söndag får jag äntligen hem mina små älsklingar efter de varit hos sin pappa i TRE veckor… Å då åker vi till Gotland. Älskar det stället, nästan som utomlands 🙂
  En stor kram till dig och alla andra här inne.

  Svara
 • Det ser ut som Ni hade en rolig dag! 🙂 Salladen ser heller inte fel ut 🙂

  Svara
 • Förstår dig! Lämnade mina barn i helgen till deras pappa, ser dem inte på 2 veckor 🙁 Men försöker hitta på annat skojigt under tiden. Jag och min sambo åker till Kreta om några dagar. Vart skulle ni? Sköt om dig och dina 🙂

  Svara
 • Hej Hannah! härliga busbilder med strålande glada barn! Jag packar också upp nu Hannah, samt packar om. Imorgon far vi till örebro för att kolla sonen som spelar i Elite hotel cup som går denna veckan. Sedan hem o packa om för vidare semester med älsklingen till vår vackra huvudstad…knappt jag vill åka efter alla terrordåd. Vi har tänkt ta ett centralt hotell, men jag är lite skraj..men men det kan hända var som, så jag får skärpa till mig. Älskar Stockholm på sommaren, att gå o gå, ta lite mat/vin/öl på uteservering i STRÅLANDE sol, vandra från norr till söder.
  Ha det såå gott nu Hannah o Peter på eran resa.
  kramar

  Svara
 • Visst är det skönt att va på lekland när det inte är så många andra där!! I Kalmar hade det ett jättestort lekland, men eftersom det regnade å ungefär alla ölands turister valde att gå på lekland så va det smått kaos därinne. ”Lek å buslandet” e det nåt nytt ställe ni hittat, eller e de Barnens djungel som bytt namn, e lite små besviken på det stället så andra allternativ är ju bra. Va underbart med utlandsresa, hoppas ni får mer sol än det varit här denna sommar!! kramkram

  Svara
 • Hejsan.
  Ja jag vet hur det känns. Känner så varje gång killarna åker till sin far, de åkte idag 🙁
  Men det är ju nyttigt att få längta sägs det 🙂
  Härliga bilder 🙂
  Ha en fin kväll. Kram

  Svara
 • Vilka härliga bilder 🙂

  Svara