Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:13 | juli 26, 2011

Destly och Kreta

Hej min vän. Hoppas allt är väl. Jag har farit runt som en tok här hemma, sorterat, städat, damsugit och skurat. Skönt ibland, för det är verkligen bara ibland, när städandan faller på. Jag blir galen, svettig men glad när allt är skinande rent 🙂
Imorgon kommer svärmor upp hit. Hon ska ta hand om Liv när jag och Peter far till Grekland. Liv kommer ha det roligt och mysigt med sin farmor och jag oroar mig inte en sekund över att hon skulle må dåligt för att vi är iväg. Kanske sakna oss lite men det är bra att göra så länge man är trygg i hjärta och kropp. Vilket hon är. Jag däremot kommer lida, sakna och må dåligt. Har dock bestämt mig för att försöka njuta av sol, bad och min man. Ska jag må dåligt för att jag saknar Liv så mycket så är ju resan bortkastad.
Jag ska sakna på ett sunt sätt. Är så van att kunna vända mig i sängen och snosa på henne, vakna av hennes röst eller när hon sovande flaxar med armar och ben och ger mig en sprak rakt i ansiktet 🙂
Men jag har hela livet på mig så en vecka ska jag nog kunna klara av. Eller hur?
Vi hade inte så stor valmöjlighet när det kom till datum då vi kunde fara, men vi hittade en resa precis de datum då Marianne kunde ta hand om Liv och vi kunde vara hellediga. Efter att ha letat på alla olika resesajter hittade vi ett direktflyg tur och retur till Kreta, Chania för 2700 kr per person. Bra pris va?!
skarmavbild-2011-07-26-kl-122017
Peters vän och hans fru driver en sajt som heter DESTLY.com. Det är en reseklubb på nätet med exklusiva hotell med upp till 70% rabatt på priset. Det kommer hela tiden nya erbjudanden som ligger uppe fem till tio dagar. Så genom Destly hittade vi ett SPA-hotell som ligger tjugominuter från gatorna med festande, skrän och annat. Vi kommer säkert fara dit någon kväll, men tycker det är skönt att bo lugnt och ha möjligheten att se mer liv och rörelse när man vill.
Klickar du in HÄR! på deras hemsida så kan du gratis bli medlem och få ta del av alla deras exklusiva erbjudanden. Vi ska till Platanias på Kreta.
Nu ska jag och Liv äta och efter det vila en stund.

Liv gillar att plocka blommor, särskilt mina planterade :-) De hon ger till mig brukar jag sätta bakom örat. Hon gjorde också det, men i :-) .

Liv gillar att plocka blommor, särskilt mina planterade 🙂 De hon ger till mig brukar jag sätta bakom örat. Hon gjorde också det, men i 🙂 .


Hej på en stund.
All kärlek ♥


12 kommentarer12 kommentarer om “Destly och Kreta”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nu var jag ju tvungen att bli medlem så jag kan tipse er om lite ställen att äta gott på i Platanias 🙂
  Jag tycker absolut att ni skall äta på Zafferano som ligger i slutet av Platanias mot Geranihållet. En supermysig italiensk restaurang. Sen måste ni gå till Hotell Ariadne (på strandsidan åt Geranihållet) och äta där. Mycket bra mat, underbar personal. Ligger precis vid stranden. Där kan det bli uppsluppen festlig stämning senare på kvällen med många rakiskålar med de som jobbar där 😉
  Om man gillar fisk så ska det finnas en bra fiskrestaurang vid hamnen i Platanias som ska vara bra, har inte varit där själv. Senmåste ni ju åka in till Chania (enkelt med buss!) och äta på Semeramis som ligger i Chania Old town. Fråga er fram. Det är en taverna som ligger utomhus som i en gammal husruin. Bra mat och undebar grekis levande musik.
  Hoppas resan blir super…jag är såå avis! 🙂
  Ett litet tips till. Gå in på kalimera.se så kan ni läsa massa om Platanias och Chania

  Svara
 • Tusen tack för alla tips!
  Kramar 🙂
  /Hannah

  Svara
 • Åhhh vad härligt, njut av värmen och solen för varmt är det kom nyss hem därifrån 🙂
  Hoppas taxistrejken är över när ni är framme…
  Trevlig resa 🙂
  Kram
  http://cissileandersson.blogg.se

  Svara
 • Nu har jag precis blivit medlem i Desley. Har aldrig hort talas om det tidigare. Tack for att du tipsade om det! 🙂 Kram!

  Svara
 • Önskar er en skön och avslappnande resa!
  http://hovkonditorn.blogspot.com

  Svara
 • Åh, finaste Hannah vad mysigt ni kommer att få det. Tro mej, jag känner så igen mig i ditt sätt att vara, men jag hoppas att du lyckas vara i nuet när du är i Grekland. Att istället för att må dåligt över att Liv inte är med er, så önskar jag att du njuter av allt det du får uppleva i vackra nya miljöer och av Peters sällskap. Att bara ni två får rå om varandra. För precis som du själv vet och delar med dig av i din text…annars är ju resan bortkastad.
  Ja, herregud vad jag önskar att man kunde styra sina tankar och känslor, då skulle man slippa så mycket lidande.
  Kärlek till dig ♥

  Svara
 • Härligt med semester 🙂 Var på Kreta i maj, men vi bodde i Rethymno som var jättemysigt (flög till Chania, dock)! Jättevacker ö och dom gamla delarna av städerna är så charmiga!
  Bra tips om Destly – ska kolla det 🙂
  Kram
  Anna

  Svara
 • Härligt Hannah.Önskar er en underbar resa till vackra Kreta.Ät lite tzatsiki för mig också.Den är bara så god.Det kommer gå jättebra med Farmor och lilla Livisen.Dom kommer och få riktigt mycket tid med varandra.Kram på dig.Ps.Glöm inte att du är värdefull fina du.

  Svara
 • Låter underbart! Pratade nyligen med barnafadern om drömmen att åka på semester ensamma, gärna en hel vecka så man hinner längta ordentligt ;-). Det får det bli framöver, liten är lite väl liten fortfarande. Ett tips: om du vill kolla ikapp på Medium på semestern (eftersom du kollar på nån konstigt repris-säsong) så ta med datorn och kika på http://www.ch131.com 😀

  Svara
 • Kreta, ön jag bara älskar. Platanias, favoritstället på ön och Ariadne, ett underbart hotell som jag bott på en av alla gånger som jag besökt ön. Semestern kan bara inte bli fel,säger bara, NJUT!

  Svara
 • Haha, sa gulligt att satta den i orat istallet. Liv ar en liten trensetter, det har blir nog nasta fluga tror jag. Blomman i orat istallet. kram towe.

  Svara
 • Vi var på Kreta för knappt 2 veckor sen… Jättehärligt!! Tack för tipset om sidan, ska absolut in och kolla, älskar att resa;)
  Kram victoria http://www.victoriasprovkök.se

  Svara