Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:35 | juli 29, 2011

Sol, sol och åter sol

Hej min vän. Hur har du det? Mår du bra? Jag och Peter har det underbart. Efter drygt två timmars försening på Arlanda kom vi äntligen iväg. Vi landade på ett soligt Kreta, möttes av en vägg av fukt och värme. Härligt!
Vi checkade in på vårt hotell som vi bokat via Peters vän som driver DESTLY (mellan 30-70% rabatt på hotell). Fräscht och fin precis vid stranden. Vi gick direkt ner till stranden och badade i ett ljummet saltigt hav.

Utsikten från vår balkong.

Utsikten från vår balkong.


På stranden beställde jag en grekosksallad. så gott, bara man plockar bort den gröna paprikan. Finns det någon som gillar grön paprika? Blä!

På stranden beställde jag en grekisk sallad. Så gott, bara man plockar bort den gröna paprikan. Finns det någon som gillar grön paprika? Blä!


Vi var så trötta efter att ha stigit upp så tidigt och trots att jag kurade ihop mig som en boll på flyget och sov hela resan var jag ändå trött. Somnade som en stock i solstolen och vaknade av att stranden var tom, Peter sov i sin stol bredvid mig och solen var på väg ner.
a326
a424
Varje kväll har hotellet en middagsbuffé med allt man kan tänka sig. Frossar i tatziki och kommer stinka vitlök hela veckan.

Varje kväll har hotellet en middagsbuffé med allt man kan tänka sig. Frossar i tatziki och kommer stinka vitlök hela veckan.


Det är hur lugnt som ehlst på vårt hotell. När klockn var runt tio och vi precis hade ätit klart fanns det inte en kotte kvar i restaurangen. Toktomt. Men det är rätt skönt. Promenerar man tio minuter från hotellet så finns det en gata med massor av folk, restaurnager, barer och klubbar.

Det är hur lugnt som helst på vårt hotell. När klockan var runt tio och vi precis hade ätit klart fanns det inte en kotte kvar i restaurangen. Toktomt. Men det är rätt skönt. Promenerar man tio minuter från hotellet så finns det en gata med massor av folk, restauranger, barer och klubbar.


jag och peter satte oss på en bar och titade på folk. helt plötsligt dök det upp ett gäng som jag känner från Kungsängen. Slutade med karaoke och flams.

Jag och Peter satte oss på en bar och titade på folk. Helt plötsligt dök det upp ett gäng som jag känner från Kungsängen. Slutade med karaoke och flams.


a814
Idag har vi legat på stranden hela dagen och nu sitter vi på vår balkong och dricker ett glas vin. Ikväll blir det middag på hotellet och sedan en promenad längs med stranden. Vi tänkte hyra bil imorgon och fara till andra stränder och sevärdheter vi fått tips om. Hörde att man även kan ta en båttur till Santorini över dagen. Det vill jag 🙂
Än så länge har Gerard inte gett sig till känna. tack och Lov! Trots solskydd 30 så har jag bränt min rumpa och rygg. kan knappt sitta.

Än så länge har Gerard inte gett sig till känna. Tack och lov! Trots solskydd 30 har jag bränt min rumpa och rygg. Kan knappt sitta.


Puss på dig, och du, var rädd om dig. Du är så värdefull ♥


15 kommentarer15 kommentarer om “Sol, sol och åter sol”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad härligt ni har det. 🙂 Jag blir så himla sugen på att åka utomlands när jag läser ditt inlägg. Hotellet verkar ju toppenfint. Längtar efter att få bo på hotell, gå på restaurang och slippa tänka på att laga mat och diska. Det är avkoppling det! 🙂
  Väldigt fin blus (?) ser det ut som på sista bilden. Hoppas att du har eller kan hitta aloe vera att smörja på rumpan och ryggen. Helt outstanding när man bränt sig. Lindrar direkt.
  Njuuut nu och var rädd om dig du med.
  Solskenspuss tillbaks!

  Svara
 • Hej fina! Så mysigt ni verkar ha det. Jag börjar min semester idag o hoppas verkligen vädret blir bra. Destly är perfekt, hittar massor med resmål som man skulle vilja åka till. Världen är allt bra liten, jag känner oxå D. B vi jobbade
  ihop tidigare.
  Ha det så bra nu på er semester. Kram

  Svara
 • Så underbart ni verkar ha det 🙂 , härligt! Blogga inte för mycket nu under resan(trots att vi egentligen vill det 😉 ), utan ta vara på tiden och njut.
  Men Hannah, bränt rumpan…har du verkligen solat med den bar … :S ?
  Kram!

  Svara
 • Ni ser ut att ha det alldeles underbart!! Det är du värd! Koppla av, njut och tänk/prata inte barn hela tiden ;O)
  Kram!!
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • Ser helt underbart ut! Vad kul att ni träffade gamla vänner till dig. 🙂
  Och jag håller med dig ang. den gröna paprikan. Älskar alla andra färger, men grön brukar jag säga bara smakar klorofyll. 😀 Blä!
  Ha en fortsatt härlig semester nu! Kram!

  Svara
 • Åhh vad härligt det ser ut.Njut fullt ut av er semester och av varandra.Grön paprika = bläää. Tzatikin= mumsfilibabba.Hotellet ser ju urläckert ut.Älskar Kreta.Tyvärr blev det ingen resa i år dit men nästa år så.. Ha det nu riktigt skönt.Puss o kram.

  Svara
 • Åh vad avis jag blir;) jag vill tillbaka till Kreta nuu;)
  Ha det toppenfint och sola lugnt!
  Kramar Victoria http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Hi,hi jag gillar faktiskt den gröna paprikan….. 😀 Ni ser ut att ha det alldeles underbart! Vi har just bokat en resa till Kreta (Makrigialos) och åker om ett par veckor. Ser fram emot fler inlägg därifrån även om jag förstår att bloggen inte ska vara din prioritet nu när du är på semester. Ha det bäst! Kram!

  Svara
 • Så underbart härligt ni verkar ha det, njut av varje sekund! Skulle gärna vilja veta vad orten ni bor på heter och hotellets namn? Det är ju ett pärlband av orter väster om Chania, roligt få veta var! Kanske det blir en resa nästa år nämligen. Ha det så skönt, det är du värd!

  Svara
 • Men du akta dig för solen! Jag är sådan som undviker solen mellan kl 11-14, man blir brun ändån men man slipper bränna sig fördärvad :/

  Svara
 • Fina bilder, särskilt den sista på dig! Njut och ha det bra! Kram

  Svara
 • Åhhh vad underbart!!! Åhhh så avundsjuk!!!!!! Här är det ju bara regn regn regn!!!!!! Bah!
  NJUT!!!!

  Svara
 • Hej fina Hanna:) Jag avundas dig som är i den härliga värmen:) Jag har oxå varit på den orten som ni befinner er i nu:) Det är dock många år sedan , men jag hade det jättebra:)
  Vad skönt att höra att ni har det bra och njuter till fyllo!! Vad fin blus du har på sista bilden och även du är fin som vanligt:);) Ja att bränna sig på rumpan är inget bra:) Så ta massa aloevera, det är verkligen det bästa du kan ta på!! Även bra mot insektsbett, utslag och det kanon mot rynkor:) Inte för att du behöver det direkt:)
  Om du vill se en rosa strand som jag åkte med busstur, då för många år sedan, när jag var där 🙂 Så var det jättefint där men det tog nog 1 timme med bussen, men ni ska köra så då går det fortare, ”Elafonissi ” Så tror jag det stavas:) där kunde man bada,snorkla i det kristall klara fina vattnet och ligga och sola på den rosa fina stranden, fanns även en restaurang en bit i från stranden..
  Ha det så skönt! Varm Kram Helena i Helsingborg.

  Svara
 • Härligt, känner igen utsikten…! aj, aj, för bränd rumpa…Kul att hyra bil o fara runt bland ”bergen”. Önskar er en ljuvlig vecka i hettan!
  kram kram

  Svara
 • Haha bränt din rumpa? Är ni på nudist stranden eller? Annars har jag ett tips. Använd Bikini.
  Ha en bra semester! Kram

  Svara