Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:35 | augusti 3, 2011

Internet här suger

Det här skrev jag till dig imorse men mitt i mitt inlägg slutade internet att fungera och jag kunde varken pulicera eller ladda upp fler bilder. Jag blev tokig och har retat mig på det hela dagen. Därav min frånvaro.
God onsdag min vän. Hoppas att du mår bra. Dela gärna med dig av dina dagar och tankar. Jag sitter fortfarande på hotellrummet, nyvaken och svullen 🙂
Idag är det vår sista dag, så det blir en heldag på stranden och ikväll shopping. Måste köpa med mig saker till barnen. Det finns massor av fejkmärken på kläder och kepsar som jag vet att William skulle gilla. Mio har jag samlat vackra stenar till och även han vill nog ha en cool T-shirt. Liv ska få en klänning och Hello Kitty-väska. Mio ringde mig precis. Han är också i Grekland men på Rhodos. Idag skulle han göra en henna-tatuering med mamma och ett ♥ på armen. Han vet precis hur han ska charma mig. William ringde mig igår och berättade att han sett älgar och hade det mysigt på torpet i Småland. Jag har klarat mig från att gråta efter dem. En liten tår kom härom kvällen men annars har jag lyckats att sakna dem på ett sunt sätt 🙂
Igår fick jag bilder på Liv av Pernilla.

Imorgon...

Imorgon...


... ska den här lilla posern...

... ska den här lilla posern...


... överösas med pussar och kramar.

... överösas med pussar och kramar.


Blir tokig på den här uppkopplingen! En bild tar en evighet att ladda upp och jag har minst tjugo kvar! Heldagen på stranden blir snarare en halvdag.
När vi kom hit stod vågen på 55 kg idag står den på 61 kg. Hur kan jag ha gått upp mer äne tt kilo om dagen? Det samma gäller Peter. Jag vet svaret. Det är semester och med et kommer salppa dagar, god mat och en uns dekadens.

När vi kom hit visade vågen på 55 kg idag står den på 61 kg. Hur kan jag ha gått upp ett kilo om dagen? Det samma gäller Peter. Jag vet svaret. Det är semester och med det kommer slappa dagar, god mat och ett uns dekadens.


På dagarna äter vi bara grekisksallad och tzaziki i mängder men en och en annan strawberry daquarie slinker ner.

På dagarna äter vi bara grekisksallad och tzaziki i mängder men en och annan strawberry daquari slinker också ner.


På dagrna äter vi bara grekisksallad och mängder med tzaziki men på kvällarna blir det buffé...

På kvällarna blir det buffé...


... och desserter.

... och desserter.


Konstigt? Nej, jag förstår faktiskt att jag gått upp i vikt, men skiter i vilket 🙂
Igår tog vi vår hyrbil och begav oss till den omtalade stranden Elafonisi.

Igår tog vi vår hyrbil och begav oss till den omtalade stranden Elafonisi.


Det var en otroligt vacker strand.

Det var en otroligt vacker strand.


Kristallklart vatten och ljusrosa sand.

Kristallklart vatten och ljusrosa sand.


Men på tok för mycket folk!

Men på tok för mycket folk!


Vi var där en liten stund sedan for vi faktiskt. Att ligga likt packade sillar har aldrig varit min grej, gillar mindre folktät strand. Falassarna där vi var i förrgår är min favorit

Vi var där en liten stund sedan for vi faktiskt tillbaka till Platanias. Att ligga likt packade sillar har aldrig varit min grej, gillar mindre folktäta stränder. Falassarna där vi var i förrgår är min favorit.


Jag har tyckt att inte Kreta är en särskilt vacker ö. Men vägen till Elafonisi var oerhört vacker. Vi körde genom små byar, olivodlingar, på smala serpentinvägar med stupräta klippor. Jag höll på att dö av rädsla och blundade nästan hela tiden men det jag såg och lyckades fånga med min kamera (sträckte ut armen och blundade när jag fotade) var fantastiskt vackert.
Vi stannade till vid en kyrka, en helig plats, en grotta. det tog en bra stund att nå upp till grottan som var högt uppe i en klippa. Men blodsmaken i munnen och mjölksyran i benen var helt klart värt det.

Vi stannade till vid en kyrka, en helig plats, en grotta. Det tog en bra stund att nå upp till grottan som var högt uppe i en klippa. Trots blodsmaken i munnen och mjölksyran i benen var det helt klart värt att gå upp den långa och snirkliga stentrappan.


Här dog internet men nu är jag tillbaka. Långsamt går det och jag behöver jobba på mitt tålamod. Finns en risk att någon som sitter under vår balkong kan få min dator i huvudet.

Grotta bla bla

Skylt bajs kiss

Grottan med Guds visdom.


Ravin

Utsikten från grottan.


Dal

Svindeln tog tag i mig.


Grotta 2.

Svårt att fånga det på bild. Det var fuktigt och svalt och det flög duvor inne i grottan.


Edin Ådal

Jag tände ett ljus och bad en bön.


I ett litet rum i grottan fanns det fult av tavlor och bilder.

I ett litet rum i grottan fanns det fullt av tavlor och bilder på Jesus och helgon.


a181
Då var det dags att gå ner igen.

Då var det dags att gå ner igen.


Överaalt här på Kreta är det ett öronbedövade surr från dessa vidriga fän. Stora som min tumme och min tumme den är lång den. Usch! Det här måste vara en landsplåga.

Överallt här på Kreta är det ett öronbedövade ljud från dessa vidriga flygfän. Stora som min tumme och min tumme den är lång den. Usch! Det här måste vara en landsplåga.


vår servitör bjöd oss på raki igårkväll. Fy bubblan vad illa det smaka men jag drack det ändå för att känna mig som en riktig grek :-) .

Vår servitör bjöd oss på raki igårkväll. Fy bubblan vad illa det smakade men jag drack det ändå för att känna mig som en riktig grek 🙂 .


den här blden tog jag imorse innan stranden då jag skrev och internet kraschade. Nu har Gerard blivit mer synlig och jag ska ner och äta middag.

Den här bilden tog jag imorse innan stranden då jag skrev till dig och internet kraschade. Nu har Gerard blivit mer synlig och jag ska ner och äta middag.


Önskar dig en härlig kväll.
Var rädd om dig.
Kärlek ♥


18 kommentarer18 kommentarer om “Internet här suger”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Man ska inte göra henna tatueringar har jag hört. Färgen är inte bra. Tydligen kan man få en allergisk chock flera år senare i livet. Och då kanske man inte tänker på det att man gjorde en henna tatuering för länge sen.
  Jag och min son gjorde det för flera år sedan i Spanien men efter att jag hört om att det inte är bra så ska jag aldrig göra det igen.
  Min pojk har flera gånger fått utslag över hela kroppen och som hållit på i 2 månader och sen bara försvunnit. Och läkare inte kan säga vad det beror på. Vet inte om det är det men skit jobbigt har det varit för min pojk.
  Det gör inget om du går upp i vikt. Det klär dig:)
  Själv har jag också svällt några kilo på semestern. Men va fan, man lever ju bara en gång,hihi:)Kram

  Svara
 • Hallåj!!! Vilken härlig resa ni har haft 🙂 Vi har just påbörjat våra två veckor på Kreta, i en liten by som heter Almyrida, 2 mil från Chania. Du skrev om shopping till dina killar, Snälla, kan du var? Här är det underbart, lugnt och skänt, men ingen shopping så långt ögat kan nå…. Vi ska hyra bil på måndag och tisdag och åka runt på ön, har två grabbar med i ålder med dina som sååå gärna vill göra av med semesterpengarna :)Handlade du i Chania eller där ni bodde? Skulle bli så glad om du kunde tipsa oss lite!!! Kram

  Svara
 • Hej,
  Hoppas ni har det härligt. Vi kom hem igår 🙂 Vi bodde i Platanias, där finns det en lååång gata med bara massor av turistfällor och butiker. Ingen toppen-shopping men småplock och fotbollströjor, fejkmärkeströjor och annat som jag vet att i alla fall mina barn skulle gilla. Vill man ha ”riktig” shopping så tror jag Chania kan vara bra. Har inte så bra koll tyvärr 🙁
  Önskar er en härlig semester.
  Kram
  /Hannah

  Svara
 • Godkväll söta du.Du är så snäll o go som orkar blogga när du är på semester.Ingen blir gladare än jag.Ni verkar ha en underbar vistelse på Kreta.Visst är det vackert.Allt du fått uppleva på en vecka har jag aldrig någonsin upplevt på två veckor under mina semestrar på Kreta.Vi är ju tyvärr inte så kulturella av oss haha.Det blir mest stranden och mysiga kvällar med god mat o vin.Lilla Livisen ser ut till att ha det toppen med Faster Pernilla och Farmor.Här har vi haft ett par underbara solskensdagar som har bestått av sol,bad,grill,mys på olika uteserveringar.Semestern går mot sitt slut och vardagen är på ingång.Ganska skönt faktiskt.Ha en härlig sista dag på Kreta.Puss o kram finaste.

  Svara
 • Ps.Det syns iallafall inte att du har gått upp 6 kg.Undrar var dom satt sig? Du är jättefiin Hannah.

  Svara
 • Vem bryr sig om vågen, man har ju semester! 🙂 Du får smörja in dig med hög solskyddsfaktor så Gerard bleknar 😀 Liv är en riktig posare och ser ut att njuta i sin fasters och farmors sällskap 😛 I skåne har nu sommaren kommit, 27+ och SOL, i like it, man valde alltså rätt semesterveckor 😛

  Svara
 • Vilka fina fina bilder, o vilken snygg solbränna du ligger inne med. Syns inte det minsta spår av någon viktuppgång, det kan faktiskt varit värmen också som gjort att ni svullnat upp 🙂
  55 kilo o en killerkropp efter att ha fött 3 barn, blir sååå avundsjuk hihi. Får jag fråga hur lång du är? Blir glad om du svarar!
  Njut av sista dagen tillsammans i värmen! Det är mindre än ett halvår kvar till julafton 😉

  Svara
 • Tack så mycket det var snällt skrivet 🙂 Jag var 174 men efter mina tre graviditeter har jag krympt 2 cm och är nu 172.
  Stor kram från den krymta tanten
  /Hannah ♥

  Svara
 • Gokväll Platanias. Håller helt med om att kreta är grönt o vackert då man ger sig iväg med bil eller buss bland bergen, ohoj vilka stup o tunnlar.Det var inte så mycket folk när vi var på Elafonisi, vi vadade ut i vattnet och gick runt hörnet och bort en bit.Goa lilla Liv, tänk vad glad hon blir imorgon. Själv kopplar vi av i Stockholm. Äter gott, vandrar så fötter o höfter värker. Nu ska vi kojsa här på hotellet på vasagatan, för snart är det en god hotellfrukost som väntar. Hoppas den mongoliska maten hunnit sjunka ner till frukosten..Ha en go hemresa!kramis

  Svara
 • Vilket mysigt ”Hannah inlägg” man får ta del av, trots att du är på semester! Tack.
  1. Mio är så charmig, jag smälter när du berättar om honom
  2. Din viktuppgång har inte spräckt shortsen ännu, så no worries 😉 61 kg för 172 cm (?) är fortfarande smalt.
  3. Vad glad jag blir över att du lyckats sakna på ett sunt sätt 🙂
  Här i Götet är det så himla varmt och kvavt, jag önskar att jag kunde ligga och bada i havet hela tiden. Har svårt att sova på nätterna, men jag är ändå glad att det är sommar och att kvällarna är ljusa. Det gäller att njuta medan det varar.
  Hugs & kisses

  Svara
 • Jag lovar att du inte gått upp 6 kilo! För det krävs 45 000 kalorier utöver din vanliga förbrukning, helt enkelt omöjligt (tom för Elvis!). Ett kilo fett = 9000 kcal. Du binder troligtvis vätska i värmen plus att kolhydrater binder ytterligare vätska. Kom hem, drick och kissa mycket och ät lagom så visar vågen snart rätt igen, lovar!
  Jag har för övrigt dragit igång en kost, träning och viktminskningsblogg nu till råga på allt. Mitt ”Post Baby Shape Up”-projekt. Kom och läs 🙂
  http://blogg.mama.nu/postbabyshapeup/

  Svara
 • som många har redan skrivit hannah så syns det inte ett dugg att du har gått upp i vikt 🙂
  kan du inte vara gravid utan att veta om det då??

  Svara
 • Det hade varit mysigt men tyvärr så är jag inte gravid.
  Kram kram
  /H

  Svara
 • du är en kanonbra mamma en av dem mysigaste jag har läst om på internet, följer som sagt din blogg varje dag, och älskar verkligen o göra det en så kallad stamläsare, hihi.

  Svara
 • Härliga bilder och tack att du delar med dig, även om du är på semester. Ha det bra, kram!

  Svara
 • Hej Hannah! Åh vad jag har saknat dig och alla andra här i familjen!! 😀 Jag tar liksom semester från allt när jag är ledig 🙂 Har haft en riktigt skön sommar och ska njuta av den i 1,5 v till, måste bara mellanlanda hemma för att tvätta, klippa gräs och packa om väskorna… Vilken härlig resa ni är på! Och det syns inte ett smack att du gått upp i vikt! Du är väldigt smal och snygg som vanligt 🙂 Själv är jag en sådan som går ner på sommaren, har ingen matlust när det är så varmt. Bara sugen på vattenmelon, sallader och dricka… Sen blir det grillat eller skaldjur på kvällarna. Ha en fortsatt skön sommar :-)Stooor kram på er!!

  Svara
 • 5kg upp?????????????????? Det syns inte nånstans fina du och att du ens får på dig dina shorts då tex.. Du är superfin oavsett, ville bara säga det och vilka fantastiska bilder!! Jag vill oxå åka utomlands nuuuuuuu!! Men inte gå upp 5kg, snarare ner hehe ;O)
  http://prinsessbakelsen.blogg.se

  Svara
 • Hej fina Hannah och välkommen hem!! Jag vill skriva en rad i sommarvärmen och be att vi alla tänker på barnen på Afrikas horn. Behoven är enorma och vi kan alla skänka i alla fall 50 kr var, det är inte mer än vad en fika kostar. Tänk vad vi kan samla ihop om vi alla hjälps åt!
  http://www.redcross.se/teman/torka-ostra-afrika/ge-en-gava/
  Stor kram!

  Svara