Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:28 | augusti 5, 2011

Min tjej

Hej igen. Här njuter vi av att vara hemma. Solen skiner, Peter fixar i trädgården, jag har vattnat blommor och piffat lite på terassen, Liv har badat i sin pool och så har vi grillat korv.
Jag och Liv sitter nästan fast i varandra. Kramas vi inte så sitter hon på min höft och är med mig överallt vare sig jag plockar disk eller skriver till dig 🙂
a113
a28

Gluffsade i mig korven som och hade tur att jag får hjälp att torka mig runt munnen.

Gluffsade i mig korven likt en galen människa. Liv tittade småchockat på mig och tog upp en servett och torkade mig runt munnen.


a42
När Livan hade gosat klart hade hon tid att äta sin korv.

När vi gosat klart hade hon tid att äta sin korv.


Imorgon far Pernilla hem till Båstad igen 🙁 Älskar att ha familj och vänner nära och tycker alltid det är lika trist att skiljas åt. Jag har separationsångest till allt och alla 🙂
Puss och kram ♥


4 kommentarer4 kommentarer om “Min tjej”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ååå visst är det skönt att komma hem igen efter en resa!! Vi är på Gotland nu och ska va en vecka till och jag måste säga att jag inte längtat hem en gång ännu, kanske för att jag ha barnen med mig. Fick ju de efter tre veckor och åkte direkt hit 🙂 kram

  Svara
 • När jag såg den ledsna bilden på Liv i förra inlägget tänkte jag nämna min separationsångest i min kommentar, men nu passar det ju ännu bättre när du berättar om din. När jag skulle åka hem från Sthlm sist och säga hej då till min mamma, grät jag bara jag tänkte på det DAGEN INNAN. Sen fick jag separationsångest över att behöva säga hej då till hennes hund också. Är man lite konstig då kanske? Det skulle vara skönt att slippa vara så himla känslig, eller hur?

  Svara
 • Hejsan! Har läst din blogg nu varje dag ett bra tag och tycker du verkar vara en väldigt fin människa och har en fin familj! Ville bara du skulle få höra det! Sen e jag lite nyfiken vad gäller din syster, såg henne på tv i kväll och måste våga fråga om hon är gravid? Kram

  Svara
 • Vad fina ni är på bilderna! Härligt att vara ihopklistrad med den lilla sötnosen. 🙂
  Kram på er fina!

  Svara