Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:32 | augusti 7, 2011

Sköna söndag

Hej min vän. Söndag är en slappardag, vilodag, en skön dag enligt mig. Idag öser regnet ner så man kan med gott samvete ligga på soffan, titta på film och äta gott. Jag har bunkrat upp med kräftor, grillkött, godis, chips och dipp. Mmmm!
Snart ska vi fara till Arlanda och möta upp Minimoj som kommer från en vecka på Rhodos 🙂
Vi längtar! Ikväll kommer även William hem så då är vi alla äntligen samlade igen.
Vi kom nyss hem från Camilla och Martin ute på Kapellskär. Vi hade en underbar eftermiddag igår. Barnen lekte, vi pratade, grillade och tog ett nattdopp i havet.

Idag är det Camilla och Martins bröllopsdag. Deras första. GRATTIS Camilla och Martin. Ni är ett fantastiskt par, alltid lika kärleksfulla, alltid pussandes på varnadra och alltid lika nykära när man träffar er. Ni är dessutom underbara vänner.

Idag är det Camilla och Martins bröllopsdag. Deras första. GRATTIS Camilla och Martin. Ni är ett fantastiskt par, alltid lika kärleksfulla, alltid pussandes på varandra och alltid lika nykära när man träffar er. Ni är dessutom underbara vänner.


Camilla och jag på deras bröllop för exakt ett år sedan. Det regnade lika mycket då som idag men det betyder färre tårar under äktenskapet så jag är glad att de även regnade på mitt och Peters bröllop :-) .

Camilla och jag på deras bröllop för exakt ett år sedan. Det regnade lika mycket då som idag men det betyder färre tårar under äktenskapet. Så jag är glad att de även regnade på min och Peters bröllopsdag 🙂 .


Liv var så glad över att träffa Charlie, deras son som är jämngammal. De åt chips och busade.

Liv var så glad över att träffa Charlie, deras son som är jämngammal. De åt chips och busade.


Lovisa och hennes familj var också där. Hennes söner är två och fem år så barnen lekte och hade kul tillsammans. Det är Lovisa som tillsammans med Camilla har startat SAHARA SILVER. Hon desiganr själv alla vackra smycken som du bl a kan köpa på Smycka eller Sahara Silvers webbshop.

Lovisa och hennes familj var också där. Hennes söner är två och fem år så barnen lekte och hade kul tillsammans. Det är Lovisa som tillsammans med Camilla har startat SAHARA SILVER. Hon designar själv alla vackra smycken som du bl a kan köpa på Smycka eller på Sahara Silvers webbshop.


w4
Liv och de andra barnen badade.

Liv och de andra barnen badade.


Liv värmde sig i min famn efter doppet i poolen.

Liv värmde sig i min famn efter doppet i poolen.


w7
w8
Charlie och Liv åt godis och tittad på Pippi Långstrump.

Charlie och Liv åt godis och tittade på Pippi Långstrump.


När alla barnen hade somnat och all god mat var uppäten tog vi oss ett dopp i havet och efter det hoppade vi i poolen.

När alla barnen hade somnat och all god mat var uppäten tog vi oss ett dopp i havet och efter det hoppade vi i poolen.


Martin tog flera fina bilder.
a115
a54
a211
a35
Vad har du gjort i helgen?
Nu ska jag fara till Arlanda 🙂
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Sköna söndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad lustigt det var att komma in här idag och läsa om er kväll igår, då jag precis innan varit inne på Camillas sida och kollat runt. Jag tänkte inte igår på att det var dem ni skulle till. hihi.
  Själv har vi bara varit hemma i helgen. Solat, badat och myst. Grillade lite med sambons syster igår. En skön helg. 🙂
  Och idag är det mitt favoritväder – älskar regn! 🙂
  Kram på dig!

  Svara
 • Superfina bilder förresten! Både dina och Martins. 🙂

  Svara
 • Härliga helg! Vi åkte igår med Lännakatten (åkte du med den något när du bodde i Storvreta?), ett gammalt ånglokståg som går mellan Uppsala och Almunge tror jag. Vi hoppade av i Marielund, fikade på deras mysiga café, promenerade och tog sedan ett av deras dieseltåg hem igen. Kan verkligen rekommenderas, en museijärnväg där allt är tidstypiskt och med konduktörer som ropar ”Taaaag plats”! Supercharmigt! Jag rekommenderar det verkligen, en ”lagom” utflykt för en dag. http://www.lennakatten.se
  Idag har vi bara skrotat, varit på IKEA med resten av Uppsala och tagit det lugnt hemma. KRAM

  Svara
 • Jag var bjuden på en 30 års fest men det visade sig vara ett bröllop hemma i deras trädgård! Jättefiiiina! Tema var Hawaii och sol fick vi 😀

  Svara
 • Hej Hannah
  Undrar bara har du en tatuering på benet? Ser ut som det 🙂

  Svara