Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:13 | augusti 8, 2011

Save the World

Minns du min vän Samuel och hans band Royal Radio? Han spelade på brunchen jag höll i på Scandic Park. Nu har han än en gång kommit med en bra låt. Han har gjort en cover på Swedish House Mafias, Save the World. Måste säga att jag gillar hans sound mycket bättre än originalet. Han har en skön röst och trevlig att titta på (Nej Peter, jag är inte gumsjuk 🙂 )
Klicka HÄR! och lyssna. Här hemma spelas den på repeat.
skarmavbild-2011-08-08-kl-162010


1 kommentarerEn kommentar om “Save the World”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Hej Hannah!
    Jag vill inte kommentera ditt senaste inlägg utan tacka för en trevlig blogg som jag läser varje dag. Jag hade också förmånen att vinna ett presentkort på en fin middag i en tävling ni hade förra sommaren. Den utnyttjade jag och min kärlek, som jag träffade för snart nio månader sen, i helgen. Vi hade en supermysig helg på hotell i Ystad och en trerättersmiddag på lördagskvällen med väldigt god mat och dricka. Vi hade nog aldrig kommit iväg på detta om jag inte hade haft presentkortet på middagen. Men jag tänker nog försöka se till att vi kommer iväg på en hotellhelg i november när vi har 1-årsdag. Så tack än en gång!

    Svara