Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:20 | augusti 8, 2011

Super-Livan

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl. Jag och Liv är vakna men annars är det helt tyst i huset. Alla mina killar sover som grisar 🙂
Vill passa på att påminna om tävlingen där du kan vinna ett Camilla Läckberg-paket. Hennes nya barnbok Super-Charlie och kokboken Fest, Mat och Kärlek som hon och Christian Hellberg har gjort tillsammans. Böckerna är dessutom signerade av Camilla. Tävlingen ligger på startsidan men klicka bara HÄR! så kommer du dit lite snabbare 🙂

Livan har en Super-Charlie bok och T-shirt och är inte lite mallig över att hon faktiskt känner Super-Charlie på riktigt.

Livan har en Super-Charlie bok och T-shirt och är inte lite mallig över att hon faktiskt känner Super-Charlie på riktigt.


Super-Divan-Livan :-) Om du undrar vad hon har munnen full av så är det en champinjon. Likt mig älskar hon att äta färska champinjoner.

Super-Divan-Livan 🙂 Om du undrar vad hon har munnen full av så är det en champinjon. Likt mig älskar hon att äta färska champinjoner.


Önskar dig en fin dag.
Hej på en stund.
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Super-Livan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • God morgon. Skulle bara titta in och säga att du har världens sötaste dotter! Ibland skrattar jag rakt ut när jag ser vissa bilder på henne, hon verkar ha lite galna påhitt ibland 🙂 Så söt!! Kram

  Svara
 • God morgon!! Nu är jag med och tävla om bokpaketet 🙂 Hoppas ni får en bra dag. Våran dag tillbringar vi på Vikingabyn på Gotland. Kram

  Svara
 • God morgon du fina.En hälsning från en trött Marita.Vi förlängde semestern ett par dagar och sitter nu på ett jättefint hotell uppe i Åmål.Vi har son och svärdotter här så snart ska vi överraska dom hihihi.Gillar överraskningar.Solen skiner och det verkar till att bli en fin dag.Kram på dig.

  Svara
 • Fina super-Livan! Men råa champinjoner??! ahhhhh det är ett av mina VÄRSTA, håren reser sig på armarna bara jag tänker tanken! 🙂 Haha.
  kram på er!

  Svara
 • Söööööt Livan =) Råa champinjoner är gott med lite olja å kryddor iaf 😉 Min tok Claris tuggar på purjolök i affären eller när vi ska packa upp dom hemma…. dom är roliga dom små söta liven!!!

  Svara