Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:56 | augusti 10, 2011

En tänkare och två vildar

God kväll min vän. Mår du bra? Här har det öst ner hela dagen, kallt och grått.
Dagens rep gick jättebra. Troligtvis så måste vi repa lite imorgon kväll också. Det är mycket som ska klaffa, många små detaljer och exakt tajming. Vill berätta för dig men som jag sagt tidigare så är det mycket hysch pysch tills allt är helt klart. Har inte riktigt förstått mig på det, men, men. Jag vill ju ändå berätta för dig vad jag är iväg på under dagen så du inte undrar varför jag inte skriver till dig 🙂
Min älskade pappa, lillebror Leon och Marie är på besök i Stockholm. Imorgon ska vi ses och mysa hela dagen. Om vädret tillåter blir det nog Gröna Lund eller Skansen. Har inte träffat dem på länge och saknar dem SÅ! Önskar att vi hade varandra lite närmare men något närmare än i hjärat finns väl inte ♥
Om du tittar på de här tre bilderna vilka av mina barn tror du då är vildast?
a122
a217
a38
Ingen av dem visste att jag fotade dem. Två hoppar i puffar och fåtöljer och en tredje sitter och funderar som om ingen galenskap utspelade sig runt honom.
Vet inte vad som flög i mig men jag gick precis ett akut sug efter glass. Jag gick till frysen fyllde en skål med vaniljglass och chokladsås, gick tillbaka till datorn och slevade i mig allt medan jag skrev dessa rader till dig. Två minuter tog det 🙂
Nu ska jag krypa ner och titta på en film. Peter och pojkarna kollar på fotboll och Liv sover.

En läskig film blir det. Det är bara jag som tycker om det så jag får passa på. den har fått riktigt bra betyg av Amelia, Aftonbladet och TV4. Har du sett den?

En läskig film blir det. Det är bara jag som tycker om det så jag får passa på. Den har fått riktigt bra betyg av Amelia, Aftonbladet och TV4. Har du sett den?


Sov gott.
All kärlek


6 kommentarer6 kommentarer om “En tänkare och två vildar”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Hannah!
  Det ska bli kul att få veta vad du håller på med för inspelning! Spännande! Mår sådär just nu, om jag ska vara ärlig. Mitt liv är stressigt av alla möjliga anledningar och jag känner mig absolut inte redo för hösten och regnet och kylan. Vill precis som du ha MER SOMMAR!!!
  Det är väl tur att William är så lugn och sansad, det kanske räcker med två vildingar i familjen?? 😉 Charmiga och söta är de dock alla tre.
  Har sett ”Låt den rätte komma in” som var jättebra. Du har hyrt den amerikanska versionen av den filmen och den är säkert bra den med.
  Godnattkram till dig♥

  Svara
 • Hej Hannah.
  Jag undrar om du har någon aning om hur en Joolz vagn är i snö, bor uppe i norrland och är sugen på en Joolz, men har funderat hur de går att köra en sådan när hjulen är så små och det är mycket snö?
  Mvh Madelen

  Svara
 • Hej Hannah!! Måste fråga… Vart har du köpt den randiga fåtöljen? Underbar!!! Måste veta!!! Mvh Liin

  Svara
 • Vågar aldrig titta på skräckfilmer,,,,hahaha. Här blir det endast kärleksfilmer och en och annan Beck:)
  Kram

  Svara
 • Hahaha gissar på Mio och Liv.Härliga bilder.Puss o kram.

  Svara
 • Måste hålla med ’FruBengtsson’, skräck klarar jag inte av.
  Fast ’Låt den rätte komma in’ har jag sett. Den tyckte jag inte var så läskig, mest jättedålig. Hoppas den am. var bättre.
  Tycker William verkar så go o fin, den lilla tänkaren. Och vildingarna är så söta! 🙂

  Svara