Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

00:09 | augusti 10, 2011

Stora snälla vargen

God natt min vän. Kom hem för en liten stund sedan och ligger äntligen i sängen. Hoppas verkligen jag kan sova inatt för imorgon ska jag upp tidigt, okristligt tidigt. Jag blir hämtad strax efter sju imorgonbitti och har en heldag med träning inför nästa veckas stora inspelning. Så kul, spännande och häftigt! Ser framemot att gå upp tidigt trots att jag egentligen avskyr det 🙂

Idag var det en tamvarg på besök i studion. 80 % varg. Han var så vacker.

Idag var det en tamvarg på besök i studion. 80 % varg. Han var så vacker. Valle heter han.


Jag höll mig på lite avstånd trots att han var tam och som en vanlig hund.

Jag höll mig på lite avstånd trots att han var tam och som en vanlig hund.


Polarvargen, Artic wolf och Valle har sina likheter. Eller hur?

Polarvargen, Artic wolf och Valle har sina likheter. Eller hur?


Nu måste jag sova 🙂
Vi hörs imorgon.
Kärlek ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Stora snälla vargen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här