Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:08 | augusti 16, 2011

Tisdagmorgon

Käraste vän. Sitter än en gång i bilen på väg till Alby där vi spelar in. Det blev en lång dag igår. Kom inte hem förrän strax innan tio på kvällen. Repdagen slutade med ett litet missöde och jag gick och lade mig blå och öm lite överallt på kroppen. Idag är det inspelningsdag så det är bara att bita ihop 🙂
Det är jag och den magiske Joe Labero som ska framföra olika trick och skapa magi.

Tur att jag har sminktid när jag kommer till studion för jag hade inte kunnat trolla bort denna trötthet själv. Är ovanligt trött idag.

Tur att jag har sminktid när jag kommer till studion för jag hade inte kunnat trolla bort denna tröttheten själv. Är ovanligt trött idag.


Minns du de här träskorna? Jag köpte dem på toffelfabriken utanför Båstad för över två år sedan. De kostade några hundra. Idag ser jag liknade överallt men för över tusenlappen. Hade glömt bort dem för de har legat längst inne i min garderob sedan jag köpte dem. Idag invigs de :-) .

Minns du de här träskorna? Jag köpte dem på toffelfabriken utanför Båstad för över två år sedan. De kostade några hundra. Idag ser jag liknande överallt men för över tusenlappen. Hade glömt bort dem för de har legat längst inne i min garderob sedan jag köpte dem. Idag invigs de 🙂 .


Hann inte träffa vare sig pojkarna eller Liv igår. de sov när jag kom hem. Peter berättade att pojkarna hade haft en toppendag. Tristan och Mio höll ihop.

Hann inte träffa vare sig pojkarna eller Liv igår. De sov när jag kom hem 🙁 Peter berättade att pojkarna hade haft en toppendag. Tristan och Mio höll ihop.


Nu har vi stannat till i Kista för att hämta upp Sean Banan. Det är inte varje morgon det händer 🙂
Önskar dig en underbar dag.
Kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “Tisdagmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godmorgon Hannah.Du är så fiin så även när du ser lite trött ut:)Jättefina tofflor.Som sagt det som göms i tö kommer upp i snö sägs det.Ha en underbar dag du också.Puss o kram.

  Svara
 • Hej, Hannah!
  Du är en så flitig bloggare och jag älskar få läsa om ditt vardagsliv och få följa dig. Lycka till på jobbet!
  Kram!

  Svara
 • Sean Banan?! – Hahahhahaha akta ruuuumpaaaaan

  Svara
 • Du må kanske vara trött ibland, men lika vacker som vanligt!! Undrar lite hur du hinner med allt. 3 fina barn, hus, hem, jobb och andra projekt.. Ja du, jag tycker du är fantastisk!
  Kram

  Svara
 • Jag citerar vår lilla tvååring: ”Kaka lumpa”, hahah 🙂

  Svara