Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:51 | augusti 17, 2011

Pendelmorgon

God morgon min vän. Hoppas att allt är väl. Igår var det en intensiv dag. Allt gick bra och var fantastiskt kul, häftigt och makalöst. Inspelningen höll på till strax efter elva på kvällen så jag var inte hemma förrän vid midnatt.
Det här kommer bli SVTs stora höstsatsning, ett magiskt program som jag hoppas att du kommer att gilla. Det är en oerhört stor produktion och så påkostad att det känns som Hollywood 🙂
Har massor av bilder till dig men just nu sitter jag på pendeltåget in till stan så jag hinner inte just nu. Har möten och saker att fixa.

Satt och väntade på tåget när jag tog bilden. Försökte göra det snabbt så ingen skulle se det. Småminsamt att sitta och fota sig själv ute bland folk :-) .

Satt och väntade på tåget när jag tog den här bilden. Försökte göra det snabbt så ingen skulle se det. Småpinsamt att sitta och fota sig själv ute bland folk 🙂 .


Liv var morgonpigg idag och uppe med mig. Solen skiner men Livan ville ha regnmundering från topp till tå. Hon älskar särskilt sina gummistövlar och vill ha dem till allt. Till blöja, klänning, 30 grader och sol eller varför inte i sin pool.

Liv var morgonpigg idag och uppe med mig. Solen skiner men Livan ville ha regnmundering från topp till tå. Hon älskar särskilt sina gummistövlar och vill ha dem till allt. Till blöja, klänning, 30 grader och sol eller varför inte i sin pool.


Ikväll ska jag mysa med barnen. Har knappt hunnit se dem på två dagar.
Är du vid gott mod?
Hej på en stund.
All kärlek ♥


3 kommentarer3 kommentarer om “Pendelmorgon”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh din blogg får mig alltid att sakna Sverige (bor i England)massor!!! Till och med pendlingen..;) Det påminner mig så mycket för vi bodde i dina krokar, men också fina bilderna från kräftskivan fick mig att sakna Sverige också…(nu trivs vi jättebra här i Ascot i England också och har inga planer på att flytta tillbaka då vi redan flyttat fram och tillbaka flera gånger..men det känns lite i hjärtat i allafall…Ha en härlig dag och tack för en fin blogg!

  Svara
 • Det ska bli spännande att se programmet 🙂 Hoppas ni får en mysig dag, du och barnen!! Kram

  Svara
 • Ja nu blir man ju inte ett DUGG nyfiken på programmet jue…. 😉
  Att bero på att fota sig själv. Usch, sådär håller jag oxå på. Vad gör man inte för bloggen. En morgon var jag ute och gick och skulle försöka ta såna där hurtiga bilder, se glad ut, in med dubbelhakan type of thing bilder. Jag tog väl 30 stycken i olika vinklar, tänkte att jag VERKLIGEN skulle anstränga mig till att få en bra bild. Puta lite extra och sånt där skit… Tittar bakåt och en farbror med hund går 10 meter bakom. stackars han, han måste ju verkligen ha undrat vafasen jag höll på med?
  Kram

  Svara