Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:40 | augusti 17, 2011

Snyggt till ett bra pris

Hej min vän. Tog en sväng förbi några butiker när jag ändå var i stan. Blev så sugen på att köpa fejkskinnbyxorna som jag hade på mig på tv-inspelningen.
Jag har länge velat ha ett par snygga skinnbyxor men har inte hittat några som jag fastnat för eller kunnat köpa. De jag gillade kom från Jofama och kostade flera tusen så det var inget alternativ.
Visst de här är inte skinn och säkert inte av någon dunderkvalité heller, men de ser faktiskt riktigt bra ut för att vara fejkskinn. De finns på Gina Tricot och kostar 199 kronor. Jag köpte ett par svarta och en fin poncho till för 149 kronor. Ett tips när det går mot svalare tider.

Svarta

Svarta


Röda

Röda


Bruna

Bruna


Grå

Grå


Gröna

Gröna


Ponchon fanns också i flera färger. Svart, vit, beige och rutig.
ponchoponcho-1Till ”skinnbyxan” är det även riktigt snyggt med en stor kabelstickad kofta eller tröja.
Top Shop

Top Shop


Top Shop

Top Shop


Eller en snygg höstpolo från Filippa K.
Mohair cotton rollerneck

Mohair cotton rollerneck


Kram ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Snyggt till ett bra pris”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh vad fina! Jag är helt galen i Ponchos och ska försöka leta efter några till hösten! Tack för tips! Ha en bra kväll! KRAM

  Svara
 • Tack för info ang skinnbyxorna, precis vad jag behövde veta inför en stor fest i Stockholm nästa helg när landets största revisionsbyrå har årlig kick-off med ca 3.000 medverkande.
  Temat på lördagen är glitter, glamour och rock n’roll då jag kör på rock n’roll med nitar och läder 😉

  Svara
 • Ja, det är verkligen svårt att hitta ett par skinnbyxor som man själv gillar och inte kostar en förmögenhet.. Jag hittade mina på H&M förra året och älskar dem!! Kostade 1500:- tror jag o det var ett helt ok pris för mig.. 🙂
  Jag måste nämna att jag var nere i Malmö idag och kollade in JOOLZ vagnen i Beba butiken o den var såååå fin! Vill haaaaaa!! Varför har vi redan köpt en annan vagn haha.. Jag funderar skarpt på att byta men min make kommer nog sätta stopp för det, vår vi har idag är oxå fin en iCandy men JOOLZ var oxå fiin.. Åh jag får nog bli gravid igen då kanske vi byter hahha… Jag komme rnog på nåt sätt att övertala mannen hihi..
  Ha en superhärlig kväll!
  Kraaaam

  Svara
 • Dom grå gillade jag och den rutiga ponchon var ju hur snygg som helst.Polotröjan från F.K så snygg.Jag längtar till det är höst nu:))Kram på dig.

  Svara
 • Tycker du är skitsnygg i allt 😉 Kram från Helsingborg <3

  Svara
 • Hej fina Hannah. Jag jobbar på Gina Tricot och ”skinnbyxorna” är super! Många av mina kollegor har dom, och alla säger att dom är bra och speciellt till det priset. Lycka till med brallorna! 🙂 Kramar.

  Svara