Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:37 | augusti 18, 2011

Guldknappen 30 år

Ikväll är den stora Guldknappen-galan 2011. Fick en inbjudan dit och har sett så mycket framemot att gå. Tyvärr har jag fått förhinder och fick lämna återbud. Hoppas någon annan får glädje av min plats.
skarmavbild-2011-08-18-kl-133114
Köpte i början av sommaren en vacker klänning från Filippa K som jag hade tänkt att ha på mig ikväll. Den ligger fortfarande orörd och fint vikt i påsen från butiken. Den är ljusbeige med gulddetaljer.

Här är en grön variant av klänningen, men min är finare.

Här är en grön variant av klänningen, men min är finare.


Den är lång och nuddar marken, så jag hade tänkt att ha nätta, låga sandaletter till. Enkelt utan massor av smycken och antingen lite vågor i håret eller plattat och glansigt rakt.
Nåja, vad är väl en bal på slottet…


5 kommentarer5 kommentarer om “Guldknappen 30 år”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad roligt att bli bjuden på en massa event där man bara kan vara gäst! Jag blir bjuden på mycket galamiddagar och fester, men alltid i jobbsyfte och aldrig med en +1. Det är inte alltid så skoj…lite som att klä upp sej och gå ut på krogen alldeles själv. Lyxproblem, eller hur?

  Svara
 • Godeftermiddag söta Hannah.Åhh va synd att du inte kan gå när du köpt ny klänning och allt.Men men det kommer fler gånger.Puss o kram på dig.

  Svara
 • Åh vilken fin klänning!! Så synd att du inte kunde, jag hade gärna gått dit också 🙂 Om du inte har gjort något med äpplena än föreslår jag Leilas underbara muffins med crunch!! Det är saftiga muffins med smuldeg på… mums! Liksom två flugor i en smäll 😉 Kram på dig

  Svara
 • Du är vacker i allt =0))
  Ha en trevlig kväll….

  Svara
 • Vilken fantastisk klänning, synd att du inte fick användning för den just denna kväll men de är ju tidlös så du får använda den en annan gång!
  Ja stick till Sickla och kika vett´ja kan du ju komma på en fikastund också ;-)) Ang Minnetonkas till barn finns det bland annat på Brandos.se om inte jag minns helt fel, men du kanske menade i någon affär, för de små liven (haha det var ju vitsigt med tanke på at skorna var tänkta till er lilla Livan ;-)) kanske måste prova? Ha en fin kväll! Kramar

  Svara