Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:55 | augusti 20, 2011

Dagens citat

God kväll. Tidigare ikväll satt hela familjen och tittade på Gäster med Gester (usch den här meningen kändes verkligen snubbig på något vis). När Nanne Grönwall 49 år kommer i bild utbrister Mio 7,5 år:
”Åh, hon är så snygg. Henne skulle jag vilja vara ihop med!”
nanne
Det blev helt tyst i soffan. Peter vill helst inte se henne som sin svärdotter.


18 kommentarer18 kommentarer om “Dagens citat”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ha, ha, ha!! Tack för kvällens skratt!!!

  Svara
 • Den däringa Peter verkar aningens knusslig. Det kunde ju har varit Pia Sundhage..

  Svara
 • hahaha!!! tack för ett gott skratt! härliga mio! är inte peter lite kinkig…haha..

  Svara
 • Åh, vad underbart. Mio är fantastisk! Tack för veckans skratt. Betyder detta att jag kanske mot alla odds kommer kunna ha chans på honom någon gång i framtiden? Jag är ju trots allt bara 40 år…? 😉 😉 Jag skulle kunna tänka mig att börja använda både lösögonfransar och löshår i så fall.
  Sov så gott Hannah.

  Svara
 • Hahaha underbart! 🙂

  Svara
 • 😀 Barn är för härliga!!! Fina Mio!

  Svara
 • Hahahahahahahaha, det e sååå roligt med barncitat. Mera sånt! 😉

  Svara
 • Haha, hon är nog i och för sig väldigt trevlig att ha i familjen men kanske lite väl mycket cougar-varning på den ihopmatchningen…

  Svara
 • Haha jag döör! Jösses vad barn kan kläcka ur sig roliga saker alltså! Hälsa Peter att åldern har väl ingen betydelse, 41,5 år är väl bara en småsak! 😉

  Svara
 • Hahahaha han är rolig lille Mio.Samma kläckte min son av sig för många år sedan när Dallas gick på Tv.Han var väl i Mios ålder.Han var så förälskad i Victoria Principal som spelade Pam.Än idag nästan 30 år senare tycker han fortfarande att hon är snygg.Ja dom barnen dom barnen… Kram på dig.

  Svara
 • Hahaha!! Underbart! 😀
  Min lille son hade igår sagt till sin farmor: ”Du har inte lika vita tänder som jag farmor.” ”Nä”, sa farmor. Min son: ”När det blir jul ska jag klä ut mig till tomte (! – Fattar redan det här med tomten fast han bara är 3,5…) och då ska jag ha vitt skägg. Sen ska jag ge dig NYA tänder i julklapp!” 😉

  Svara
 • Hahhaaa barn dom är ju bara för goa 😉

  Svara
 • haha, gulle!

  Svara
 • Haha! Harlig liten kille! kram towe.

  Svara
 • Hahaha Peter måste vara lite mer ”openminded”, haha.
  För övrigt tyckte jag att Gäster med gester var kul att titta på.
  Lena PH var ju grym på att gissa :).
  Ha en fin dag i regnet (?)!
  KRAMAR

  Svara
 • Ahahahahaha, underbart!
  Fasen vad kinkig han är Peter.

  Svara
 • Haahahaha!! Helt unedrbart inlägg!

  Svara
 • HAHA!!!
  Vad ”svarar” man på den 😉

  Svara