Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:59 | augusti 20, 2011

Hoppande böna

Hej min vän. Här har det öst ner hela dagen. Nu är det dock uppehåll och det verkar som om det kommer bli en regnfri kväll. Fick ut barnen nu efter en dag inomhus. De har klättrat på väggarna och på varandra. Nu kommer de nog in med lite mindre överskottsenergi.
Tidigare idag for jag till Arlandastad. Inköpslistan var lång. Jag tänkte storhandla och fylla kyl och frys, köpa sågspån och mat till Williams storpungade hamster Leffe och regnställ till Liv stod också på listan. Har bara ett och det är på förskolan. Skönt att ha ett hemma också, särskilt dagar som denna. Jag hann in på djuraffären och en sväng till KappAhl, sedan drabbades Liv av akut skriksjuka. Hon fick inte som hon ville plus att hon var trött och det gjorde att hon blev galen. Inget jag gjorde hjälpte. Jag började svettas och tyckte att det var riktigt jobbigt.
Till råga på allt hade jag glömt både hennes napp och filt hemma. Hon gallskrek som en riktig galning, kastade sig på golvet och var helt rabiat. Jag svettades ännu mer och fick ta henne och sågspånet under armen och gå till bilen. Folks blickar tydde på att de var glada över att vi lämnade köpcentrumet.
Väl i bilen somnade hon som en stock och jag valde att fara hem utan mat och regnställ. Pinsamma unge 🙂

På djuraffären hade de hoppande bönor. Minns du hoppande bönor? Jag hade sådana när jag var liten. De hoppar upp och ner och sedan dör de :-( Sorgset. Det är för kallat för att larven ska överleva och bli en fjäril. Hade du hoppande bönor som barn?

På djuraffären hade de hoppande bönor. Minns du hoppande bönor? Jag hade sådana när jag var liten. Det enda husdjuret jag fick ha 🙂 De hoppar upp och ner och sedan dör de 🙁 Sorgset. Det är för kallt för att larven ska överleva och bli en fjäril. Hade du hoppande bönor som barn?


Köpte en poncho till Liv på Lindex. Visst är den söt?

Köpte en poncho till Liv på KappAhl. Visst är den söt?


Hon gillar den har gått runt i endast i den och blöja sedan vi kom hem.

Hon gillar den och har gått runt endast iklädd den och blöja, sedan vi kom hem.


Strax ska jag laga middag. Det blir tacos. Men först sak jag läsa tidningar.

Strax ska jag laga middag. Det blir tacos. Men först sak jag läsa tidningar.


Läsa var kanske att ta i. Jag ska bläddra :-) .

Läsa var kanske att ta i. Jag ska bläddra 🙂 .


Vad gör du ikväll?
Puss och kram ♥


6 kommentarer6 kommentarer om “Hoppande böna”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Här har vi haft strålande sol. En lång cykeltur har det blivit idag med alla barn och man. Mysigt! Nu blir det filmkväll!

  Svara
 • Åh sitter och ler igenkännande. Min tjej som är lika gammal som Liv, har också en viss trots-tendens. För att uttrycka det milt :-). Härliga barn!! Haha.. Det är en utmaning stundtals att vara småbarnsförälder. Fortsatt trevlig helg!

  Svara
 • Kommer inte den fina ponchon från KappAhl?? =)

  Svara
 • Ooops! Tack. Den kommer ju från Kapp Ahl 🙂
  Kram

  Svara
 • Låter som min Leia. Häromdagen ställde hon till med en scen utan dess like i mataffären. Genomsvettig körde jag hem(när jag väl hade lyckats spänna fast henne i bilstolen) Kommer hem och inser att maten står kvar på parkeringen hehe 🙂 Åker tillbaka och tar maten snabbt som tusan och börjar köra, för att sedan bli stannad av en man som säger att jag har punktering på bilen. Phu! Säger jag bara! Men kan inte annat än att skratta i efterhand 🙂

  Svara
 • Ahhh sa manga roliga svenska tidningar! Det saknar jag ofta, svensk lektyr. Maste bestalla ett gang tidningar av foraldrarna nar dom kommer ner. Kram towe.

  Svara