Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:51 | augusti 21, 2011

Hemma-helg

God söndag min vän. Har du en fin helg? Vi hade som sagt en riktigt skön hemma-lördag á la svennebanan, Gäster med Gester och tacos 🙂
Gjorde även ett nytt försök att bli en bullmamma. Är ju usel på allt vad bak heter, oftast smakar mitt bak verkligen bak(del). Har dock lyckats med mina senste försök. Äppelmuffins och kladdkaka. Kladdkake-receptet hittade jag hos Sebastian och Stephanie på Matskafferiet.se. Jag använde dock 200 gr blockchoklad istället för kakao.

Liv var min hjälpreda även igår. Hon fick egna bunkar och fick blanda sin egna smet.

Liv var min hjälpreda även igår. Hon fick egna bunkar och fick blanda sin egna smet.


Hon blandade ägg, mjöl, mjölk, salt, peppar, allt hon kunde hitta.

Hon blandade ägg, mjöl, mjölk, salt, peppar, allt hon kunde hitta.


a320
a413
Fick hjälp med "disken".

Jag fick hjälp med "disken".


a610
a78
a86a97
Den blev väldigt uppskattad.

Den blev väldigt uppskattad.


Nu ska vi fara till min mamma och äta lunch.
Önskar dig en skön söndag.
Kram ♥


8 kommentarer8 kommentarer om “Hemma-helg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej! Jag tycker du är en jättebra bullmamma!
  Den kakan ser god ut.mmmmmmm……….
  Själv har jag gett upp mitt bakande eller insett verkligheten snarare.
  För några år sedan när den insikten ännu inte nått mig skulle jag baka en mjuk pepparkaka.
  Man skulle ha 2 1/2 dl filmjölk, jag läste helt fel och satte 21 dl filmjölk istället.
  Snacka om platt fall, fort till affären köpa en ätbar sockerkaka till kaffet o fort röja undan varje spår av en bakning. Numera finns inte ordet bakning i min vokabulär.
  Ha en fortsatt bra dag. Ciao!

  Svara
 • En liten fråga 🙂 Är det Fatboy ni har på golvet som man ibland ser på bild från vardagsrummet? Vilka storlekar har ni på dem och vart köpte ni dessa skönheter? kram på dig

  Svara
 • Hej. Ja, det är Fatboy. Den största modellen. Vi köpte dem på en butik som hette Knodd. Tyvärr finns inte butiken längre.
  Kram
  /H

  Svara
 • Hej bästa Hannah! Här hemma har det också varit hemmahelg med Tacos. Och eftersom jag också är en urusel bullmamma, har jag turen att ha en begåvad dotter när det gäller bakning. Kladdkaka är hennes specialitet! I går går bjöd hon oss på hemmagjord hallonglass. Så gott!
  Underbara bilder på Liv!
  Ha en fortsatt fin söndag, fina du!
  Kram H

  Svara
 • hej fina hannah
  här hemma har de varit en lugn å sorgsen helg 🙁
  en av min bättre vän hennes 16 åriga tös e försvunnen sen förra veckan.
  polisen e inkoppkad men just nu griper dom efter halmstrå.
  försvann från sitt hem här i göteborg 🙁
  ingen rolig helg hoppas ni har de bättre
  kram

  Svara
 • Usch å fy vad hemskt hoppas verkligen att det löser sig till det bra!!!!

  Svara
 • Hanna, läste din blogg i dag och blev bakinspirerad 😉 så jag bakade med min lilla Claris (kika gärna in på min blogg vore kul om du har tid 😉 I allafall jag tycker att även om du inte är nå proffs på att baka ( men din kladdkaka ser super läcker ut) i allafall så älskar ju Livan att baka med dig och det bästa som finns är ju att få kladda lite som barn! Jag tycker att du är fantastisk som bakar med henne å tack för inspirationen!!!! Lika kul som alltid att läsa din blogg tack! Kram

  Svara
 • Åh nästan så man borde ställa sig och köra kladdkaka nu, guuud så gott!

  Svara