Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:07 | augusti 22, 2011

Fotboll och grannyra

God måndag vacker. Hoppas allt är väl. Idag är det pojkarnas första skoldag. Sommarlovet är slut 🙁 Tror det är jag som deppar mest.
Trots att jag väckte dem tidigare än vanligt var de pigga och glada. De tyckte att det skulle bli kul att träffa alla kompisarna igen, men mer än det saknade de inte 🙂
Livs förskola är stängd idag så det blir att jobba hemifrån så gott det går. Håller på att bygga om hela sidan och behöver bilder till min nya header. Har suttit nu i två timmar och gått igenom bloggen sedan flera år tillbaka. Det är inte klokt vad tiden går fort. När jag tittar på bilder från i vintras ser jag hur mycket barnen har växt. Bara på några månader ser de mycket äldre ut. Jag också 🙂
Igår hade vi mysigt med familj och grannar. Lunch hos mamma sedan fotbollsmatch för William och hans lag. De vann med 12-2. William gjorde fem mål! Dagen slutade med att alla barnen lekte på gatan och alla grannar samlades för planering av roliga saker och fester vi kan göra i höst för att ha något att se framemot.
Så fort hösten och vintern kommer så går alla i ide. I år har vi dock bestämt att vi ska hitta på massa kul.

Jag och Liv satt vid sidan av planen och hejade på William och Sigtuna IF. När William gjorde ett mål sprang han över hela planen, fram till Liv och klappade henne på huvudet, för att sedan fortsätta matcehn.

Jag och Liv satt vid sidan av planen och hejade på William och Sigtuna IF. När William gjorde ett mål sprang han över hela planen, fram till Liv och klappade henne på huvudet, för att sedan fortsätta matchen.


a233
a321
a414
Mio skulle så klart gå ut där man inte skulle gå, vilket slutade med att han fastnade.

Mio skulle så klart gå ut där man inte skulle gå, vilket slutade med att han fastnade.


Idag kommer jag lägga upp en tävling till dig där du kan vinna en vacker tunika.
Hörs snart.
Puss och kram ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Fotboll och grannyra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Har varit på upprop jag med, nu är sommarlovet över 🙁 Kikar in till tävlingen sen 🙂

  Svara
 • Tjejen som började nollan idag har varit vaken sen HALV 4 och undrade när vi skulle åka… Kul att DE längtar iallafall 😉

  Svara
 • WOW blivande fotbollsproffs hela fem mal inte illa!!! Har du nagot bra tips pa brunch stalle? Ville fira fodelsedags helgen med en mysig brunch nagonstans.
  Kram

  Svara
 • Om nagon annan har inne har bra tips pa brunch stallen sa ar dom sjalvklart jatte valkomna oxa 🙂

  Svara
 • Hej vacker. Klart du ska fira födelsedagshelgen med en mysig brunch 🙂 Grattis på födelsedagen! Jag gillar brunchen på Djurgårdsbrunns Värdshus och Berns. Vet inte om Rich fortfarande har sin brunch. Om, så är den bra och det är kul att sitta och titta på folk.
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • Visst är det så…under sommaren träffar man grannarna hela tiden, sen när hösten/vintern kommer ser man inte till dem.
  Vi har fått betydligt mycket bättre kontakt med våra grannar denna sommaren, så man kanske skulle göra som ni o planera in nåt i höst för att inte tappa bort alla.

  Svara
 • Men vad komiskt! Jag tycker att Mio verkar vara som min Oliver (född 03) och igår när vi var på grönan skulle han absolut ta sig in via utvägen till skrattkammaren. Alltså såna där snurr”dörrar” som endast går åt ett håll. Spinkis lyckades såklart. Men när storebror Lukas (född 02) skulle försöka höll han på att fastna för han är inte lika tunn. Lillasyster Gabriella (född 09) satt i vagnen och såg mycket road ut över pojkarnas upptåg.
  Kram Malin

  Svara