Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:51 | augusti 24, 2011

En dag försent

Vad är det för fel på mig?! Hur kan jag titta fel på dag? Tack snälla Mika för upplysningen om att Chic-festen är IDAG. Fick dock panik för jag såg det för bara en liten stund sedan när jag kom ut från mitt möte.
Nu sitter jag i bilen på väg hem , utan vare sig outfit eller tid.

Peter svängde in på Mc Donalds på vägen så jag hinner få i mig lite mat.

Oops! Peter svängde in på Mc Donalds på vägen så jag hinner få i mig lite mat.


Nu är det raka spåret till förskolan för att hämta Liv och sedan hem. Kommer nog riva ut hela garderoben i jakt på något att ha på mig. Sedan måste jag fara in till stan igen. Har inte så gott om tid på mig, men jag får göra mitt bästa.
Det här är så typiskt mig. Maja75, jag minns också att jag gjort en likadan tabbe tidigare men kommer inte ihåg vad det var för tillställning 🙂
Stackars Filippa som skulle följa med på Chic-festen imorgon. Istället blev det idag. Hon fick också eld i baken pga mig, virrpannan.
Hörs sen!
Puss ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “En dag försent”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du är ju bara goast!!! 🙂 Minns inte heller vad det var, men jag minns att det blev Sibyllamat för dig och maken 🙂 Kan det ha varit någon gala eller RIX-fest? Nåja, nu kommer du ju iväg ikväll i alla fall! Se till att få något gott att dricka så fort du gjort entré och sätt dig sen ner 2 minuter och ANDAS UUUUUTT!! 🙂
  Hoppas att du får en toppenkväll!!
  Kram

  Svara
 • Nackdelen med trogna läsare är ju att de kommer ihåg ett och annat missöde…. 😉

  Svara
 • Ha ha…Jag blandade ihop två kalas varav det ena var en maskerad,så inte nog med att jag höll på att skicka iväg dottern en vecka för tidigt hon var dessutom utklädd till kaninprinsessa*skäms*

  Svara
 • Skynda skynda 😉

  Svara
 • Du är så fin Hannah! Hoppas du får en härlig kväll!

  Svara
 • Men va glad jag blir att du hann se meddelandet även om du fick det stressigt värre 😉 Hoppas kvällen blir fin!
  Stor kram

  Svara
 • Ha nu en riktig rolig kväll på festen.Kan inte låta bli och le lite här.Ibland är du en liten virrpanna:))Puss o kram på dig fina du.

  Svara
 • Pju, så tokigt det kan bli. Slår vad om att du är ännu finare i kväll och får ännnu roligare bara för det 😉 !
  Kram!

  Svara
 • Det kan hända oss alla 😉 Ha så trevligt!

  Svara
 • Blir lite full i skratt jag också när jag läser det här 😉 Hoppas det inte blev för stressigt, och att du har en jättebra kväll. Du är så fin!

  Svara
 • Jag minns också ”förra gången”, haha, men inte exakt vilken tillställning det var. Skillnaden då var väl att ni var en dag för tidiga. Ni satt i bilen när du hörde på radion att festen var dagen därpå, eller nåt… Och så blev det Sibylla i finkläder ist 🙂

  Svara
 • Hej Fina Hanna :)Hoppas du har en kanon kväll:) Och du hittade något som du blev nöjd med att ta på i all stress:)Kanske man få se en festbild av hur du såg ut??:)
  HA en fin torsdag!! Varm kram Ann-Sofie i Helsingborg.

  Svara
 • HAHAHA, nääääää….. men vilken panik! Helst när man vill kitta sig i ordning med lite nytt och sånt. Hoppas det blev bra och trevligt trots missödet. Jag skulle kunna gära precis likadant.
  Men du, föris var ju jättesmart! Jag håller som bäst på att lära mig o säga förskolan efter att ha sagt dagis i 30 år. Inte helt lätt, men då kanske föris blir mer naturlig övergång. HAHAHA, du tänker på förhud. Jag tänkte genast på förfest. Well… nästan lika illa som förhud, eller inte! 🙂
  KRAM Nina

  Svara