Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:56 | augusti 28, 2011

80-tal, vänner och storstan

God söndag min underbara vän. Hoppas att du har en fin helg och att allt är väl. Jag kom hem för en stund sedan efter ett dygn inne i stan.
Igår när vi skulle fara och köpa en betong-groda till Liv så åkte vi även in till stan. Peter hade packat en väska till mig och Liv i smyg och lånat en väns lägenhet 🙂
Vi hade en heldag på stan, kikade i affärer och åt gott. När jag trodde att vi skulle ta det lugnt och slappa i lägenheten väntade något helt annat.

Hittade den här tavlan på Drömhuset. En hyllning till alla mammor ♥

Hittade den här tavlan på Drömhuset. En hyllning till alla mammor ♥


Tog också en sväng in på tokmysiga butiken Koffert. Livan fick sig en liten påse godis som hon själv valde ur deras stora glasburkar fulla med godis.

Tog också en sväng in på tokmysiga butiken Koffert. Livan fick sig en liten påse godis som hon själv valde ur deras stora glasburkar fulla med godis.


Jag som älskar popcorn ångara att jag inte köpte de här söta popcorn lådorna från Green Gate.

Jag som älskar popcorn ångrar att jag inte köpte de här söta popcornlådorna från Green Gate.


Liv lipade istället för flina upp sig.

Liv lipade istället för flina upp sig.


Var inne på Filippa K och den nya bitiken COS. De fanns så mycket fint. COS är min nya favoritbutik. Det är H&M som ligger bakom den klädkedjan. Snygga kläder till hela familjen till bra priser.

Var inne på Filippa K och den nya bitiken COS. De fanns så mycket fint. COS är min nya favoritbutik. Det är H&M som ligger bakom den klädkedjan. Snygga kläder till hela familjen till bra priser.


När vi kom tillbaka till lägenheten ringde Livs barnvakt på dörren. Peter hade planerat en kväll på stan för oss och i smyg ordnat barnvakt och tagit med gå-ut-kläder till mig. Mysigt!

När vi kom tillbaka till lägenheten ringde Livs barnvakt på dörren. Peter hade planerat en kväll på stan för oss och i smyg ordnat barnvakt och tagit med gå-ut-kläder till mig. Mysigt!


Jag blev väldigt överraskad och glad när taxin körde oss till Golden Hits och deras nya 80-talsshow. Där väntade även goda vänner. Det blev en tre rätters middag med show, vänner och ett smyg firande av min kommande födelsedag.

Jag blev väldigt överraskad och glad när taxin körde oss till Golden Hits och deras nya 80-tals show. Där väntade även goda vänner. Det blev en tre rätters middag med show, vänner och ett smyg firande av min kommande födelsedag.


Kristoffer och Lill-magnus var så klart där.

Kristoffer och Lill-Magnus var så klart där.


a911
Lill-magnus som vanligtvis tittar på killrumpor kunde inte slita sin blick från denna 80-tals stjärt.

Lill-Magnus som vanligtvis tittar på killrumpor kunde inte slita sin blick från denna kvinnliga 80-tals stjärten.


a1117
a1213
Vi hade en riktigt rolig kväll. Tack min älskade man och vänner!
Imorse när vi vaknade i lägenheten öste regnet ner, men sedan sprack det upp och solen kom fram. Jag försökte mig på en typisk min outfit-bild men lyckades inte riktigt. Älskar oversize tröjor och tighta jeans. Kofta FEMME, linne Monki, jeans ACNE och världens snyggaste och skönaste skor från italienska LdiR.

Imorse när vi vaknade i lägenheten öste regnet ner, men sedan sprack det upp och solen kom fram. Jag försökte mig på en typisk min outfit-bild men lyckades inte riktigt. Älskar oversize tröjor och tighta jeans. Kofta FEMME, linne Monki, jeans ACNE och världens snyggaste och skönaste skor från italienska LdiR.


Liv körde på kofta från Polarn och Pyret och jeans från H&M.

Liv körde på kofta från Polarn och Pyret och jeans från H&M.


Jag, peter och Liv for ut på Djurgården och åt lunch i solen på Ulla Winbladh.

Jag, Peter och Liv for ut på Djurgården och åt lunch i solen på Ulla Winbladh.


a163
a174
Jag och Livan åt deras klassika köttbullar med potatispuré.

Jag och Livan åt deras klassika köttbullar med potatispuré.


Åt även smörstekta kantareller i grädde. Fy sjutton vad gott!

Åt även smörstekta kantareller i grädde. Fy sjutton vad gott!


har haft en underbar helg och söndag. Kommer somna glad och tacksam över livet, hälsan, min älskade familj och allt som jag får uppleva. Tack!

Har haft en underbar helg och söndag. Kommer somna glad och tacksam över livet, hälsan, min älskade familj och allt som jag får uppleva. Tack!


Nu ska jag laga middag till Liv och Peter. Färsk tortellini med skinksås. Själv ska jag äta kräftor 🙂
All kärlek ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “80-tal, vänner och storstan”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken surpris!Ni är så duktiga på att uppvakta varandra. Söt liten fotomodell längst ner:)
  Ska vi leka snart?
  Kram

  Svara
 • Vilken överraskning! Mer sånt 🙂 Låter som en härlig helg!

  Svara
 • Ni är verkligen duktiga på att överraska och uppvakta varandra! Min kille fyller år om 1,5 vecka, och jag håller på bli galen då jag inte kommer på vad jag ska ge honom.. Jag skulle vilja överraska så som ni brukar göra, med hotellnatt/middag eller liknande. Men pga. hans nya jobb vet vi inte hur hans schema ser ut inom den närmaste tiden. Det sätter käppar i hjulet för mig.. Kan ju inte boka nåt då.. Suck! Vad ska man då hitta på? Hannah, har du nåt tips? 😉 Kram

  Svara
 • Hej! Vilken mysig och godhjärtad man du har!
  Blir helt varm i hjärtat av att ni har så mycket kärlek till varandra. Det kan denna världen behöva mer av! Kul att det finns ännu mer klädbutiker att kö…kolla i. jag är en shopoholic (med råge) Varken plånboken eller den något överbelarmade garderoben gillar mina inköp, men jag har redan skrivit massor med listor på höstgarderoben kanske också våren.
  Det är väl lika bra att ha sommaren avklarad också så det blir riktigt överfullt. Finns det någon hjälp mot det här tro ? Ciao!

  Svara
 • Åh vad härligt med överaskningar, fin make du har. 🙂 Min prins fyller år idag så vi har haft kalas här hemma, mysigt 😉
  Läste om det där fenomenet med hål i kläderna, främst på magen.. Har samma dilemma.. riktigt irriterande är det…
  Hittad eni betonggrodan? Jag köpte n jättefin på ICA Maxi, söt med en prinskrona på huvudet för 29:-!! den var på rea. Kolla där annars 🙂
  Ha en superhärlig kväll 🙂
  Kramis

  Svara
 • Haha jag läste just vad du associerade till när du hörde mitt förslag på förkortning av förskola ”föris”- förhud. Haha nu kommer jag ju ha grava problem med att kalla det så juuuu ;-).
  Mysig kväll ni verkar ha haft! Ni är ju helt fantastiska på att ta hand om varandra. Jag blir alldeles inspirerad. Tror bestämt jag ska överraska sambon min med en weekend i födelsedagspresent. Ja, nu måste jag kolla upp barnvakt….. Kramen

  Svara
 • Men gud så go han är din man! Vilken härlig överraskning! 🙂
  Älskar artisterna på Golden, de är verkligen skickliga!

  Svara
 • Vilken superhelg ni haft.Han är en riktig 10 poängare din Peter.Han är ju skåning så klart:)Här har vi haft besök av vänner hela helgen.Såg du skulle ha Tortellini med skinksås till middag.Tro det eller ej men jag har faktiskt ett gott recept.Köp Tortellini med köttfylln.koka upp slå över i en form.Bryn upp bacon och champinjoner.Grädde och gratängost in i ugnen på 200 gr. i ca. 15 min.Jättegott och enkelt.Ha en fortsatt skön Söndag.Puss o kram.

  Svara
 • Men va mysigt! Åh såna där överraskningar är vl helt underbara?! Snart fyller du år… lyllos dig! 😉
  Att bero på hål i tröjan sådär. JAG FÅR OXÅ det. Fattar inte, fastnar man överallt?
  Ha en fin vecka.
  KRAM

  Svara
 • Vilken härlig överraskning! Du har en toppenman! Såg ut som ni hade en mysig helg.
  Marita57-Min man är åsså skåning o är inte alls bra på överraskningar o presenter…. 🙁
  Kram!

  Svara
 • Hej Hannah!
  jag tycker att du är så fin i håret:) vilken frisör går du till?
  Allt gott 🙂

  Svara
 • Hej Hannah,vilken toppenhelg!
  Det är så viktigt att fortsätta uppvakta/överraska varandra även om man har varit tillsammans länge.

  Svara
 • Vilken kanonöverraskning och vilken man! Det här gav mig inspiration allt. En liten undran från mig. Vart får ni tag i era barnvakter, någon släkting???
  Kram från mig!

  Svara