Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:33 | augusti 29, 2011

Önskelista

Hej vacker. Middagen är avklarad, Liv och Mio leker i trädgården och William och Peter är på fotbollsträning. Passar då på att skriva till dig 🙂
Efter min trevliga lunch med Gabriel inne i stan strosade jag runt lite innan jag for till kontoret. Gick runt och tittade om jag kunde hitta något fint att överraska mig själv med när jag fyller är på onsdag. Hittade för mycket!
En av mina absoluta favoritbutiker är Malene Birger på Biblioteksgatan. Malene Birger har vackra kvinnliga klänningar, härliga koftor, coola byxor och andra snygga plagg som gör i alla fall mig galen av ha-begär. Älskar det!
Hittade en outfit som jag drömmer om i höst.

En slapp t-shirt i finare material från Malene Birger.

En slapp vit t-shirt i finare material från Malene Birger.


Till den dessa sjukt snygga paljett-tights, även de från M.B.

Till den dessa sjukt snygga paljett-tights, även de från M.B.


Och som pricken över i:et ett par klassiska svarta pumps från Christian Louboutin (fick googla för att stava rätt :-) ). Dessa drömmer jag bara om dock.

Och som pricken över i:et ett par klassiska svarta pumps från Christian Louboutin (fick googla för att stava rätt 🙂 ). Dessa drömmer jag bara om dock.


Vad gillar du de här klänningarna? Så fina om du frågar mig.
By Malene Birger.

By Malene Birger.


Alla nyanser av beige, brunt, nude och puder älskar jag.

Alla nyanser av beige, brunt, nude och puder älskar jag.


Gick istället tvärsöver gatan till COS och köpte en puder-färgad t-shirt för en betydligt billigare slant.
img_6318
Har du något speciellt plagg eller skor som du önskar dig? Vad har du för klädstil?
Nu ska vinnaren dras i SPIRA-tävlingen. Kanske är det Du 🙂
Puss ♥


2 kommentarer2 kommentarer om “Önskelista”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Godkväll Hannah.Malene Birger är också en favorit här men tyvärr äger jag inget plagg därifrån än så länge.Christian L. skulle inte heller vara helt fel och äga men vet inte om jag hade vågat använda dom.Det hade fått bli till prydnad haha.Nu läser Peter här på Bloggen vad du önskar dig så kanske kanske din önskan går i uppfyllelse:)Önskar dig e skön kväll.Glöm inte pinsamma Hollywoodfruarna kl 21,00.Kram kram.

    Svara
  • Hej Hannah, önskar dig en skön kväll.
    Själv så har jag varit på möte på jobbet och imorgon är det dax för ett föräldramöte.
    Jätte-fina kläder, alltid roligt med något nytt,eller hur?

    Svara