Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:49 | september 3, 2011

Biomys och shopping

God lördag min vän. Hoppas allt är väl. Igår hade jag myskväll med min vän Jessica. Vi var på bio, kikade i affärer och umgicks. När jag kom hem blev jag inbjuden till Tone på kantarelltoast och vin. Åt så mycket att jag mår illa idag, men gott var det. Jag är galen i kantareller.

Vänner i vått och torrt.

Vänner i vått och torrt.


Se den! Riktigt bra och framför allt rolig.

Vi såg Bridesmaides. Se den! Riktigt bra och framför allt rolig.


Förrätten till kantarllerna.

Förrätten till kantarellerna.


Kunde inte låta bli att köpa de här rosa mini-Moon Bootsen till Liv. Hon kommer vara varmast om fötterna i vinter.

Kunde inte låta bli att köpa de här rosa mini-Moon Bootsen till Liv. Hon kommer vara varmast om fötterna i vinter.


Det verkar även som att hon redan nu kommer vara varmast om fötterna, i alla fall mest fotsvett :-) Hon vägrar ta av sig de och dansar runt i sina nya Moon Boots i blöja.

Det verkar som att hon redan nu kommer vara varmast om fötterna, i alla fall ha mest fotsvett 🙂 Hon vägrar ta av sig de och dansar runt i sina nya Moon Boots i blöja.


Nu ska jag till Hummingbirds Music Center och träffa kören som jag ska sjunga med nästa söndag. Imorgon är det dags för Andreas Weise på Steninges Allsång med Gabriel Forss. Jag tänkte ta med mig barnen och fara dit.
Tänkte även tipsa om ett samarbete som vi har med butiken KidsbrandStore.se. Det är en webbutik med över 30 olika klädmärken för barn och ungdomar mellan 0-16 år. Dom har bl a mitt favoritmärke Scotch R´Belle (flicka) och Scotch and Shrunk (killar).
Gillar deras vintage t-shirts!

Gillar deras vintage t-shirts!


Butiken öppnade den 1 september så under hela månaden ligger där öppningserbjudanden. Signa upp dig för att bli VIP-kund och få ännu fler erbjudande.
Du hittar butiken HÄR! Bara ett tips 🙂
Önskar dig en fin dag.
All kärlek ♥


9 kommentarer9 kommentarer om “Biomys och shopping”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Den filmen bjöd på en massa skratt 🙂 …. ha en skön lördag! Kramar

  Svara
 • Ahhhh gu sa sota sma moonboots! Nu far jag heja pa Dixie sa hon borjar ga, da finns det ju en anledning for henne att ha moonboots ocksa. Trevlig helg! kram towe.

  Svara
 • så mysigt med tjejkväll me riktig tjejfilm, det gör man allderles för sällan:( Å va hittade du så fina moonboots, Alva ska ha nya, å med tanke på hur förra vintern va så är det väl ganska smart med att par regäla skor. Tror båda jag å wilma ska införskaffa likadana vi med… kram

  Svara
 • Hej fina Jennie, Ja visst borde man ta tjejkväll och biomys lite oftare! Skorna köpte jag på butiken Jackie i Kista Centrum.
  Stor kram
  /Hannah

  Svara
 • nämen va ju där härom dan, men såg inga…hm snurrig brud:) Såg att du ska sjunga här nästa vecka, svärföräldrarna är här då å det var 4 biljetter till priset av 3, å ungarna gratis, så funderar på att knalla bort dit, bor ju så nära. synd bara att de plockat bort glasblåsningen, det gillade ungarna…. kramar

  Svara
 • Supersöööta boots!! <3

  Svara
 • Godmiddag söta Hannah.Den bion vill jag ju också se.Kanske skulle ta mig i kragen och besöka en biograf i helgen.Känner mig för tillfället så trött och framförallt lat.Nu ska jag först orka städa :))sen får vi se vad som händer och sker.Vi har goda vänner som kommer hem från Kreta idag lääängtar.Vad skulle man göra utan goa härliga vänner?Gulliga boots du köpt till lilla Liv.Ha en skön dag.Stor kram på dig.

  Svara
 • Åh vilka underbara boots!!! Jag vill också köpa såna!
  Trevlig helg! Kram

  Svara
 • Visst var filmen UNDERBAR, bjöd på många skratt!
  En riktig tjejfilm 😀

  Svara