Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

13:04 | september 4, 2011

God söndag kära Du. Ville bara titta in och önska dig en fin dag. Jag, Liv och Mio ska strax ner till Prästängarna och titta på William och hans fotbollslag när de spelar match.
Har inte gjort ett jota idag men nu ska vi iväg och kommer nog inte hem förrän senare i kväll. Det är ju Allsång på Steninge i eftermiddag och Andreas Weise är gästartist. Vill du också boka biljetter och komma dit en söndag och sjunga, lyssna och umgås så gå in HÄR!
img_6449

Den här lilla damen fick gå från bordet då hon vägrade att sitta nerpå stolen när vi åt lunch. Må trotsåldern snart ara över :-) .

Den här lilla damen fick gå från bordet, för hon vägrade att sitta ner på stolen när vi åt lunch. Må trotsåldern snart vara över 🙂 .


Hej på en stund.
All kärlek ♥


5 kommentarer5 kommentarer om “”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vilken fin top du ser ut att ha på bilden! Är det en top eller tunika? Kan du fota helbild? Vart kommer den ifrån?
  Kram Caroline

  Svara
 • Hejsan Hannah,
  hoppas att du också får en fin dag.
  Själv rensar jag (försöker), lite i vår trädgård.
  Yngsta sonen(snart 10),är på Bowlingkalas.
  Jätte-söt blus!
  Kram

  Svara
 • Ååå, tell me about the TROTSÅLDER! Vi har verkligen fullt sjå med Milo. Han som varit så himla himla beskedlig och jättesnäll har plötsligt fått jordens humör och ska göra som han inte får för det mesta. Skrev faktiskt ett inlägg om det häromdagen, jag har läst lite om trotsåldern (då jag glömt hur den där trotsåldern var med dom stora grabbarna). Där stod det mycket om att välja sina fighter med sina små. Det var bra och stärkte mig massor. Här är länk till inlägget…. http://blogg.alltforforaldrar.se/niiinis/2011/08/31/trotsalder-och-humor/
  Hoppas ni haft en fin söndag! Kram

  Svara
 • Det är otroligt det här med trotsåldrar…de kommer från ingenstans och ens barn blir ett helt annat från ena dan till den andra!
  vår minsta solstråle blev två i juni och hej och hå vad hon har varit lätt och glad. men för en vecka sen slog det till – vägrar att sitta på sin plats vid matbordet, går ifrån när hon vill, vill inte tvätta sig efter maten, ska inte ha de kläderna som man plockar fram osv osv så nu är det dags att ta fram gammal kunskap och börja sätta gränser. buhu vad jobbigt när de små trollen förvandlas…
  och när de väl sover vill man bara ta upp dem igen och pussa på dem…tur att allt går över.
  kram

  Svara
 • Haha, det är inte över än, det blir värre:) alva är snart 5, å vi letar köpare varje dag:)

  Svara