Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | september 6, 2011

Höstig morgon och grus i ögonen

God tisdag min vän. Hoppas att allt är väl. Är på väg in till stan nu. Blir dessvärre lite sen till mitt möte. William ringde i panik från skolan och sa att de hade skolfotografering idag. Var helt hundar på att det var imorgon, i alla fall är det det för Mio. Fick vända och ta en sväng om skolan och lämna hårvax och en pikétröja till honom 🙂
Han hade nämligen inte orkat vare sig fixa håret eller tänka på vad han hade på sig.

Trött som attan idag men det kommer bli en bra och rolig dag.

Jag är trött som attan idag men det kommer bli en bra och rolig dag. Får gnugga bort gruset och dricka några extra koppar kaffe.


Idag är det riktig höst i luften, vilket jag tycker är skönt. Trodde inte att jag skulle förlika mig så fort med att sommaren är slut men nu längtar jag lite efter att få ha tjockare tröjor, kavajer och sjalar. Framför allt tycker jag att det är skönt att slippa gå runt och svettas och badda mustaschen hela dagarna.
Hur känner du nu när hösten är här?
Hej på en stund.
Puss och kram ♥


13 kommentarer13 kommentarer om “Höstig morgon och grus i ögonen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja, visst är det härligt med hösten! Jag verkar höra till dom ganska få som tycker om alla årstider, men jag gör verkligen det. Tycker det skulle vara tråkigt att bara ha 35 grader varmt hela tiden… Hösten är mysig och färgglad. Älskar att gå och ”sparka” i fina lövhögar då det är soligt, aningen kyligt och blå himmel! 🙂 Höst är faktiskt inte alltid bara regn och rusk. Ha en fin dag!

  Svara
 • Jag brukar tycka hösten är tuff och vintern riktigt riktigt tuff…
  Vi har en resa inbokat till värmen i vinter så kanske är det därför som detän så länge känns ok 😉
  Hoppas det förblir så bara…
  Ha en bra dag!
  Kram

  Svara
 • ja har inte gett upp hoppet om sommaren än 😉 njuter ff av värmen å solen men tyvärr varit jättedålig sista dagarna.. men nu är de helt okej.. bleb akut op igår kväll men idag mår ja kanon igen 😉
  visst e hösten fin me alla dess färger¨ men inte kylan å snö uchhhhh
  vill ha sommar året om 🙂
  går ff i shorts om vädret tillåter 🙂
  ha en fin dag
  kram

  Svara
 • Godmorgon finaste Hannah.Hjäääälp mig med mitt I-Landsproblem.Jag har hittat en vinterjacka som jag gärna vill ha .Finns i färgerna svart,vit,röd och mörk olivgrön.Den olivgröna som jag tycker går mer åt det bruna hållet.Kan man ha svarta stövlar till den? Jag blir så osäker.Världens beslutsångest.Googla på Didriksson Isabelle.Du har som har stenkoll Hannah.KRAM

  Svara
 • Nu gick det lite för fort här.Du som har stenkoll ska där stå.Du får gärna tipsa om butiker med snygga jackor.

  Svara
 • Hej!
  Åh vilken fin grå färg det var på din tröja idag! Vart har du köpt den?
  Från det ena till det andra – har du hört/sett om Maria Montazamis väskor kommit till Sverige än?
  KRAM!!

  Svara
 • Förlåt att jag svarar ist.På Amelia.se där har Maria M. en shop där du kan beställa hennes väskor.

  Svara
 • Tack, då ska jag kolla 🙂

  Svara
 • Låter som du mår bättre idag, härligt!

  Svara
 • Jag älskar hösten!
  Skönt att det blir lite svalare och mörkare igen. Jag tänder ljus om kvällarna och myser i mina Ziperalls 🙂
  Håller med dig om att det är skönt att slippa gå runt och svettas! 🙂

  Svara
 • Ingen höst- eller vintergillare här… Tykcer det är mycket behagligare med vår och sommar. Framförallt i år då jag har en bebis och en 2,5 åring. Jag tycker att det är mycket lättare att leka med 2,5 åringen ute om det inte är för kallt och regnigt. När jag dessutom ska amma ute ibland, så passar inte höst och vinter så bra:)

  Svara
 • jag älskar hösten! firade med att köpa två nya mössor här-om dagen, längtar tills jag får använda dem. den här hösten kommer bli underbar, väntar vårat första barn inom några veckor!

  Svara
 • Hejsan.
  Jag gillar hösten. Precis som du beskrev att ta på sig lite tjockare tröjor m.m och tända ljus och mysa 🙂
  Ha en bra dag.
  Kram

  Svara