Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:48 | september 8, 2011

Eld ur öronen

God kväll min vän. Ligger i soffan och har precis tagit ut en brinnande fackla ur örat på mig själv. Har varit i farten hela dagen. Gjorde en tv-intervju med min mor där vi berättade om Faddergalan som går av stapeln 29 oktober och om vår resa till Indien i februari. Det händer mycket roligt under hösten.

Var tvungen att kolla vad som hände om man tände en fackla i örat. Hade inget bättre för mig.

Var tvungen att kolla vad som hände om man tände en fackla i örat. Hade inget bättre för mig.


Jag är min egna husläkare och har googlat fram att jag lider av Tuba Aperta (öppen trumpet). Trodde ett tag att det flyttat in äckliga kryp i öronen. Har konstant lock för öronen och hör min röst, som att prata i en plåtburk. Konstanta ljud, pip och sus. Skönt att veta att det inte beror på tomrum 🙂
Får se om detta hjälper nu. Öronljus heter det och finns på hälsokostaffärer. Ska ta bort lock, sus och dus.
Ikväll åt vi en god middag här hemma, men jag åt på tok för mycket. Har kommit fram till att det är bra att lägga på sig lite extra nu när en vargavinter väntar. Jag har bra ursäkter till allt. Behöver du en så hör av dig 😉
Wallenbergare...

Wallenbergare...


... med hemmagjord potatismos och en kvist med lingon från vår skog som pricken på moset.

... med hemmagjord potatismos och en kvist med lingon från vår skog som pricken på moset. Champinjonfräs, lingonsylt och ärtor.


Liv ville ta en bild på sin mat när hon såg att jag höll på fota min.
img_6546
Hur har din dag varit?
Imorgon kväll kommer min pappa, Marie och Leon hit. De ska bo hos oss i helgen. Så mysigt.
Nästa gång jag gör ett inlägg är det förhoppningsvis på vår ”nya” sida. Hoppas att Du kommer gilla den och få det du saknat.
God natt.
Puss och kram ♥


7 kommentarer7 kommentarer om “Eld ur öronen”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hm du kan lika gärna hålla för näsan och blåsa ut med stängd mun så släpper lockkänslan. Du har inte vätska i mellanörat? En läkare kan snabbt titta dig i örat och se om så är fallet. När jag hade det hade jag lock och eko. Kan även vara en vaxpropp 😉

  Svara
 • God kväll i stugan.Jättefiin bild på dig under Framskjuten lansering.Du är vacker som en dag Hannah.Fy vad trist med öronsus.Hoppas det hjälper me ljus i örat:)Jag har aldrig hört det men det skadar ju inte att prova.Längtar också till nya sidan ska bli så spännande.Nu väntar nyinköpta Clic på mig och lite nypoppade popcorn(på gammalt vis med mycket smör)Äntligen Fredag i morgon den är efterlängtad efter en så lagom tuff vecka med jobb och möten hit och dit.Sov gott.Kram på dig.

  Svara
 • Gokväll Hannah, hoppas ditt trick fungerar! Här i cityland är det sorg…hela Jönköping är förtvivlade och vi gråter öppet…Vår bästa o härligaste hockymålvakt omkom ju igår i flygkraschen i Ryssland…vilken tragedi. Jag bor nästan granne med dem och lider något så fruktandsvärt med hans fru och små söner…nygifta och så fina…Tänk vad livet kan förändras på en sekund. Usch, klump i bröstet…
  Spännande med nya sidan!
  kram kram

  Svara
 • Gokväll..Håller med föregående ang lock för örat.Håll för näsan och blås ut med stäng mun..ta i ordentligt och flera ggr.Jag har nyligen gått med lock för örat i 1 1/2 vecka och höl på bli tokig. Tog naturprep Sinova och nässpray,Provade Revaxör oxå bokade tid till ssk för en snabbkoll men inget där.Sova med högre kudde nässpray och blåsa ordentligt gjorde att det till slut släppte.Höll på bli galen.Så fantastiskt skönt då det släppte och allt var normalt.Hoppas verkligen det ordnar till sig för dig.Kram Christina

  Svara
 • Hej Hannah!
  Hoppas det funkade med öronljuset! Tittade igår på Robinson och jag har en upptäckt att dela med mig! En av deltagarna heter Mats och är 52 år. Han är lik din pappa (eller din pappa är lik honom).
  vh
  Monika

  Svara
 • Tack annabelle och Zvinto för tipset att tryckutjämna 🙂 dessvärre är det inte sånt lock för öronen som jag har 🙁 Det här är något annat. Vidrig känsla. Säkert tinituss.
  Önskar er en underbar dag!
  Vi ses på den nya sidan.
  Puss
  /Hannah

  Svara
 • Hej Hannah!
  Jag har självdiagnostiserat mig för tinnitus. Jag har en jättehög ton i ”huvudet” hela tiden. Den blev skrämmande tydlig när jag hade öroninflammation och toklock i båda öronen. Har läst på om tinnitus, och numera är tinnitusen min vän 😉 Har kommit på varför jag har svårt att somna utan ljud (typ tv etc), det är ju för att tinnitusen varit där och stört mig förut! Ibland tjuter det så förfärligt – men det är en vanesak. Jag kan ”lyssna” på tjutet och sen kan jag koppla bort, och välja att lyssna på det som finns runtom istället, då försvagas tjutet. Nåja, ville bara svara snabbt när jag läste att du trodde det var tinnitus. 🙂 Håll inte på att joxa i öronen – gå till en öron, näsa hals mottagning istället, och få öronen kollade och ”dammsugade” hos en expert ;-). Stor kram!

  Svara