Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:17 | september 8, 2011

Sköna toner från Sarek

Hej min vän. Nu är jag tillbaka vid datorn, men bara en liten stund innan jag ska iväg på mitt nästa uppdrag 🙂 Allt går i ett och jag försöker ha mycket att göra så jag inte ska ha tid att stressa och må dåligt inför söndagen och min sång på Steninge Slott  😉
En god vän som heter Zara är en av sångerskorna i gruppen Sarek. Jag älskar deras musik och tycker att fler borde upptäcka den och få njuta av deras härliga sound.
sarek
Efter framgångarna med körturnén Magiska Toner har Sarek spelat in ett samlingsalbum med nya akustiska versioner av favoritlåtarna från turnén.  Soundet präglas av en rad olika nordiska och europeiska instrument, såsom dragspel, flöjt, mandola, fiol och altnyckelharpa. Viktiga kännetecken för Sareks musik är även sångerskornas säregna röster och stämsång samt de naturlyriska, tidlösa och berättande texterna och tonsatta dikterna.

Magiska toner.

Magiska toner.


Du kan ladda ner den eller få ett smakprov på deras singel ”Om du tvekar” från albumet HÄR (iTunes) eller HÄR (Spotify).
Puss ♥


2 kommentarer2 kommentarer om “Sköna toner från Sarek”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här