Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:41 | september 10, 2011

Strandpromenad

Hej igen. Oj, vad vissa retat upp sig på att allt inte fungerar. Mail har rasat in. Inte så konstigt när det är helt nytt och teknik som strular kan man inte riktigt rå över. Irriterande? Visst, men på måndag när teknik-killarna på plats igen så då kommer allt bli bra. Ingenting som man behöver låta ta ens energi eller sura över 😉
Att reklambannern under headern helt plötsligt börjar störa nu är märkligt för den har alltid funnits där. Kanske tänker man på den mer nu för att headern inte rör på sig. Tidigare hade vi bloggare bildspel så det rörde sig och ändarde bilder hela tiden.
Ja ja, strunt samma. Jag tycker den är fin i alla fall 🙂
Vilken dag! Solen har varit framme hela dagen och barnen har lekt ute i bara shorts och t-shirt.

Sigtuna är så otroligt vackert. Strandpromenaden från oss ner till Våfflan tar ca en halvtimme (med barn) att gå och den är så fin.

Vi gick ner till Våfflan och åt lunch, i form av en jätte-räksmörgås, och glass i solen.

Minimoj tog en grillad korv innan hann försvann med Leon.


Älskade pappa och Marie...


... och lille morbror Leon var så klart med!På vägen hem tog tröttheten över. Fick stanna på en parkbänk med en sovandes Liv i min famn.


Nu har vi ätit middag, barnen är på väg att somna och vi ska titta på film.
God natt.
Puss ♥


23 kommentarer23 kommentarer om “Strandpromenad”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Godkväll söta Hannah.Strul hit och strul dit.Jag märker ingenting:).Jag är så nöjd med allt nytt härinne.Vilka härliga dagar.Vi har också haft en helt underbar dag med massor av sol.Idag har vi firat äldsta barnbarnet som fyller tonåring idag.Nu ska vi se en film om jag inte somnar innan förstås.Ha en skön kväll med din fina familj Hannah.Puss på dig.

  Svara
 • Det såg riktigt fint ut i Sigtuna, har aldrig varit där vad jag vet… Räksmörgåsen såg riktigt god ut… Och jag tycker bloggen blev jättefin;)
  Många kramar Victoria på http://www.victoriasprovkök.se

  Svara
 • Oh my vilket räkberg!!!!! Jag smäller av vad gott! 🙂 Så fin din header blev, jättefina bilder på dig och din fina familj. Stor kram Vic

  Svara
 • Hej fina du, kul att ni har ändrat om designen på sidan men jag kan iofs förstå om det är många som tycker det inte riktigt är bra. Det jag har reagerat på är att jag hoppades att headern och reklambannern överst inte skulle ta upp lika stor plats i den nya designen för man var tvungen att scrolla ner så långt på sidan innan man kan börja läsa blogginläggen. Istället blev det ännu mer blinkande reklambanners som dessutom ligger mellan de olika bloggskribenterna, vad jag ser på min skärm så är det hela 4 extra blinkande banners som ligger mellan de olika skribenterna och det upplever allafall jag väldigt mycket och ganska störande som läsare. Det är ungefär som alldeles för täta reklamavbrott på tv, man kommer av sig och tröttnar. Lite så känner jag nu ärligt från hjärtat men jag ska absolut ge det en chans. Förstår ju att ni måste finanisera sidan på något sätt men för mycket reklam kanske också gör också att det personliga tilltalet på sidan försvinner? Kanske kommer en del av det här rättas till nästa vecka *hoppas* vill ju så gärna fortsätta titta in här dagligen. Stor kram!

  Svara
 • Kul med förändring men kan man inte lägga all reklam längst upp med era personliga foton närmast bloggtexten (om du förstår vad jag menar?) Mer enhetligt då. 🙂

  Svara
 • Förlåt 3 extra reklambanners skulle det stå! Tack tack tack för övrigt för en trevlig sida, alltid trevligt att titta in här men kände ändå att när du ändå tog upp det i ett inlägg att det kan vara bra och framföra sina åsikter om sidlayouten.

  Svara
 • Åh vilken fin sida ni fått! Roligt med lite nytt. 🙂 Hoppas det blir bloggträff i Göteborg också!! Kramis

  Svara
 • Himmel vilket fint väder ni har!! Jag bor helt plötsligt på fel sida sverige, västkusten…här öser regnet ner och det känns som höst redan! Usch, vintern blir så lång när höstvädret kommer tidigt.
  Vilken mysig dag ni haft! Vi har precis kommit hem och sett Jägaren 2 på bio, se den…guuud så bra men läskig!!
  Förstår att det är strul med sidan i början. Vem hade trott annat?! Att folk orkar klaga…
  Ha en fortsatt fin helg, hoppas ert sommarvädet orkar sig hit också;)
  Kram Marika

  Svara
 • Hej fina Hannah.
  Jag har varit en trogen läsare länge men bestämde mig nu idag för att bli medlem, tycker att ni har det så fint här inne på Bloggfamiljen (alla borde ha det så). Följer så gott som alla här inne, jätte kul med ”nykomlingar”.
  Jag önskar dig och din familj en härlig dag :).
  Kramar Isabell
  blogg.mama.nu/isabella

  Svara
 • hejsan gillar din sida! men en sak som krånglar för mig är att bilderna inte vill ladda så att man ser dem. kan typ se halva bilder eller inget alls. och har kollat upp detta på 4 olika datorer och samma sak,
  är det flera som har samma probilem?

  Svara
 • Hej, vi har tyvärr lite problem med bilderna men vi ska lösa det efter helgen när teknikern arbetar igen.
  Kram

  Svara
 • Oj oj! Man upphör aldrig att förvånas över att folk ska ha så mycket åsikter hit och dit. Det spelar liksom ingen roll om det gäller privat- eller arbetslivet, eller vad det må vara. Kan man inte behålla sina negativa åsikter för sig själv? Härliga Sigtunabilder! Jag ska ta med min lilla familj och komma dit någon höstlördag snart! KRAM

  Svara
 • Hej Hannah! Sidan har blivit jättefin! Jag tycker det är jättebra när bilderna är i lite större format 🙂
  Kram Mikaela

  Svara
 • Ni har en härlig mix på bloggare och jag gillar egentligen sidan mkt men jag är beredd att hålla med Snuttan som skrivit här tidigare. Det som tar upp störst plats på skärmen när man kommer till sidan är reklam, trist tycker jag.

  Svara
 • Jag hopppas att detta tas på rätt sätt, jag kan absolut scrolla ner, det är ingen stor grej men jag ville bara säga vad jag tycker kunde förbättra sidan ytterligare. Jag hoppas att ni har haft en härlig söndag! Kram

  Svara
 • Tycker eran sida är jättefin =)
  Har följt er sedan dag ett, men har kanske kommenterat en gång innan.
  Jag kan verkligen inte förstå vad det är folk retar sig på eller stör sig på. Man får scrolla en gång extra kanske men jag kan inte förstå vad det är för jobbigt med det, och vad är det som blinkar??? Och att folk dessutom tar sig tid att maila sina klagomål är för mig en gåta. Vi har med datorer och teknik att göra, jösses. Tycker att eran sida blev ljus och fin.
  Fast nu är jag inte bättre än någon annan som stör sig, för jag tar ju mig tid att både skriva och reta mig på dom som retar sig ;=))
  Hursom, tycker att sidan blev både bättre och proffsigare!!!

  Svara
 • Hallå! Har följt din blogg i ungefär ett år nu. Tänkte att det var dax att bli medlem nu:) Vad jobbigt för de som måste bli upprörda av något så litet. Tänker att det måste vara jobbigt att slösa energi på något så fjuttigt som ändå ska bli fixat. Men alla är vi olika. Jag kommer från Boden by the way. Jag gick högstadiet med en tremänning till dig, eller kusin. Det var då som du blev känd som modell och sångerska. På den tiden var man ju så barnslig så trodde så mycket fel om dig. Därför är det så underbart att nu som vuxen läsa din blogg och se vilken fin människa du är och som du säkert var då oxå. Jag kan erkänna att jag var väldigt naiv som ung. Jag läste din systers bok för två år sedan. Jag läste ut den på en dag. Jag blev fast. Den var så gripande! Då skämdes jag över hur jag trott att ni var. Ni är båda fina människor. Ville bara säga det. Tack för en bra blogg! Kram

  Svara
 • Kan du ibland känna dig meningslös? Ja, alltså inte som person utan meningslös i din uppgift. Vad är din uppgift liksom? Jag är en inne i sådant grubbeleri nu när jag funderar på vad jag egentligen gör för att skapa en bättre värld. Jag vet, det låter djupt, och det är det väl också. Men det jag känner är att jag vill göra något som verkligen betyder något. Som sätter avtryck. Som spelar någon roll. Jag vill gå och lägga mig på kvällarna och veta att i dag har jag gjort en bra sak för någon annan. Ja, jag vet att text också kan beröra och att taxichaufförer gör insatser och även de som betalar ut våra löner. Men det är mer än så… Tänk dig läkare och brandmän som faktiskt räddar liv. Räddar liv på människor. Vilka hjälteinsatser. Det är sådant som jag menar spelar roll… Som verkligen betyder något.
  Jag har läst en del om flygplansolyckan i Ryssland de senaste dagarna. Det har fått mig att fundera på och inse hur skört livet är och att jag vill leva mitt till fullo och göra något betydelsefullt av den tid jag har här. Något som jag kan se tillbaka på och vara sådär riktigt stolt över.
  Kram (http://sarasordverkstad.blogspot.com/)

  Svara
 • Men alltså du måste skämta… Att folk ens orkar lägga energi på sånt… Det är ju jättebra att folk tycker till men det måste ju finnas en gräns!
  Fina bilder och fint väder :)Var ute på en 5-km skogspromenad förut och både jag och sambon reflekterade över hur varmt och grönt det fortfarande är 🙂
  Ha en skön söndag!

  Svara
 • Vilken härlig dag ni har haft..
  Bilderna är verkligen så fina..
  Måste säga att jag gillar den nya Bloggen och
  passar på att önska er en härlig Söndag..
  Kram

  Svara
 • Jag kommenterar aldrig i vanliga fall (för blyg haha)
  Men jag ville bara säga att jag tycker den nya sidan är jättefin. O lite tålamod kan vi väl alla ha när ni slitit så hårt. Kanon är den ju redan så nu blir den väl fantabulastisk som min älskade gudson säger, o det det är det absolut bästa som saker kan va!;) Kram

  Svara
 • Hejsan
  Jättesnygg sida och att tekniken kan strula i början är fullt förståeligt tycker jag 🙂
  Ha en bra söndag kram kram

  Svara
 • Hej fina Hannah!
  Hade så gärna velat höra dig sjunga idag, det gick säkert jätte bra! =) Jätte fin sida ni fixat och kul med nya bloggare. Märker att vissa av mina önskemål har gjorts som jag lämnade för länge sedan till er när ni vill ha hjälp, kul! Själv har jag inte märkt av något tekniskt strul men helt förstårligt om det skulle varit det. STOR kram till dig och de dina

  Svara