Det förekommer cookies på hannahgraaf.com. Genom att fortsätta läsa på hannahgraaf.com godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

23:46 | september 11, 2011

Allsång på Steninge slott

God kväll min vän. Idag har jag gjort något stort, något som är stort för mig. Jag har vågat och jag är stolt över mig själv. Stolt att jag tog mig i kragen och inte i ren feghet simmade ut i Mälaren och smet 🙂
Jag har sjungit. Jag har stått inför en publik och sjungit fem sånger helt själv. Två stycken med kören men annars helt själv. Sedan brände jag av några allsånger med Gabriel och publiken också.
Jag valde ut fem låtar som betyder något för mig, som jag har minnen till. Mitt tema var KÄRLEK ♥
Jag inledde med Love me tender (Elvis), sedan sjöng jag För kärlekens skull (Ted Gärestad) , Shine your light (gospel), Naughty Boy (mitt bidrag i melodifestivelen 2006) och avslutade med Gabrielles sång (från filmen Så som i himlen).
Har längtat till denna stund, då jag gjort det, men nu vill jag bara göra om det 🙂
Har inte haft tid att skriva tidigre idag då min far, hans fru Marie och lille Leon är här. De far hem till Älvdalen imorgon så jag ville ta vara på all tid med dem.

Det här lilla bustrollet ser verkligen mer vild ut än tam.


Leon, Mio och Liv. William hade fotbollsmatch idag och kunde inte följa med till Steninge 🙁 .


På väg till Steninge för genrep. Nervös!


Jag och Andrea. Det är Andrea Engsäll som står bakom Allsång på Steninge Slott. Grym tjej!


Gabriel Forss och jag posar helt naturligt.


Pianisten Sebastian var helt fantastisk. När jag sjöng Love me tender så spelade han och så satt jag på en barstol bredvid honom. Han är för övrigt kapellmästare på Carolas nya show på Tyrol i höst.


Eleonor från Hummingbirds Music Center och Ekeby-kören repade sina nummer.

Tack Gabriel, Eleonor och Sebastian för att jag fick vara med i ert gäng 🙂 .

Jag hade ett annat bra gäng som var där och stöttade och gjorde min kväll. Pappa med familj, mamma, Peter, Mio och Liv, Lill-Magnus, Lenita och hennes dotter Tiffany och så min grannar så klart! Tack 🙂

Dansande neighbours.Alla barn fick också komma upp och sjunga, här kommer Pippi Långstrump. Liv smög blygt upp bakom Mio.När det var slut kom en trött liv och en glad Mio upp på scen.


Steninge slott är så vackert. Det ligger vid Mälaren. I Stenladan som Allsången äger rum finns det fik/restaurang och massor av fint att köpa med sig hem, t ex. doftljus, blommor, dukar, prydnadsssaker, skålar och så mycket fint. Tycker verkligen du ska besöka Steninge Slott. I jul har de julmarknad men innan dess tycker jag att du ska gå på Allsången med Gabriel. Framöver kommer gästartister som Nanne Grönwall och Shirley Clamp. Läs mer HÄR! 
Gabriel och jag med begåvade sångare från DreamPack.Väl hemma igen åt vi pizza och drack ett glas champagne 🙂
Fick en stor vacker blomma av Lenita och Tiffany. Gulligt av dem! Tack ♥

Tror det är Bollkryss.

Vad har du gjort i helgen? Alltid kul för mig att höra hur du mår och vad du gjort. Dela gärna med dig.

Nu ska jag sova!

Är ohyggligt trött.

All Kärlek  ♥

 
 
 
 
 
 


17 kommentarer17 kommentarer om “Allsång på Steninge slott”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Men jösses vad Liv är söt! Jag brukar tycka att andra barn i samma ålder som min dotter är.. allt annat än söta, men Liv är verkligen SÅ söt!

  Svara
 • Vad härligt att det kändes bra å sjunga! 😀
  Här har helgen ägnats åt ettårsfirande för minsta sonen. 🙂

  Svara
 • Heja heja heja syrran. Har’u några blöjor över till mig?

  Svara
 • Jag har skickat en kork på Posten. Plug in!

  Svara
 • God morgon sköna dam!
  Finns det någon möjlighet att få se ditt uppträdande,typ Youtube eller liknande?
  Skulle vara redigt skoj.
  Ha en fin Måndag!

  Svara
 • Ville bara säga att den nya hemsidan är såå fin! Kristina

  Svara
 • Det syns att du tyckte det va kul 🙂 Hoppas du får en bra dag
  Kram

  Svara
 • […] hade vi riktigt roligt på allsången. Sjukt snygga 3-barnsmamman Hannah Graaf var […]

  Svara
 • Shit vad modig du är <3!!!!
  Jag undrar om det kommer att visas på tv?
  kram Malinapralina

  Svara
 • Vad modig du är! sånt där är den värsta skräck jag vet också så jag vet hur mycket styrka det krävs för att övervinna det. You go girl!

  Svara
 • Vad härligt att det gick bra och vad modig du var som vågade, Hannah. Hade jag bott i Sthlm hade jag jättegärna åkt dit och tittat på dig. Kommer man att få se detta på TV? Eller kanske har du något videoklipp du kan lägga upp så man får höra dig sjunga? Väldigt fina låtar du valde.
  Trist att du blivit förkyld, jag sänder massor av krya-på-dig kramar ♥.
  Ta nu inte detta som gnäll eller klagomål, utan mer som info till teknikavdelningen så att de kan förbättra: Det tar vääääääldigt lång tid för mig att komma igenom ett inlägg, för det går bara att scrolla igenom bilderna i snigelfart. Älskar att man får se så mycket bilder i dina inlägg, men de kanske är för stora, eller så går det att fixa till detta på nåt vis. Vet inte om det är min dator som är långsam… Kraaaaam till dig!

  Svara
 • Visst är det skönt när man vågar något man gärna så vill men är rädd för. Man känner sig så modig och det är härligt att få vara stolt över sig själv. Bra jobbat!

  Svara
 • Jag vill också se…

  Svara
 • Jag hade INTE vågat 🙂 Så du är modig! Men sen är du ju sångerska så du är ju grym till skillnad från en tondöv amatör 😉

  Svara
 • Fina bilder på alla barnen.Dom är jättesöta allihopa.Håller med att Mio och Leon liknar varandra.Liv har verkligen blivit en stor tjej,så himla söt med sitt långa hår och smilgropar.Hade varit så roligt och hört dig sjunga.Du är verkligen våglig.Usch jag hade aldrig fixat det.Ha en fortsatt skön och höstig Måndag.Här regnar det och träden vajjar på.Kram på dig Hannah.

  Svara
 • Låter som en riktigt trevlig helg..själv har man jobbat natt hela helgen och inte hunnit med någonting…mer än att läsa bloggar förståss…=)

  Svara
 • […] med idel rutinerade gästartister – Pernilla Wahlgren, Andreas Weise, Nanne Grönwall, Hannah Graaf, Shirley Clamp och idag Anna Book. Allsång – can’t beat the feeling…. […]

  Svara